Burtici fericite de septembrie-octombrie(222)
Raspunsuri - Pagina 7
lutoniana spune:
aha...avem nastere....cool !!!!!!
Hai Laura !!!!
Nastere usoara !!!!!!
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
se ofera cineva sa mi-l culce si mie pe David ?
cred ca in momente ca acestea imi puteti arata ce prietene imi sunteti
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monikus Neata fetele, Acum am primit mesaj de la laura78nico:"Sunt la spital vine bb mihai dragos. Pup toate fetele. Laura." Ca tot am vb noi ieri ca poate nastem impreuna.....ei bine bebele ei e mai grabit putin. Raluk ti-am zis eu ca se baga in fata. |
Neatza Monikus, ce veste! Tu cum mai esti?
HAI LAURA!!!
Neatza luto. Cum e David?
Nela, mamica Anei (19.09.09)
NelaM spune:
citat din mesajul lui lutoniana se ofera cineva sa mi-l culce si mie pe David ? cred ca in momente ca acestea imi puteti arata ce prietene imi sunteti Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Da-l incoace, luto, ca il pun langa Ana pe pernuta, ca ea e mica, are loc si Davidel, sa vezi ce linistiti dorm ei amandoi, acusica!
lutoniana spune:
ce spectacol ati avut aseara....mor de ciuda....
liliana cum s-ar zice te-ai cam pacalit mami cu patul
Vezi ce patesti daca stai cu fetele la povesti ?
4mykids super tare poza de nunta
A venit techila asta e o mare bucurie....cu texte ca nu merge netul....cine stie ce copilsai cuminti are si doarme toata ziua de rupe patul
Pai bine mai mami...sa pierzi tu discutii despre chiloti, tehnici de alaptare, un card de bebelusi....
Rupe-le capul alora cu netul si hai iar in sanurile noastre ravasite
Eu am fost asa desteapta incat i-am dat lu' putza sa manance din culcat, sau intinsi amandoi cum preferati ca eram chioara de somn pe la 12 noaptea ....si cred ca am atipit iar el a inteles ca trebuie sa roada sfarcul meu dupa ce papa, la desert....
Acum stau unsa cu cremuta Lansinoh si e mai bine.
Macar daca ar inchide ochii cumva ca mi-e foarteeeee somn
Voi ce faceti ?
lutoniana spune:
Neata nela ...multam de oferta...sper sa am succes aici pe canapea...ca in dormitor deja nu mai rezistam
Inca inoata ...da din maini si din picioare si mai urla....dar a inchis ochisorii.....deci am sperante ca suntem pe drumul cel bun
Ana e cuminte ca doar e o donsoara educata
NelaM spune:
Ouch, luto, saracauta... Mie mi-e frica sa ii dau din culcat, sa nu cad naiba pe fata si sa o sufoc, ca e mica si eu sunt cat china... Las' ca trec bubitele de la bibetat (mai mult dormit decat supt), dureroase rau si periculoase is alea cand nu se mufeaza bine si ii e foame...
Eu sed... Ana doarme, am rupt frigiderul mai adineaori (piza ramasa de sambata, bine ca a mai fost comestibila ). In rest, liniste si pace. Pana acu'... Doamne ajuta! Ma gandesc sa ma aventurez cu ea sa imi iau o cafeluta... n-am de lucru, poate o provoc si isi scoate parleala la noapte, cand vreau si eu sa dorm.
NelaM spune:
citat din mesajul lui lutoniana Neata nela ...multam de oferta...sper sa am succes aici pe canapea...ca in dormitor deja nu mai rezistam Inca inoata ...da din maini si din picioare si mai urla....dar a inchis ochisorii.....deci am sperante ca suntem pe drumul cel bun |
Nu-ncerci sa il pui pe o perna mai maricica, si doar il misti incetisor (legeni) cand vezi ca se agita... eu asa fac cu Ana, pe canapea, langa mine...si cum o vad ca misca, ii bag repede o miscare scurta, din incheietura mainii, si adoarme, de cele mai multe ori, inapoi. Cand nu vrea sa adoarma o iau pe genunchi, cu perna cu tot, si da-i la leganat. Vad ca tine faza.
lutoniana spune:
nela eu zic sa mergi. Stii de ce spun asta ? pt ca eu asa mi-am propus sa incep mici excursii zilnice....chiar si de 5 minute...chiar si sa car carutul pana jos ....vad eu...dar sa avansez (inainte ha ha ha ) si sa ajung si eu sa plec de dimineata cu copilul si sa ne mai intoarcem dupa pranz....
Ma si vad cu ceva hainute cumparate, cu ceva papica in cosul lui de la carut....am eu asa o imagine creionata in minte despre cum as vrea sa fie.
Sunt sigura ca la inceput va fi mai greu dar trebuie sa incepem de undeva.
Succes !!!! sunt sigura ca-ti va iesi
Edit: ma refer la mersul dupa cafeluta
NelaM spune:
citat din mesajul lui lutoniana nela eu zic sa mergi. Stii de ce spun asta ? pt ca eu asa mi-am propus sa incep mici excursii zilnice....chiar si de 5 minute...chiar si sa car carutul pana jos ....vad eu...dar sa avansez (inainte ha ha ha ) si sa ajung si eu sa plec de dimineata cu copilul si sa ne mai intoarcem dupa pranz.... Ma si vad cu ceva hainute cumparate, cu ceva papica in cosul lui de la carut....am eu asa o imagine creionata in minte despre cum as vrea sa fie. Sunt sigura ca la inceput va fi mai greu dar trebuie sa incepem de undeva. Succes !!!! sunt sigura ca-ti va iesi Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Ehei, ce imagine faina ai tu creionata acolo! Niceeee.
Auzi, cu pusul in cosuletul carutului a cumparaturilor, stii ca e Ana e mititica, abia a facut si ea 3 kile si ceva... si fiind asa mica, nici nu se simte in carut, daca da un pic vantul mai tare ne ia pe sus, cu tot cu carut. Am observat ca daca pun ceva in cosulet, mai consistent, parca nu ii se mai misca caputul asa tare cand o plimb (am obsesia faptului ca e prea mica de carutul nostru sport - desi carutul e de la zero luni... ma rog, care si cu goanga, mi-e frica sa nu ii afecteze gatul fragil). Asa ca bag doua sticle de apa (pline) in cosulet cand om iesi afara!
Pai acu e linistita, ma gandeam sa ma duc pe la 6 totusi, cand stiu ca are program... numai bine, se aeriseste inainte de culcare.