Dansez pt tine - sezon nou (8)
Raspunsuri - Pagina 20
mihutza11 spune:
da, am vazut ca e bolnav.. na la el sa zicem ca e scuzabil.. dar si restul par asa ori ca recita ori ca citesc..
Si Moni imi vine sa ii dau un pumn in freza de infumurata ce e!!!
NESIMTITAAA pana la D-zeu!
afara cu nesimtita!!!
pacat de Andrei...
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
buburuza1979 spune:
vai cat de nesimtita eeee
na ca a facut-o si pe mama saracului baiat de kko... ca si cum ca i-a dat educatie proasta...
vaaaiii!!!! RUSINE!!!
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
buburuza1979 spune:
am explodat toate
dar acum chiar ca nu o mai sufar pe pitipoanca asta!
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
motanik spune:
A avut sansa sa se faca simpatica, sa vada publicul si anume ca are si o parte lipsita de figuri si aere. Presupun insa ca e foarte greu daca nu imposibil sa te dai ceea ce nu esti. Ma bucur ca inca o data a demonstrat ca degeaba are toti banii din lume.
Hai ca m-am aprins rau, ce urat, ce urat, ea nu isi da seama probabil ce penibila e, dar chiar asa sa nu isi permita nimeni sa ii spuna???
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
mihutza11 spune:
da mai.. pai cum sa nu explodezi.. pai ia sa ii zica ei cineva ceva de cresterea fetei ei.. ai gandi ca fiind mama ar gandi de doua ori inainte sa arunce cu noroi.. dar noooo.. madam Columbeanu e sfanta! vai ce nervi mi-a facut nesimtita!!
saracu' Jean de fata spasita avea
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Anina_n spune:
Doamne, nu-mi vine sa cred, cata nesimtire pe ea ! Credeam ca vrea sa-si ceara scuze, in final si cand 'colo....vine cu sfaturi. Afara cu ea !
Nu stiu cum de a putut mama() lui Andrei sa-si tina firea si sa le mai ureze un inceput de saptamana bun.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Anina_n spune:
Nu mi-a placut nici iesirea lui Bursucu. (Nu-mi plac oamenii nervosi, defel.) Cand esti la tv, incerci sa te abti, totusi, daca asa esti din fire.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
cristi_2003 spune:
ce !@#$%^&*( poate fi madam perfectiunea intruchipata. noroc ca mama lui andrei a fost cu adevarat o doamna.
mi se pare doar mie, sau iulia e din ce in ce mai mare?
cristina22 spune:
trebuie sa ma descarc si io: NESIMTITA COLUMBINA ASTA!! Vaaaai de ea!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
motanik spune:
I-o fi zis acuma in platou scuze la ureche, presupun ca e f mandra sa ceara scuze in public asa...
Of...chiar imi pare rau de Andrei si mama lui. Poate ii ajuta Irinel cu bani, sa spele pacatele Monicai.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson