*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*
Raspunsuri - Pagina 16

ginye55 spune:
Bertha tocmai am culcat piciul. Si el e racit saracutul: muci la greu si tuse. L-am lasat ieri la soacra-mea cateva ore ca am fost plecata cu treburi si l-am gasit intr-o stare..."mucioasa si behaitoare"
Azi a rasarit si al 6-lea dintisor!
Si.....baiatul mau scump a mancat azi primele bucatele de mancare. Mi-e un drag de el!
Si mesteca asa frumos mancaream de parca pana acum a mancat numai bucati.
Si am tot zis si nu mai contenesc zicand....sunt cea mai fericita mamica!
Multa sanatate bolnaviorilor!
Sa aveti o noapte usoara!
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii

bertha spune:
Gyinie, bravooo, ce ma bucura vestea cu bucatelele! Stefanut chiar e baiat cuminte si destept-foc. Cred ca pana acum v-a studiat cum mancati si acum pune in practica.
Nu te supara pe soarca, e coincidenta, nu se imbolnaveste asa brusc, in 2-3 ore. Hai, ma, ce-i la noi o raceala?!
Eu incep sa ma antrenez, astept sa dea Lauramiron startul pt urmatoarea runda. Eu sper sa scapam macar pana dupa sarbatori. Doamne ajuta!
Andi, laptele Alfare costa 90 lei (900.000 vechi) si are 400g. Nu stiu cat tii din el, dar daca Babyzapi zice ca o costa 8-900 lei/luna, inseamna ca papa 9-10 cutii/luna mancaciosul nostru drag. F scump laptele asta. Ioanei ii iau Humana SL care costa 50 lei, dar are 600g, contine 2 pungi a 300 g fiecare. Folosesc numai pt preparat cereale, orez cu lapte, piure, arunc punga dupa 3 sapt, ca n-apuc s-o termin. Si mai pun din ea si la painea pe care o fac la masina. Mai mare rasul, nu suntem in stare sa termiam in 3 sapt o punga de lapte praf.
Am dormit 2 ore la pranz si am chef de taina.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Olivia26 spune:
Gagics, multumim din suflet pt grija, noi suntem sanatosi, voiosi, umblareti nevoie mare...azi deja ne-au dat diparuti pana si parintii.
Mai bag cate un ochi sa nu ratez vreun sarbatorit dar nu mai reusesc sa si scriu ca ma tem sa nu uit pe cineva si nu mai scriu deloc dar ma gandesc mereu la voi
Oti, desi n-as fi crezut sa ajung sa spun asta, parca as mai pune la loc vreun kil ca am cam ramas fara
in pantaloni, parca nu-s eu, mi s-a intamplat sa ma uit prin poze si sa nu ma recunosc
.
Sanatate multa, multa cozonaceilor bolnaviori
Pupici apasati.

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

BraveGirl spune:
Bre...ce-i cu link-ul ala? Vreti sa lesin de pofta pe aici? Eu incerc sa stau departe de asa site-uri, ca ma imbolnavesc
O idee pe care am vazut-o si acolo: am cumparat forme pt prajituri din alea metalice si am facut minisandvisuri: un strat paine, un strat sunca, un strat cascaval feliat, inca un strat de sunca si o maslina/rosie chery.
Crackers pe care am facut un fel de bruschete. Puteti face orice combinatie va vine voua in cap. Eu fac cu rosie, mozzarela, busuioc. Sau rosie, prosciuto crudo si parmezan din ala bucata, pe care il tai f fin.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA

Otiliav spune:
Mandra mea nu doarme. Si eu am treaba, ati ghicit, nu? Incerc si eu un Tiramisu noaptea asta daca tot a dat norocul peste mine si am gasit si piscoturi si Mascarpone.
I-am dat azi lapte praf. E cam dulce si nu o incanta, cerea cana cu apa. Asa ca l-am lungit cu apa si am pacalit-o cu vreo 50 de ml.
Flori, ma bucur ca faceti asa progrese. grasanului.
Oliv, asa zice si al meu ca mi-am pierdut fundul. Mai grav este ca au intrat si la apa.
Bertha, trage o tava cu ciocolata de casa sa vezi ce repede se termina punga de lapte praf .Eu asta am de gand sa fac.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

alra spune:
Hehe, azi face Eva un an . acum un an si o zi o invatam pe maica-sa cum sa schimbe browserele de internet si peste noapte a fugit la spital ca cica naste. eu cred ca de nervi ca nu putea lansa DC-ul cu explorarul
La multi ani Eva si sa fii fericita!

carmendu spune:
eva, la multi ani! sa cresti frumos, sa fii sanatoasa si iubita!
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

bertha spune:
Otilia, ciocolata cu lapte de soia sa mananci tu. Serios, e nasol rau laptele asta.
Spor la tiramisu!
Cum se mai simte Elisa?
Olivia, banuiam eu ca disparitia e legata de kg. Cre'ca ai facut vreo operatie estetica, spune drept, oricum m-am prins.
Gata, ma culc, asteptam prima realimentare, sa n-apuc sa adorm.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

babyzapi spune:
Azi mergem la nasica lui Raphael e ca este ziua ei de nastere. O iubesc nespus de mult (e si matusa mea) si din pacate maine este o zi super grea pesntru ea. I-au descoperit o tumoare in gat, posibil cancerigena si maine se opereaza . Ma rog din tot sufletul sa nu fie cancer. Ca sa nu mai zic ca si prietena mea cea mai buna e suspecta de cancer de col si marti isi face biopsie si bunica mea joi se opereaza la ochi ca nu mai vede bine
. De cand am venit acasa numai vesti d-astea am primit de la cei dragi.
Bertha s-a mai scumpit laptele e 98,50 acum alfare, deh, au vazut ca se cere si au mai crescut pretul un pic. Iar Raphael e un papacios. Dimineata 210 ml lapte, iar seara la 7 ii dau 100 gr piure amestecat cu 50 ml lapte, il las sa-si faca digestia, dupa care il spal, iar dupa ii dau bibe cu lapte 210 ml si somnic. In fiecare seara la 8 doarme. Ah! Si mai folosesc, tot zilnic, 60 ml laptic cand ii fac cerealele la pranz.
Andy voi ati incercat cu oul, noi mai asteptam. Cu pestele voi mai asteptati, noi am incercat . N-a avut nicio reactie, nicio bubita si i-a si placut foarte mult. Il combinam mereu cu cartofi.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

BraveGirl spune:
Neatza!
Dam de baut: avem 11 lunite!!!!
Iza, sper sa treaca cu bine de interventii toti cei dragi tie!
Eu nu reusesc niciodata sa termin o punga d ecereale. Mereu arunc cam jumatate de punga. Inainte o mai pacaleam si ii dadeam dimineata cereale in iaurt, sau cu fructe, dar de ceva timp refuza sa mai manance dimineata, pt ca suge pe la 8-9. Azi de exemplu, am pacalit-o cu...clatite . Am gandit ca Alra, sa fie ceva in stomac, nu conteaza ce
(clatitele aveau f putin zahar, iar albus a mai consumat in taitei, paste, perisoare)
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA