Burtici fericite de septembrie-octombrie(222)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata fetele. Dana , stiu, banuiesc ca e foarte stresant, dar sa stii ca si la Cluj vine un puiut maine. Oare sa fi asteptat Anna ninsoarea asta? Nela, luto imi inseninati diminetile 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Roxxy,ti-am vazut pozele cu printesa...e adorabilaiar poza in care zambea in somn m-a topit
Razvi doarme,Alex e cu ai mei ...eu mi-am facut o decaf si am venit la povesti cu voi,dar iar sunt singura

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna din nou fetele,

Acum am primit marea veste: "Bb a venit la 6.37, a avut 3400g si 50 cm, nascut natural. Pup pe toate. Laura."

Felicitari Laura!!!
Bun venit pe lume bebe Mihai Dragos!!!

Refacere rapida si bebe sanatos si mancacios.

Nela, eu sunt tot 2 in 1 dar imi e foarte rau de dimineata. Oricum e raul meu normal. Nu cred ca vrea azi bebe afara. Poate s-a decis sa stea pana vineri totusi.

Monica 38+ in curand mami de Rares Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Felicitari Laura!!! Refacere rapida si mult laptic pt bb

Bun venit pe lume Mihai Dragos!!! Sa fii sanatos si sa le aduci parintilor numai bucurii!!!!

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata fetele.

Dana , stiu, banuiesc ca e foarte stresant, dar sa stii ca si la Cluj vine un puiut maine. Oare sa fi asteptat Anna ninsoarea asta?

Nela, luto imi inseninati diminetile
32+ Chiara Ada

Asa zici tu Andre?? ce bine ar fi sa vina de la sine..ca eu la inducere nu merg maine, ci vineri; deja nu mai este stresant..mai sunt cel mult 2 zile!!

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

41s...+1

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Moni_iulia bafta la control. Sa ne spui sa scoatem agitatele si pt tine.
Dana, tu ce mai astepti? Hai ca uite azi vin bebeii usor si repede. Calare pe minge de la prima ora te rog.

Luto, Nela ce m-ati amuzat azi cu adormitul lui Gogo. Pana la urma a adormit el singurel nu? Sa vezi show cand l-oi avea si eu pe al meu. O sa va inebunesc cu intrebari legate ce ati vb voi pana acum de cand aveti copilasii. Dar asta e. Stiu ca voi o sa fiti dragute ca de obicei si o sa ma ajutati.

Acum incerc sa citesc ceva din urma, sa recuperez.

Monica 38+ in curand mami de Rares Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

FELICITARI LAURA

DRAGOS MIHAI!!BUN VENIT PE LUME

41s...+1

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

chiar ca repede a venit puiutul acesta!! nici n-am apucat sa incalzim bine fetele!

41s...+1

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
[quote]citat din mesajul lui Andrecluj
Buna dimineata fetele.Asa zici tu Andre?? ce bine ar fi sa vina de la sine..ca eu la inducere nu merg maine, ci vineri; deja nu mai este stresant..mai sunt cel mult 2 zile!!
Nu, nu, spuneam ca e stresant cu "hai Dana ca mai e putin, cum te mai simti, n-ai nascut?", etc. Stiu ca inducerea e vineri, dar eu tot am ramas cu joia la tine. In alta ordine de idei,ma gandesc si eu la pompa aia comandata de Raluku. O fi buna? Ma gandesc ca ati avut recenzii bune la ea. 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Andre sa stii ca si eu tot de la NUK imi voi lua! cea manuala, NUK Sensitive! am auzit numai lucruri bune despre ea;
de fapt..se pare ca aceasta si cea manuala de la Avent sunt in top..cred ca ne vom descurca cu oricare din ele;

41s...+1

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput