LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (342)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor!

Nici noi nu stim sigur inca daca vom veni, sincer ieri nu am avut nici macar timp sa iau cadou, iar acum nu pot iesi afara cu fata, suntem singurele.
Am lasat-o ieri la mama, dar a durat mai mult decat planuisem la coafor si nici macar nu sunt prea incantata de rezultat.

Betty ai grija de tine si de bebe mic, tinem pumnii sa fie bine!

Andreea sa vii cu vesti bune!

Nico drum bun, deja zapada!

Si la noi au dat aseara drumul la caldura, parca dormi altfel.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Bernix ce faci esti in pauza?

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Betty78, tinem pumni sa fie totul bine!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza, am inceput ziua in forta, la ora 9.30 am fost cu Me la doctor pt avizul de gradinita - este perfect sanataoasa, noi nu vom cadorisi nici un copil cu virusi.
Intre timp ma sunasera de la serviciu, aveau probleme IT in 2 locatii si cum la noi este foc continuu, ca sa zic asa... trebuiau rezolvate urgent. Am ajuns, am rezolvat ( din fericire am putut rezolva una prin telefon, ca pe ploaia asta numai de plimbat prin oras nu aveam chef si timp ), acum ma chinui sa-mi rezolv si laptopul meu ( de serviciu ), ca din greseala ieri mi-am dezinstalat placa de retea
In fine... mai am o gramada de alte treburi la munca, sper doar sa nu mai apara urgente IT ( am preluat si sarcinile colegului meu care-i plecat in concediu ).
Sala in care va avea loc petrecerea este libera si as vrea s-o decorez azi, in cursul zilei, pt ca diseara este f complicat sa mai stau de la ora 18, este maica-mea azi si sta cu Maria pana se presupune ca ma intorc eu de la serviciu. Insa ea trebuie sa se intoarca la Ploiesti, asa ca nu poate pleca prea tarziu din oras. Asa ca as preferea sa rezolv decorarea pana la ora 17.
Deci o sa incerc sa ma descurc singura, nu va mai pun pe drumuri, mai ales ca-i vremea asta urata rau.
Daca nu poate aduce nimeni baloane cu heliu, asta e, nu mai punem si gata. Mirella, daca vrei neaparat si poti roaga-l pe sotul tau sa le ia diseara, cred ca tin pana maine la pranz - eventual sa ii intrebe pe cei de la firma de umflat baloane ( pt cate ore dau garantie, hahaha ).
Multumesc urmy pt praji, Ana, nu te mai complica , ajung acum.
Betty, tinem pumnii sa rezisti pana luni . Fetelor, dans :
Nastere usoara si bebe sanatos !

Isabeluta, bine ca ati scapat de roseola Of, tare rau cu bolile astea..

ceamica, petrecere frumoasa !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Betty, tinem pumnii sa fie totul bine! Se vede treaba ca baietelul tau nu mai are rabdare. Si Sara s-a nascut la 37 de saptamani, perfect sanatoasa si pregatita sa vina pe lume!

Andreea, pumnii stransi pt tine!

Papanash, mai bine azi?

Urmy, asa bine arata prajitura aceea, multumim de reteta, ma mobilizez si eu sa fac!

Bernix, inteleg ca toate bune la voi!

Picia mea draga, ce frumosi sunteti! Michael, adorabil, iar tu o mamica frumoasa-frumoasa! Unde-s kilogramele de care te plangeai? Vai ce frumoasa e camera, cum ma asteptam, speciala!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Andreea, ma gandesc la tine si tin pumnii stransi tare !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI
Amalia Maria, viitoare surioara mai mare de mami crissintibun
Raul Catalin de mami micki13!

Sa va fie vietile minunate!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI
Alessia Stefana, dulceata fina de mami Kriss79
Luca de mami ligeea
Alexandra Ioana de mami balaceanu_l!

Sa va fie vietile minunate!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI kriss79! Sa petreci toata viata sanatoasa alaturi de fetita ta minunata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Yaia, cu supozitorul e greu ca eu nu-l suport si prin urmare n-am tehnica de bagat. Si mai sunt cu ideea ca 'ce mie nu-mi place...."
il mai pacalesc cu siropuri, le pun in ceai sau lapte ca altfel nu le vrea, are limba incarcata (alba)....a, ii mai dau tantuum verde, asta ii place mult.

Mey, eu nu am auzit pe nimeni sa spuna ca-i plac supozitoarele. Tehnica e simpla, incet si cu grija. Hai, mai bine 30 de secunde de protest si apoi fara febra decat alternativa.
Si ai grija cu siropurile in lapte sau ceai, ca s-ar putea sa le refuze pe astea apoi...dar ce spun eu, nu mai e dependent de lapte si apoi Ghighi iubeste laptele...
Sanatate multa!

Mergi la inceput