Dansez pt tine - sezon nou (8)
Incepe pe 23, comentam impreuna?
Primele dansuri vor fi vals si Michael Jackson (hiii hiii ) iar cele 8 perechi sunt:
Jean de la Craiova si Sanda Neacsu
Liviu Varciu si Ilaria Cherloaba (nu cumva e prietena lui Petrisor?)
Radu Valcan si Elena Vascoboinic
Kamara Ghedi si Iulia Deliu
Alina Chinie si Stefan Bamboi
Tania Budi si Adrian Muresan
Monica Columbeanu si Andrei Vlad
Andreea Mantea si Daniel Lazar
Siteul oficial al emisiunii:
http://dansezpentrutine.protv.ro/
De vinerea viitoare, 23 oct, cine e alaturi de mine pe baricade?
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Raspunsuri
Alinutzaa spune:
Eu eu eu eu!!!!!!!
Eu abia in seara asta am aflat ca incepe un nou sezon si ca incepe pe 23.
M-am uitat pe lista de participanti si o parte din numele de vedete de acolo nu imi spun absolut nimic. Poate daca ii vad ....
Aaaaa, si Monica Columbeanu??? Mie mi se pare fata asta asa....ca si cum nu prea ar sti ce sa faca cu mainile, cu picioarele, nu stiu cum sa zic. Tare curioasa sunt de cum o sa fie. Oricum pe mine ma va amuza teribil.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 8+
Handmade by Alina
Lorikay spune:
Abia astept sa ascult comentariile "elevate" ale Monicai in momentul in care juriul ii va arata (prin note) ca este departe de fiinta perfecta in care pozeaza.
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorikay Abia astept sa ascult comentariile "elevate" ale Monicai in momentul in care juriul ii va arata (prin note) ca este departe de fiinta perfecta in care pozeaza. |
Yeeaahhhh!!!
EDIT: Alina Chinie cine e?
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
elyanne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_ EDIT: Alina Chinie cine e? |
Veverita roscata a lui Maruta.
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
motanik spune:
Moni are ocazia sa ne arate ca poate fi si simpatica.
Sa vedem...
--------------------
Andra si bebe Theodora
Alinutzaa spune:
Andra, am eu un feeling ca Monica va rata sansa de a ne arata cat de simpatica e. Nu de alta, dar din punctul meu de vedere ea este oricum, numai simpatica nu. Dar probabil ca ne va amuza. Sper cel putin.
Handmade by Alina
motanik spune:
Imi amintesc de Cheeky Girls ce surpriza au facut, lumea le credea niste increzute si fitoase si s-au dovedit foarte simpatice, cel putin mie una mi-au schimbat parerea despre ele, in bine.
Monica...depinde ce urmareste acolo. Sper ca e constienta ca daca face figuri o s-o zboare publicul acasa cu prima ocazie. Dar poate e foarte buna dansatoare si nu ajunge la nici unh duel...cine stie...
Cred insa ca aparitia ei in emisiune o sa fie sarea si piperul, doar e una dintre cele mai controversate figuri publice din Romania.
Mie imi place cum arata, e o femeie frumoasa, dar atat. Figurile cu care ne-a obisnuit n-au ce cauta acolo, sper sa stie.
Deja am o antipatie in persoana lui Liviu Varciu care e atat de plin de el...Ih..
Nu m-am lamurit cu Ilaria, daca e prietena lui Petrisor sau nu, ca daca e...asta va da nastere specualtiilor ca la dansez pt tine se ajunge si pe...pile.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Alinutzaa spune:
Andra, de acord cu tine. Cheecky Girls au facut o figura super frumoasa. Si mie mi-a placut tare mult de ele.
Chestia e ca de ele nu stiam mai nimic, pe cand pe fata asta o stim cam ca pe un cal breaz.
Ma rog, om vedea ce-o fi. Mult a fost, putin mai e
Handmade by Alina
motanik spune:
I-am vazut aseara la Happy Hour pe toti.
Varciu nu se dezminte, crede ca e cool.
Cine urmareste diseara? Comentam impreuna?
--------------------
Andra si bebe Theodora
katty spune:
Si eu, si eu!
Abia am asteptat editia asta care se anunta deosebit de interesanta!
Sper sa nu ne dezamageasca!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."