*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Mirtha, la multi ani si multe bucurii, sanatate si iubire micutei Eva!!! Sa fie frumoasa, iubita, cuminte.... asa cum va doriti voi !!!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Gandurile noastre bune se indreapta acum spre o cozonacica specila: EVA, LA MULTI ANI!!! Tot binele din lume, sa fii fericita alaturi de mami si tati!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

La multi ani EVA!!
Fetita scumpa, sa ia parte de tot binele din lume alaturi de parintii tai (ca frumosa si desteapta esti )!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

La multi ani minunati,printesa Eva,scumpete de Mirtha,sa ai parte de tot ce-i mai frumos in lume!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

In legatura cu petrecerea de 1 an si noi vrem sa organizam ceva acasa,dar in cadru restrans.Inca nu m-am hotarat asupra meniului...

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Poftiti la o portie de Tiramisu, dac-a dat startul Laura, tb sa preluam stafeta, l-am facut dupa reteta lui Poca si-am adaugat si frisca totusi.

Cami, sincer, si eu as fi luat scaun cu iso, insa, money-money-money, pretul lui sunt exact ratele noastre pe o luna, pe care le strangem cu greu. Daca poti, ia-l, nu sta pe ganduri. Chiar dac-am avut un mic incident cu z in spate, si Chicco a rezistat, recunosc ca inima nu mi-e pe deplin linistita. Dar, cu DD inainte.

Bertha, tu esti o dulce, ca de obicei , insa nu sunt poezii de salvat, le fac ca sa mai animez atmosfera si nu sunt mare lucru, oricare dintre noi gaseste o rima la `mare`, `pregatit`, s.a. Fiecare salveaza de vrea, insa e buna ideea lui Oti sa ne salvam paginile preferate mai vechi, daca vrem sa ne facem un doc cu `amintiri de pe DC`. Ramane sa cercetez si eu cum se face asta...

Eli, deci ne intalnim. Nu in cele mai fericite circumstante , dar sper sa ti se rezolve unghiile. Si zici c-au ramas socati cand ai sarit de pe masa?

Vad ca majoritatea merge pe facut un mic chef acasa, cu familia, la 1 an. Asa ca ... e momentul sa dati idei de aperitive, briz-briz-uri.

Oliv, ce-i cu tine? Totul ok?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Anca, din ce am citit eu, scaunele de masina fara isofix nu sunt neaparat mai nesigure decat cele cu isofix, daca sunt instalate corect. Practic, isofixul ajuta la partea asta, a instalarii, iar in cazul in care un scaun instalat cu centura de siguranta e instalat corect, e absolut ok. Legat de pret, sa va zic chestie, am fost la Miniblu sa iau scaunul de la ei, si am avut surpriza sa constat ca m-ar fi costat cu 300 ron mai mult decat asa ca l-am comandat de pe net, din Olanda, cu transport cu tot. Cum naiba fac romanii de ajung la asa preturi, nu inteleg... profit, profit, dar totusi in limita bunului simt...

Foarte buna ideea cu retetele de aperitive pentru petrecerile cozonacilor, si eu vreau sugestii, va rog .
Tort, am ochit ceva retete de tort cu branzica de vaci pe net, tre' sa le incerc si revin sa ma laud apoi (sau nu, dupa caz ).

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Cami, sincer, si eu as fi luat scaun cu iso, insa, money-money-money, pretul lui sunt exact ratele noastre pe o luna, pe care le strangem cu greu. Daca poti, ia-l, nu sta pe ganduri. Chiar dac-am avut un mic incident cu z in spate, si Chicco a rezistat, recunosc ca inima nu mi-e pe deplin linistita. Dar, cu DD inainte.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

La multi ani, Eva!![pup] Sa ai parte de muuulte bucurii si fericire, sanatate, sa fii vesela si voioasa alaturi de familia ta!

Camelia, asa am gandit si noi pentru petrecerea de 1 an a Rebecai, chiar si cea de 2 ani tot acasa in mediu restrans am facut-o. Pana pe la 3 ani nu prea inteleg ei mare lucru despre petreceri, deci n-am vazut sensul sa fac tambalau pentru noi adultii sau pentru alti copii. La fel vom proceda si la Cati, cel putin petrecerea de 1 an o vom face acasa, cu familia si nasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

www.reteteculinare.ro/forum/discutii/aranjamente_aperitive_prajituri_etc_-690/?highlight=aperitive" target="_blank">Idei pt petreceri festive Am mai pus linkul candva, bagati un ochisor, eu am incercat diverse aranjamente.

Anca, sunt sigura ca peste un timp am citi cu emotie primele urari adresate cozonaceilor. Intr-adevar, multi pot sa faca 2 rime, dar nu cu atata drag si uite ca, dintre noi, tu te-ai gandit la asta. Asa ca salveaza-le!

Gynie, ce mai faceti?

Darling, Julia16, cam lunga absenta! Sunteti bine, sper!

Olivia, anunt interpolu' curand

Mav, ce mai fac baietii?

Malinas, Monicabo, Nebunica, nu mai ziceti nimic?

Oceanborn, a disparut bubita?

Matza mea inca nu doarme, sta cu-n deget in gura. Inca tusesc ambii, am 2 magarusi. V-am zis ca nu mai pot de dragul mutritei pe care o face galusca atunci cand se trezeste prima data seara, in patutul ei? E asa un amestec minunat de copil somnoros, debusolat, necajit, chiauel si cu o gurita cautatoare de san. E vitelusa mamei.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Salutare!

Eva de Mirtha! Sa cresti mare, sanatoasa si sa le umpli viata de bucurii parintilor tai!

Babyzapi: Am inteles cum e cu ouale. Si eu ma miram de ce nu-i dai ou, ca n-are nici o legatura cu vaca. Si aici se recomanda sa astepti pana la un an, chiar 1,5 ani sa dai ou la copil alergic. Dar e pacat sa-l privez pe copil de un aliment asa important, asa ca noi l-am testat. Din pacate, e alergic si la ou, asa ca.... In aprilie il retestam si atunci o sa verificam si pestele, arahide si alune etc. Asa scump e Alfare asta? Dar ce-au pus inauntru, aur?

Bertha: Uf! Virusii astia! Eu am inceput sa ma orientez spre fructe exotice pt. ca iarna astea mai au gust, ca-s aduse de pe la caldura din Mexic, Brazilia...Mango e f. bun si aromat.

Otilia: A 5-a maladie e f. frecvent intalnita aici. E o boala usoara pt. copil, dar crunta pt. fetus. Bine ca nu esti gravidutza.

Amalia: Tare dulce e David...cat de matur e el la 8 anisori...Eu tin minte ca experimentam sentimente de gelozie, dar si fratele meu mai mic (sunt 2 ani diferenta intre noi), amandoi credeam ca celalalt e mai iubit...Bine, situatia e mult diferita, pt. ca noi am crescut separat, parintii fiind despartiti. Acum avem o relatie tare frumoasa si el imi cere sfatul, are mare incredere in ce ii spun eu, iar mie mi-e drag de el de numa', ca e fratiorul meu mai mic.

Anca: Si o sa mai faci poezioare si pana in 22 decembrie? Vrea si Andrei una!

Olivia:

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput