LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (342)
Raspunsuri - Pagina 15
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui sim_stoian
Sim e la munca, abia face fata. Si loc pe listuta nu doresc anul asta, la anul discutam |
Atunci rezervam unul pentru la anul...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
papanash spune:
Buna si de la noi !
Multumim pentru urarile de sanatate, Adi e bine, nu a mai facut deloc febra, doar niste mucisori si un pic de tuse.
azi ne-am trezit la 11
, dar am avut pe la 6 jumatate de ora de povesti, un bibe si apoi iar somn...
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
mihailescu teodora spune:
Acum 2 ani pe vremea asta mi se rupsesera membranele 

Emotiile atinsesera cote alarmante.....![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Buna si de la noi ! Multumim pentru urarile de sanatate, Adi e bine, nu a mai facut deloc febra, doar niste mucisori si un pic de tuse. azi ne-am trezit la 11 ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Bravo Adiii!!!!
Ma bucur mult Papanasha!!!!

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
papanash spune:
Greyeras, e mare pacat sa nu mergeti la party, va descurcati voi dupa-amiaza sa luati cadou.
Piciulika, vai ce m-au emotionat pozele de pe site, sunteti frumosi iar tu esti super-radianta, multi
de la noi.
Yaia, baga si tu in flick niste poze sa te vaz si io, mi-e dor de tine, bre mamica !
Kriss, la multi ani sanatosi si voiosi 
!!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
aeperju spune:
| citat din mesajul lui anghelada aeperju, vad ca il duci la cresa... eu am fost acum o saptamana sa vb la o gradi sa o dau la anul. Am vb sa ma duc cu ea de prin mai sa se mai obisnuiasca. Am ramas cu o impresie ciudata.... nu stiu cum va fi cand o voi duce... acolo era o fetita care parea cat AMY, desi cred ca era mai mare cu cateva luni poate un an... se trezise din somn si plangea, a vrut la baie.... am ramas un pic ..... confuza... infirmierele alea parca nu erau foarte sensibile cu fetita care plangea. Uffff.. Si acum vad fata ei imbujorata de somn, de ce oare nu ii explicau ca va veni nasa... sau persoana dupa care plangea ea. O cam dojeneau, nu se purtau urat, insa.. Nu stiu, o sa mai vad. Ma mai duc la gradinite Ada, mamica fericita de Amalia Elena http://picasaweb.google.ro/anghelada/Amy2Ani?authkey=Gv1sRgCI751-yPjY6j0wE&feat=directlink Cineva acolo sus ne iubeste. |
asa-mi inchipui si eu ca se poarta cu ei fiindca sunt multi si-i cam reped. dar... asta e viata. eu nu prea stiu ce fac ingrijitoarele fiindca il las la 8 si vin dupa el la 4 cand baga aceeasi placa ca a mancat a dormit totul ok. dar eu stiu ca sunt acre ca se vede dupa fata lor.
azi dimineata am vazut ca are conjuctivita. l=o fi tras si curentul ca nu stiu cum aerisesc ele pe acolo si cate geamuri lasa ele deschise. sper s-o rezolvam si pe asta. oricum andrei e f obosit fiindca nu-i lasa foarte mult sa se odihneasca. ma astept ca in week end sa doarma mult ca sa recupereze.
Sper sa fie bine. Doamne ajuta!
Emma si Andrei (21.09.2007)
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Ieri,Mihnutzu' a fost cu ma-ma-i la biserica sa il impartaseasca.Asa de cuminte a fost(contrar firii lui exuberante |
Vai, ce dulce....

cat despre regimul de viata, foarte sanatos! Bravo A-dei!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Yaia spune:
| citat din mesajul lui NanaMotoc Reintram si noi in randul bolnaviorilor, cu febra care nu ceda la nimic. Peste noapte a fost ok. Sa vedem azi, ca l-am lasat la gradi. Am rugat educatoarea sa ne sune daca apare febra iar! Sper sa nu. ![]() |
Sanatate multa, Fluturas!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui urmychance Yaia esti tare scumpa, tunsoarea iti vine de minune, esti minunata din toate punctele de vedere. As mai avea multe de spus, dar sunt cumva contra cronometru, ma pun cu burta pe carte. Miercurea trecuta am primit decizia de disponibilizare de la serviciu si mi-au spus ca lichidarea se face pe 6 noiembrie, pana atunci pot sa stau acasa. L-am dus pe Tudorel la socrii in timpul saptamanii, timp in care eu imi caut de munca si invat ca am uitat tot. Ieri am fost la un interviu, luni am altul la o firma foarte mare. Nu este exact ce mi-as dori, dar ma duc, importanti sunt banii si tb sa incerc peste tot, nu prea e vremea de mofturi. Asa ca acum ma pun cu "fundul" pe excel, power point, franceza, engleza. |
Mey, m-ai facut sa rosesc.

Hai ca tin pumnii stransi-stransi. Sigur apare ceva bun, ai sa vezi. Cand te astepti mai putin, apare premiul cel frumos. Spor la invatat si bafta la interviuri!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui anghelada As vrea sa stiu ce peste dati la papanasi si cum il pregatiti. Eu iau file de pangasius proaspat, si il fac cu lamaie. Asa ii place. Am mai incercat pastrav, insa cam are oase. Imi e frica de pangasius ca daca totusi nu il aduc necongelat. Am vb cu o vanzatoare la Real si cica l-ar aduce pe gheata... nu stiu ce sa zic. Amy nu mananca nici ficat deloc, decat daca fac un fel de drob.. adica ficat faramitat, cu ou, marara usturoi verde si nu mai stiu ce puneam... Apoi carnea de vita... nici eu nu amnaca decat daca o tin oreeee multe la cuptor sa fie foarte moale... si imi e greu sa gatesc pt sa stau mult dupa ea sa fie gata. Stiti vreo metoda sa ii dau Amaliei? Cam astea sunt marile probleme ale noastre in alimentatie... si ciorbele/supele pe care nu le iubeste deloc. M-am mai uitat la subiectele de alimentatie/gatit, insa in multe nu vad exact ce se paote gati pt 2 ani. |
Noi am trecut pe file de somon la gratar, ca aici se gaseste din plin. Pangasius i-am dat si eu o perioada lui Tudor, dar am citit chestii rele despre el pe internet, cum ca e hranit in crescatorii cu nu stiu ce chestii rele acolo in Vietnam si m-am gandit ca nu merita riscul.
Ficatul de pui il fac in sos de rosii si apoi il zdrobesc putin cu furculita si il amestec in piure de cartofi.
Carnea de vita o tai bucatele si o fac fie cu mazare, fie cu fasole verde, in tocana de cartofi sau de legume. Apoi o tai mai mic pentru Tudor ca altfel mesteca la ea de-mi creste barba...