Pepenasi de iulie- august 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 19
Marina_1609 spune:
fetelor, am schimbat alt caz la semnatura mea. este vorba de prietenul nasului Sofiei![]()
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
bujo spune:
Dianami offff, multa sanatate si ai grija de tine. # fiole Gynipral???? Eu de la juma de pastiluta tremuram si-mi batea inima de o auzeam. Multa multa sanatate.
Marina da vad ca ai si tu ce povesti. Toata stima pentru felul cum ai depasit problemele. Te inteleg in multe, as povesti, da mi-e teama ca se deprima tot forumu.
Cat despre durerile de cap, este EXACT aceeasi situatie ca la mine, inclusiv rezultatu de la medic. Din facultate am dureri de cap de nu pot tine ochii deschisi, imi vine sa vomit, tremur. Am fost la dr atunci. Si la oftalmolog, am si ochelari de atunci pt calculator, si la coloana (am si discopatie lombara si se pare si spondiloza si o usoara scolioza). Am ajuns si la neuro, unde o "minunata" cucoana mi-a prescris Xanax fara macar sa se uite 5 minute la mine, asta dupa ce asteptasem sa apara la cabinet dupa 3 ore. Intr-un final s-a ajuns la concluzia ca sunt migrene sezoniere. Toamna si primavara am niste perioade de-mi vine sa ma sinucid. Si sapt asta am avut cateva reprize. Ma culc si ma trezesc cu durere cu pulsatii, stari de voma. Si calculatorul ajuta mult ce sa zic, dar n-am de ales ca nu pot lucra de mana.
Cuscri velcom bac.
bujo mami de Filip
maitreyi spune:
marina ce caz...mi-au dat lacrimile...cat de firav e totul in jurul nostru...suna a cliseu da' e atat de real...multa sanatate lui razvan si multa putere si iubire familiei! 
am trimis sms 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
turturica spune:
Am fost si eu azi la ecograf, vazut simburelul, inimioara batea de zor, totul e bine
E o idee mai micut decit ar trebui, deci s-ar putea sa nasc iar peste termen cum am patit cu Mara. In rest e bine, totul beton.
anko, marina, gini, unele ie gravide pe aici
. Noroc ca vine uichendul si am vreme de gatit, ca salivez la greu dupa pozele voastre.
marina, sib, si eu zic jos palaria in fata voastra, dupa asemenea greutati ati ajuns Oameni cum nu multi sint.
sunu, ce bine suna sosurile tale, mai pune ceva retete cu ce ii gatesti theei, chestii simple si usor de facut 
ooka, da, otita e cu febra mare, peste 39 si cu dureri. De ce intrebi? Mara a facut o data, chiar dupa ce a inceput cresa, a fost nasol, sper sa nu mai trecem prin asa ceva. (luasi biletele?)
dianami, acuma am vazut mesajul tau, Doamhe ajuta sa se termine totul cu bine, mai scrie-ne din spital cind apuci 
Mami de Mara (19.08.2008) si
7+
Marina_1609 spune:
mai3, asa e, e cutremurator!
va rog daca puteti sa dati un SMS, 2 euro ..pana la urma nu e asa mult si e la indemana oricui...nici macar nu presupune drumuri la banca....
2 euro e mai putin decat un pahar cu fresh de portocale!
(asta mi-a venit acum in minte ca mi se facu pofta
)
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Marina_1609 spune:
BOTI, sa intri sa ne arati prima opera de arta a gargaritei la chevalet!![]()
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Gini75 spune:
Diana,
pentru tine si bebe mic.
Biri, bine-ai revenit. Am vazut pozele voastre, mi se pare ca Anthony a crescut foarte mult, iar tu esti o gagica super faina.
katalyna spune:
marinae tragic ce se intampla. ce mai e si viata asta, nu e nimic, uite si tu cine se gandea
trimis sms
diana, multa sanatate si putere, o sa fie bine, esti acolo si trebuie sa fie bine
sa ne tii la curent cu starea sanatatii tale.
flo1980 spune:
Kata mi-am adus aminte de cremwursti, mama si ce le mai place copiilor si nu numai...
Copii astioa nu au nici un gand de culcare 
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!