LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (342)
Raspunsuri - Pagina 13
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Dragele mele, eu din pacate nu cred ca voi fi prezenta la petrecere. Azi am fost la eco si vestile nu sunt bune deloc....se pare ca contractiile alea pe care le am tot timpul si-au facut treaba si ca colul meu a ajuns la 1 cm iar cea mai proasta veste este ca mi s-a micsorat cantitatea de lichid amniotic f mult astfel incat nu l-a putut masura pe bebe deloc.....asa ca acum sunt acasa infipta in canapea...doctoritza mai spera sa rezist pana luni cu toate ca are mari dubii....ea a cam vrut sa ma opreasca in spital si astazi sa imi faca cezariana...eu am insistat totusi sa vedem pana luni si sa revin atunci la control......deci va doresc petrecere frumoasa si o sa va tin la curent cu alte informatii Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
Betty - sanatate multa si sa aduci pe lume un bebelus frumos si sanatos. Iti tinem pumnii, nastere usoara, fara complicatii si te asteptam cu vesti bune si cu un bebelus minunat.

urmychance spune:
Am vb cu Luy - mai fac eu doua randuri de prajitura cu fructe. Slippers stai linistita ca si asa ai copii la puterea a doua si serviciu pe deasupra.
bernix spune:
Luy, imi pare nespus de rau, dar nici io nu pot ajunge azi la decorat, ca pleaca mamaie si tre' sa fiu acasa sa stau cu Ana.
Maine insa venim toti 3, cu Bobo cu tot.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
bernix spune:
betty, offf, grabit rau asta mic al tau. sper sa reusesti sa-l tii cat mai mult in burtica, desi pare ca el are alte ganduri.
Pacat ca nu ne vedem la party!
Piciulika, o sa mooora Ana de invidie cand o sa vada camera lui Micha mesterita cu drag de parintii lui!
Esti asa frumoasa rotunjoara, Rabu f fericit, iar piciul-baietel incantat la maxim! Cine n-ar fi fost la asa cadou?!
bernix spune:
Sanatate multa bolnaviorilor!
papanash, tare rau imi pare ca nu ne vedem la party!
bernix spune:
devylla si mogaldetele ei sunt bine, a venit mama Sabinei si sunt in priza tot timpul.
betty78 spune:
Daca ma gandesc bine cred ca o sa fac cezariana pe luni si cu asta basta.
Betty78
36+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bernix spune:
Emma, sunt datoare cu un raspuns: noi nu facem Prevenar. Pediatra Anei a zis ca daca nu-i sensibila la germeni incapsulati, nu raceste des si, mai ales, nu merge in colectivitate, sa nu-l faca.
anghelada, si noi am scapat de pampers ziua, insa l-am pastrat pe cel de noapte, tocmai ca sa ma protejez de trezirile repetate. Planuiesc sa scot pampersul de noapte dupa 2,6 ani, spre primavara.
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Daca ma gandesc bine cred ca o sa fac cezariana pe luni si cu asta basta. Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
Tin pumnii sa fie totul bine, cu bb sanatos si papacios si refacere rapida pt tine!
Dupa cum vad de la semnatura, esti la termen, deci n-ar trebui sa se intample nimic rau cu copilul!

bernix spune:
Andreea, cum a fost echo? Tin pumnii sa fii in grafice pt un nou bb!