Dansez pt tine - sezon nou (8)
Raspunsuri - Pagina 26
motanik spune:
Buburuza, la panarama ziceam de lacrimi. Bine ca a plecat, duca-se! Mult pa, cum zicea o draga prietena de pe Dc (adusca, miss u! )
Bravooo, a scapat Jean de duel!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
elyanne spune:
Au scapat Jean si Sandra de duel!
Si la duel, cum ziceam: Liviu cu Ilaria si Andreea cu Daniel ?!?
Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
mihutza11 spune:
na ca e Elena la duel!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
elyanne spune:
Hai ca n-am innimerit-o... Radu cu Elena? Asa note mici au avut?
Deci locul I la duel din nou... data trecuta o echipa, acum amandoua de pe locul I... pacat... echipa lor mi s-a parut mai buna decat cea forat din Andreea si Daniel...
Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
buburuza1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Buburuza, la panarama ziceam de lacrimi. Bine ca a plecat, duca-se! Mult pa, cum zicea o draga prietena de pe Dc (adusca, miss u! ) Bravooo, a scapat Jean de duel! -------------------- Andra si bebe Theodora Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson |
stiu stiu! eram si eu ofuscata de atitudinea ei !
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
mihutza11 spune:
oare cine o sa fie salvat?
sa fie Radu cu Elena la cati admiratori au, ca-s frumosi amandoi?
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
motanik spune:
Wow, perechile care au fost pe locul 1 saptamanile trecute...Liviu si Ilaria si Elena si Radu. Cazul Elenei pare oarecum mai usor decat al Ilariei, publicul cam asta voteaza, mai putin dansul. Daca avea partener mai bun nu cobora de pe locul 1 Elena pana la finala.
Sa vedem..
Va pup, noapte buna, pe vinerea viitoare cu folclor international, super asta, si slow fox!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
buburuza1979 spune:
offf greu duel!
imi place si perechea Liviu Ilaria...dar si de Elena... pacat de partener
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
Anina_n spune:
Se inverseaza locurile, se strang randurile.
Pe saptamana viitoare !
Noapte buna !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
mihutza11 spune:
chiar ca greu duelul asta! ca mi-s dragi amandoua fetele!
Mica dansatoare
Hoinarii