LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (342)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!!!

A adormit Daria si pot scrie rapid!!!

Betty, Doamne Ajuta sa rezisti pina luni!!!Mult curaj, o nastere usoara si bebelus sanatos!!! M-au apucat pe mine emotiile cind am citit!!!

Teodorasi emotiile tale cresc pe masura ce se apropie aniversarea lui Mihnea!!!

Nana, am citit mesajul tau de la nasterea unei stele. Sper ca Andrei nu a mai facut febra si ca a avut o zi buna la gradinita!!!

Piciulika, am vazut pe repede inainte (imi voi lua duminica o pauza sa le savurez in liniste) pozele de pe site-ul ursuletului!!! Ca intotdeauna totul minunat, Michael ( daca ai sti ce dulce i-a stilcit Daria numele-am vazut pozele impreuna), cele doua torturi, camera cu pictura minunata si burtica care arata delicios!!!

Greyerash si eu zic ca e pacat ca Adelina sa rateze petrecerea mai ales daca s-a nimerit sa fie refacuta acum! Poti lua ceva chiar in drum spre party!!! Cit despre coafura, asa se intimpla uneori. Eu sper ca "will grow on you" pina dimineata! Ai avantajele tineretii si frumusetii, nu lasa un lucru mic sa iti stice buna dispozitie!!!

Sabina, felicitari pentru seminar.imi pare rau ca nu puteti ajunge!!!Sanatate multa!!!

Ceamica, imi pare rau ca aveti alt angajament. Eu faceam cumva sa fi jonglat cu ambele...

Emma, sper sa fie bine Andrei. Am auzit ca s-a intors dr Ilas. Salutari pietrenilor mei dragi!!!

Yaia, ce bine ca ai scris. ma gindisem la tine!

Bernix multumim pentru vestile despre Sabina. Stiam ca mama ei ajunge in noiembrie dar imi lipsesc vestile despre ea.

Valentina, pregatiri frumoase pentru motul lui Andrei. Si la voi s-a nimerit odata cu petrecerea.

Urmy bafta maxima pentru gasirea job-ului ideal.

Si acum pentru LUY!!!!

Luiza draga esti fantastica!!! Ai luat asupra ta tot efortul decorarii!!! Mie mi-ar fi fost greu ca inainte de 18 sa ies singura cu Daria pe asa o vreme.
Sper sa te poti odihni diseara. Stiu ca e un efort considerabil, fizic si emotional.
Multumesc!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
17+

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Urmy, asa bine arata prajitura aceea, multumim de reteta, ma mobilizez si eu sa fac!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 23 +

nu e chiar reteta aia , adica nici nu am citit-o, am cautat repede o poza ca sa va dati seama cam despre ce prajitura e vb.

In alta ordine de idei, AM TERMINAT PRAJITURILE. Ce sa zic? Am mai facut de 2 ori si mi-au iesit perfecte, acum la aspect arata jalnic, dar sunt bune. O sa va si ilustrez cu fotografii.

Prajitura 1 - e cu mere si ananas http://picasaweb.google.com/urmychance/Prajitura1#
Prajitura 2 - mere, ananas si gem de visine si capsuni. http://picasaweb.google.com/urmychance/Prajitura2#
Si daca radeti, eu nu ma supar, ba dimpotriva, facem si noi haz de necaz. Stiti cum e, cand vrei sa faci ceva pt cineva, atunci nu iti iese. Dar le-am facut cu mare drag si numai cu gandul la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Buna dimineata, azi dau eu cafea, ceai, ness pentru toata lumea.
Eu imi astept randul cuminte la echo si sper sa vin cu vesti bune.

Pumnii stransi-stransi-stransi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui urmychance

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Urmy, asa bine arata prajitura aceea, multumim de reteta, ma mobilizez si eu sa fac!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 23 +

nu e chiar reteta aia , adica nici nu am citit-o, am cautat repede o poza ca sa va dati seama cam despre ce prajitura e vb.

In alta ordine de idei, AM TERMINAT PRAJITURILE. Ce sa zic? Am mai facut de 2 ori si mi-au iesit perfecte, acum la aspect arata jalnic, dar sunt bune. O sa va si ilustrez cu fotografii.

Prajitura 1 - e cu mere si ananas http://picasaweb.google.com/urmychance/Prajitura1#
Prajitura 2 - mere, ananas si gem de visine si capsuni. http://picasaweb.google.com/urmychance/Prajitura2#
Si daca radeti, eu nu ma supar, ba dimpotriva, facem si noi haz de necaz. Stiti cum e, cand vrei sa faci ceva pt cineva, atunci nu iti iese. Dar le-am facut cu mare drag si numai cu gandul la voi.

Tudor- 17.09.2007

Urmy, da-l incolo de aspect! Gustul conteaza!!!

Ma bagam si eu la bucatarit ceva dar inafara de vesela, 2 oale si un vas de Jena nu am nimic aici!!!

17+

Mergi la inceput

Andreea sper ca vestile sa fi fost bune!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multam Bernix. Deci nu mergeti la cresa, am inteles. Inseamna ca la noi este indicat.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Dragele mele, eu din pacate nu cred ca voi fi prezenta la petrecere. Azi am fost la eco si vestile nu sunt bune deloc....se pare ca contractiile alea pe care le am tot timpul si-au facut treaba si ca colul meu a ajuns la 1 cm iar cea mai proasta veste este ca mi s-a micsorat cantitatea de lichid amniotic f mult astfel incat nu l-a putut masura pe bebe deloc.....asa ca acum sunt acasa infipta in canapea...doctoritza mai spera sa rezist pana luni cu toate ca are mari dubii....ea a cam vrut sa ma opreasca in spital si astazi sa imi faca cezariana...eu am insistat totusi sa vedem pana luni si sa revin atunci la control......deci va doresc petrecere frumoasa si o sa va tin la curent cu alte informatii

Hai, Betty, hai Bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Erina salut!

Cand mai vii prin Piatra sa ne mai vedem si noi la ochi?

Dr Ilas oare s-o fi intors tot la Poparlan la clinica?

Acum tre sa-i rezolv lui Andrei ochisorul care curge si apoi tre sa-i fac prevenarul. sper sa nu raceasca din nou.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Yaia, baga si tu in flick niste poze sa te vaz si io, mi-e dor de tine, bre mamica !

Mey, ma emotionez aici...nu am cont acolo si nu vreau pentru ca sa fac unul...
Da' ce are webshotul cu tine? Ce nu poti vedea poze de acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Sanatate, fecicire, sa cresti mari si frumosi:

Mihai de mami vickyfilip
Amalia Maria de mami crissintibun
Raul Catalin de mami micki13
Alessia Stefana de mami Kriss79
Luca de mami ligeea
Alexandra Ioana de mami balaceanu_l

La multi ani cu sanatate si fericire alaturi de cei dragi pentru kriss79 !

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput