Dansez pt tine - sezon nou (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Prietenul Elenei e simpatic dar tare ma tem ca presimtirile lui sunt bune si ca intre Elena si Radu se infiripa ceva...doar de-i pe invers Radu ala poate sa se abtina caci Elena e tare frumoasa, cu adevarat.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

si mie mi se pare ca Dima cam are dreptate ca nici Elena nu prea ii indeparteaza temerile.. cel putin cand povestea mi se parea ca ii este un pic indiferent Dima..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Frumos si pasional dansul Elenei cu Radu.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Vrei sa zici dansul Elenei...ca pe buna dreptate Radu doar a ridicat-o pe ea si a sprijinit-o sa se poata undui pe el. Nu am inteles ca i-o fi zis lui Wilmark, s-a suparat rau pe ala.

Ia sa vedem Veverita, chiar ca a exagerat Mihai Petre cu hai lasa ca esti la teatru ala...

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Ce faina faza cu sarutul
Super dansul veveritelor!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

deci e fenomenala Vica cu coreografiile ei!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Si iar eu...are dreptate Mihai la faza cu feminitatea Alinei, e baietoasa, n-are de ce sa se supere. Cu toate astea, dansul a fost super haios, mi-a placut.

Auzi...10 de pe scaun

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

mai am si eu o parere: mie mi se pare ca majoritatea celor filmati cu cuvinte de sprijin, citesc discursurile alea.. cel mai bine mi s-a parut ca s-a vazut asta la verisorul doamnei Columbeanu..
mi-e din ce in ce mai antipatica madama.. desi inainte mi-era oarecum indiferenta..

Mica dansatoare
Hoinarii

Mergi la inceput

Foarte urata reactia Bursucului...l-a facut bou pe Jean si apoi ca nu mai are ce discuta cu el...parca Jean a facut intentionat... Aia e, mai greseste omul, nu toti danseaza perfect, nu toti sunt coregrafi. Mi-e mila si de Jean ca prea l-au pus la colt si astia.

Sper sa nu piarda duelul.

Edit: Mihu, chiar citea verisorul, cred. Din cate am inteles, are cancer si alte probleme de sanatate si probabil si-o fi notat sa nu uite sau sa se incurce.
--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Nesimtita Columbeanca pana la capat. Adica in loc sa ii spuna mamei lui Andrei ca isi cere scuze pt ca l-a facut retardat, zice ca ar trebui sa se previna astfel de situatii...
Si ca o aduce pe fie-sa in emisiune, pai a venit acolo sa scoata ochii, ca ce sacrificii face ea acolo?? Pacat de Andrei.
Afara!!!!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput