Burtici fericite de septembrie-octombrie(222)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Cand nu vrea sa adoarma o iau pe genunchi, cu perna cu tot, si da-i la leganat. Vad ca tine faza.

stiu ca tine...ca doar am vazut ce efect are leaganul asupra lui....dar tot asa de bine cred ca stii ca fiecare are cateva idei fixe la care tine ...iar eu nu am de gand sa il legan...nici macar nu am o explicatie....dar ma gandesc eu ca daca e hranit, schimbat si obosit ar trebui pus la el in patut si sa doarma.
Poate par deplasata dar pana acum cred ca l-am leganat doar o data, maxim de doua ori...si atunci ca nu-l mai suportam urland.....
De ieri...pt ca nu aveam treaba ...i-am dat si suzeta pe care ma jurasem ca i-o dau numai la 6 sapt si sa vezi acum circul naibii cand o scapa din gura ca tipa mai rau ca inainte de a o avea in gurita
Dar pt moment fac fata ....suntem inca in faza de care pe care....sau cine-i sefu ? va anunt eu mai tarziu cine a castigat
Acum a adormit ...yuhuuuuu...merg sa fac o cafeluta decaf si revin intr-un minut

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

nela ce tare esti cu sticlele de apa....sau mergi si tu intai lapiata, bagi un cartof, o ceapa...si gata greutatea.
Noi avem carutul cu landou....si sta minunat in el....chiar am vazut ca adora baltacaielile cu toate ca eu ma tem sa nu i se desprinda retina si alte grozavii ce le-am citit
Mie personal nu prea imi place cum arata el acolo...abia astept sa fie si el putin mai mare sa trecem la caruciorul normal ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Luto, nu stiu ce sa zic cu leganatul. Iti respect decizia de a nu-l legana si nu mi se pare deplasata. Atatea goange am si eu, mama mama... nici nu le zic aici pe toate, sa nu va speriu...
In cazul Anei, in afara de mancat si schimbat ma gandesc ca Ana are nevoie si de tinut in brate, de mangaiat, de jucat cu ea, comforting (vorba romanului) iar leganatul meu cred ca... compeneseaza sau e un surogat al tinutului in brate.

Nu i-am dat suzeta, a incercat sotul o data, n-a prea vrut si n-am mai insistat. Cum ai tu cu leganatul, asa am eu cu suzeta: mi se pare un surogat al suptului in sine, care ar trebui sa fie pentru hrana si un pic de conforting. Daca ii dau suzeta, confortingul asta devine aproape suta la suta din timpul treaz, ceea ce nu mi se pare normal. Sa stea sa se uite pe pereti daca se plictiseste, ce sa tot suga atata la plastic!

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

nela ai perfecta dreptate cu ce spui. Fiecare are idei si conceptii de crestere a copilului.
Ziua sunt cu el in brate, ne pupam si ne giugiulim de lesinam....ne scaldam unul in ochii celuilalt..povestim etc....dar de exemplu seara,dupa o baita ca la carte. uns cu ulei, schimbat facut curat impecabil, halit laptic bun si cald.....DE CE sa nu doarma neleganat ?
Nu astept raspuns....doar ca asa gandesc eu....
Par putin dura cred....este evident ca nu imi iese mereu ceea ce mi-am propus dar zic sa dezbatem putin
Ia mai zi...ce idei mai ai tu si nu ni le spui...stii doar ca aici am convenit sa nu ne judecam una pe alta ci doar sa schimbam informatii.
Pe mine ma amuza la tine ca tot spui ca e Ana firava si slabuta....si sunt tare curioasa cand va fi o grasunica si ajunsa la greutatea pe care ti-o doresti ...sau o consideri buna.....atunci ce mai faci ?
Am sa-ti spun un secret ca tot suntem singurele pe aici...am fost trista cateva zile cand am vazut cat a luat David de putin in greutate....si cand am mai citit de Ebru si Bruculica....ce sa mai zic....eram de o tristete maxima ..dar apoi mi-am dat 2 palme si mi-am revenit:
- stiu ca s-a nascut mai mare
- stiu ca sunt diferiti bebelusii
- stiu ca poate recupera luna urmatoare
- stiu ca la dr e in grafice
- stiu ....stiu stiuuuu
dar cu toate astea tot mi-as fi dorit sa ia mai mult in greutate.
E destul de greu sa facem fata acestor ganduri.

Mergi la inceput

dana ti-am pregatit un laptic caldf si mingea ...ce faci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna dimineata!

Hai Lura!!!
Hai bb Mihai Dragos!!!

Plec si eu spre spital. Doar pentru control, dar iau si bagajul cu mine.Va tin la curent.

Iulia 40s + 1 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Pe mine ma amuza la tine ca tot spui ca e Ana firava si slabuta....si sunt tare curioasa cand va fi o grasunica si ajunsa la greutatea pe care ti-o doresti ...sau o consideri buna.....atunci ce mai faci ?

luto, sa nu fii trista cu greutatea lui Gogo, stiu ca ar trebui sa imi dau cu parerea numai daca mi se cere, dar uite, sincer, parera mea este ca a luat bine in greutate. S-a nascut cu o greutate peste medie si fiecare copil creste in ritmul propriu. Ai un baiat sanatos si frumos!

Ohhh, dar eu cand spun ca Ana e firava si slabuta o zic pentru ca asa este ea, este un copil mai mic, dar este in graficele de crestere normale. Cand spun ca e mica, eu nu ma plang, imi pare tare rau daca am lasat sa se inteleaga asta. Eu nu imi doresc sa ajunga la nici o greutate ideala sau perfecta, eu imi doresc numai sa fie sanatoasa si sa ia greutate in limite normale (care si alea descutabile, again). De mult timp nu mai sunt de parera ca a avea un copil gras inseamna a avea un copil sanatos. Si eu am avut 3 kile la nastere si toata viata am avut complexul ca sunt grasa (asta apropo de goange nedelcarate).

Mi-ar fi placut, ce-i drept, poate, sa fi nascut un copil mai mare pentru ca ma gandeam ca e comforting sa nasti un copil mai grasut, nu ti se pare atat de fragil, nu esti atat de stresata cu luatul in greutate. Si tu uite ca imi dovedesti contrariul...
N-as schimba la Ana nimic, nu pentru ca e perfecta, ci pentru ca e a mea si ma completeaza ca om. Creste sufletul in mine cand o vad ca imi zambeste, chiar si in somn, si eu ma bucur ca un copil, amintindu-mi ca minunea asta e a noastra, noi am facut-o...

Sa stii ca, mame fiind, cred ca ne facem griji din orice...prea multe! Bine ca nu uitam sa ne mai si bucuram de copilasii nostri, cum asa de frumos ai descris tu ca faci cu David!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Buna dimineata!

Plec si eu spre spital. Doar pentru control, dar iau si bagajul cu mine.Va tin la curent.

Iulia, multa bafta la control! Asteptam vestile, sa stim sa facem galerie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata soare (da' numa' soare nu-i pe la noi)

Hai Laura!!!

Moni_iulia,bafta la control.
Asteptam un semn cat de mic sa scaotem majoretele la incalzire

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

mai, da' ce-am mai dormit!!! cred ca de la zapada mi se trage..

iuhuuuu!! vine un puiut in acest capitol!!!

HAI LAURA

Sa vina bebe Dragos repede si usor!!!

Moni numai succesuri!!!

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

41s

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput