Dansez pt tine - sezon nou (8)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

noapte buna fetele!

gogoasha

"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu zic ca pleaca Elena si Radu... nu cunosc nici unul din cazurile pentru care lupta concurentii ... dar parca Liviu e mai "vedeta" ca Radu... io cel putin pana la emisiunea asta habar n-aveam cine-i Radu...

Hai, noapte buna

Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

noapte buna! pe vinerea viitoare!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

ia uitati ce am gasit! ce parere aveti?

http://glossymagazine.ro/misto-de-tot/breaking-news-exclusiv-dansez-pentru-publicitate-elena-voscoboinic-%E2%80%93-celebra-si-bogata-in-republica-moldova-cersetoare-de-publicitate-la-dansez-pentru-tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Gata de dans ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Gata!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

si eu

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

si eu aici..

despre Elena nu stiu ce sa zic.. dar o intrebare: Iulia, partenera lui Kamara a ramas si ea in baletul emisiunii?

daca pleaca Elena cred ca o opresc si pe ea.. si daca e asa inseamna ca art ala are ceva adevar in el si majoritatea vin nu pt vis ci pt a se afirma..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mihu, nu cred ca Iulia e in balet. E acolo asa cum sunt si multi alti fosti concurenti care mai dau o mana de ajutor actualilor, fie prin dans fie prin participari la transmisiuni in direct de la familie si alte locuri importante pt concurenti.

Cam mici notele pt veverita, e adevarat ca nu a fost cine stie ce dar au dansat corect.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Daca nu se implineste visul, macar sa se afirme. Probabil asa gandesc.
A fost cam slabutz dansul Alinei cu Stefan.
Sa vedem ce dans tribal fac Jean si Sandra !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput