Dansez pt tine - sezon nou (8)
Raspunsuri - Pagina 27
buburuza1979 spune:
noapte buna fetele!
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
elyanne spune:
Eu zic ca pleaca Elena si Radu... nu cunosc nici unul din cazurile pentru care lupta concurentii ... dar parca Liviu e mai "vedeta" ca Radu... io cel putin pana la emisiunea asta habar n-aveam cine-i Radu...
Hai, noapte buna
Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
mihutza11 spune:
noapte buna! pe vinerea viitoare!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
iulicutza spune:
ia uitati ce am gasit! ce parere aveti?
http://glossymagazine.ro/misto-de-tot/breaking-news-exclusiv-dansez-pentru-publicitate-elena-voscoboinic-%E2%80%93-celebra-si-bogata-in-republica-moldova-cersetoare-de-publicitate-la-dansez-pentru-tine
Anina_n spune:
Gata de dans ?
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
motanik spune:
Gata!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
anka77 spune:
si eu
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
mihutza11 spune:
si eu aici..
despre Elena nu stiu ce sa zic.. dar o intrebare: Iulia, partenera lui Kamara a ramas si ea in baletul emisiunii?
daca pleaca Elena cred ca o opresc si pe ea.. si daca e asa inseamna ca art ala are ceva adevar in el si majoritatea vin nu pt vis ci pt a se afirma..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
motanik spune:
Mihu, nu cred ca Iulia e in balet. E acolo asa cum sunt si multi alti fosti concurenti care mai dau o mana de ajutor actualilor, fie prin dans fie prin participari la transmisiuni in direct de la familie si alte locuri importante pt concurenti.
Cam mici notele pt veverita, e adevarat ca nu a fost cine stie ce dar au dansat corect.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Anina_n spune:
Daca nu se implineste visul, macar sa se afirme. Probabil asa gandesc.
A fost cam slabutz dansul Alinei cu Stefan.
Sa vedem ce dans tribal fac Jean si Sandra !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !