Dansez pt tine - sezon nou (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Chiar ma intrebam cati bani primesc ca merite sa mai danseze cu coaste sau picioare rupte... era clar ca nu fac asta doar de dragul partenerilor...

Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Chiar ma intrebam cati bani primesc ca merite sa mai danseze cu coaste sau picioare rupte... era clar ca nu fac asta doar de dragul partenerilor...

Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Da,fetele,am citit in mai multe rinduri ca sunt platiti,functie de popularitatea fiecarui artist si cu cit se apropie de final,adica plata creste cu editia .
Am cautat la repezeala si am gasit aici:http://209.85.135.132/search?q=cache:p8klJMTaIngJ:www.libertatea.ro/stire/columbeanu-nu-si-a-platit-impozitele-261074.html+platiti+la+emisiunea+Dansez+pt+tine&cd=12&hl=de&ct=clnk&gl=de
insa stiu ca am mai citit in multe rinduri,retin ca Gina Pistol primea 1500 de editie si mi se parea muult,nu prea le avea cu dansul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peanut spune:

Daca ramane Monica (ca vad ca majoritatea nu o plac- subscriu si eu)atunci chiar ca nu ma mai uit si inseamna ca votul publicului nu mai conteaza. Daca iese din concurs si si la o diferenta mare - record - atunci mai cred in concurs.
Favorita mea e Elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Sigur ca primesc bani, cum altfel? Pt ei e un job.
Acum cativa ani, colega de trupa a unei prietene de-a mea primea 2mii euro pe fiecare saptamana cat statea acolo.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Nu prea urmaresc emisiunea (de cand a fost smiley care merita sa castige-asa ca am fost dezamagita) dar ma intreb ce a fost in capul organizatorilor cand au ales-o pe lady iri ca danseaza ca un par -pur si simplu i-au distrus toate sansele baiatului. la fel si cu kamara care sincer a fost un nesuferit , parca era la usa cortului.pana la urma eu sincer ii respect si ii admir pe mihai petre si beatrice rancea care au fost (dinainte sa apara la PROTV) si sunt in continuare niste profesionisti.
la ce profit aduce emisiunea normal ca trebuie sa le dea si lor bani -tu te-ai duce sa dansezi acolo 1 luna fara nici un venit.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

prezent!

o sa scriu mai tarziu impresiile pt ca tbuie sa imi imbaiez cupilu' si sa incerc sa il adorm ...sper sa imi si iasa

vizionare placuta fetele

gogoasha

"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Prezent, sigur ca da!
Mi-a placut dansul perechii Ilaria si Liviu, hai ca parca nu imi mai e asa antipatic Liviu.

Ati vazut secventele? Mama lui Andrei i-a zis Monicai daca ei i-ar placea sa ii faca cineva retardat copilul. Abia astept faza completa.

Si Bursucu'...pe cine facea oare bou? Pe Jean?

Se anunta scantei...

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

da da Motanik si eu sunt tare curioasa de filmuletul complet!

si mie mi-a placut dansul tiganesc.. si vb ta parca incetul cu incetul devine mai simpatic Varciu.. sa vedem cum evolueaza.. poate si-a tras pe seama cu tot ce s-a intamplat pana acum..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Prezent si eu !
Ma asteptam la mai mult din partea lui Liviu si a Ilarie la dans tiganesc. Oricum au luat note bune.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput