Dansez pt tine - sezon nou (8)
Raspunsuri - Pagina 25
mihutza11 spune:
da mai si mie mi s-a parut ciudat ca au bagat repede pauza..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
elyanne spune:
Tare antipatica Monica... si f.f. rigida... cand n-ai cu ce, n-ai cu ce... si mai e si "inteligenta" rau, pe de-asupra...
Liviu si Ilaria sigur intra al duel... dar nu-mi dau seama cu cine... Poate iar cu Andreea ... sau Jean ...
Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
buburuza1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik S-a facut dreptate, yeeeeeee! dar nu inteleg ce e cu pauza, ca niciodata nu au bagat pauza imediat dupa rezultat....sa aiba timp madame Columbeanu sa isi stearga lacrimile?? |
ce lacrimi ca radea ca proasta
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
buburuza1979 spune:
sau au bagat pauza ca sa aiba asta timp sa ii "porcaie" mai bine asa cum a facut la Zavoranca in emisiune
gogoasha
buburuza1979 spune:
ciudata atmosfera... ati vazut ce fete au toti? mai ales juriul?
sigur au fost comentarii in timpul pauzei
gogoasha
mihutza11 spune:
eu cred ca au bagat pauza ca sa puna la cale cateva vb bune ca sa isi mai spele putin imaginea Moni..
edit: da chiar am vazut ce fete aveau astia din juriu... cam sictiriti..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
elyanne spune:
Mai afectata de plecare pare Caprioara, decat Moooooni...
Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
buburuza1979 spune:
pai normal ... pt ca a scapat... acum are timp mai mult de spa-uri si tratamente cosmetice cu camerele de filmat dupa ea
gogoasha
elyanne spune:
Locul I: Alina si Stefan
mihutza11 spune:
Jean 2
eram sigura
Mica dansatoare
Hoinarii