Pepenasi de iulie- august 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 20
ina C spune:
Diana, iti transmitem numai ginduri bune!
Multi pupici.
Ina, mami de doi baieti minunati
Marina_1609 spune:
merci fetelor!
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Diana
Doamne ajuta sa stea bebelina cuminte pana la termen! Ma rog pt. voi sa va fie bine!
Mama da ce de bucatarese pricepute avem pe-aici!
Eu la deserturi nu ma pricep deloc - ceea ce e bine, ca asa nu mananc dulciuri.
Anka m-ai distrat cu carnea de vitel, bine ca ai descoperit misterul. da' chiar asa, cum zicea cineva, ce are daca la epilare te duci cu un ob? Eventual ii zici sa inceapa de acolo, sa nu fie surprize daca stai mai mult...zic si eu, care n-am fost in viata mea la epilat, ca ma fac acasa cu aparatul...
Flo ce buuuna idee cu vinul fiert...pacat ca n-am vin ![]()
Marina cutremurator caz, cat de fragila e viata! Trimit mesajul asta, si dau si eu un sms.
Turtu felicitari pt. inimoara samburelului! Ma bucur ca e bine!
Noi azi am mai descoperit o distractie de stat in casa...ne-am jucat de-a stampilatul, de fapt cu stampila mea de traducator
, ca ei nu-i prea place sa deseneze, mai mult mananaca creioanele. Cu stampila a stat, s-a jucat, i-a placut. Asa ca va intreb, stiti cumva daca se gasesc ceva seturi cu mai multe stampile, cerneala, culori diferite, etc., exista asa ceva la set?
O seara buna va doresc!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
dia_filipas spune:
Nu radeti de o mica tantalaie nepriceputa in ale tehnologiei moderne...da' cu sms-ul ala, cum il trimit? dau scriere mesaj si scriu ceva, sau dau direct trimite la nr. respectiv? Pliz, luminati-ma si nu radeti, ca eu n-am mai trimis sms-uri de genul asta...
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
katalyna spune:
da flo stiu. si eu i-am mai dat lui david si alte mezeluri, cand inca mai cumparam preferam bucata intreaga, nu tocaturi, insa acum nu mai vreau sa le vad. am fost pana in carf cu david si era unu la raionul de mezeluri si taia niste salamuri de-ti pica fatza. david cand le-a vazut ii faceau ochii ca felinarele, am luat putin si i-am dat, cred ca daca ii dadeam toata farfuria nu refuza. dar nu i-am luat pentru acasa. am cumparat almete, cascaval, iaurturi, unt. ioanei nu i-am dat niciodata.
hai sa va zic ce mi-a pus capac de nu mai cumpar. imi povestea o tipa de una. a taiat femeia porcu' si hai sa faca niste muschi si ciolan afumat, un unchi de-al ei care lucra la o fabrica de mezeluri i-a zis sa nu se mai chinuie si sa vina la el la munca la nush ce ora ca ii face el. cand s-a dus femeia cu porcu sa-l faca misto, asta a luat halca de carne, a injectat o chestie in ea, a dat-o prin boia si i-a zis femeii: gata, tine-o la frigider 48 ore si poti sa te apuci de ea dupaia
am si eu o fosta colega de fac, care lucra la o firma de mezeluri si mi-a zis ca ea nu consuma nimic din ce e tocat ca a vazut cum sunt facute si se lipseste.
flo1980 spune:
Da dia dai direct la numar, o sa primesti confirmare.
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katalyna da flo stiu. si eu i-am mai dat lui david si alte mezeluri, cand inca mai cumparam preferam bucata intreaga, nu tocaturi, insa acum nu mai vreau sa le vad. am fost pana in carf cu david si era unu la raionul de mezeluri si taia niste salamuri de-ti pica fatza. david cand le-a vazut ii faceau ochii ca felinarele, am luat putin si i-am dat, cred ca daca ii dadeam toata farfuria nu refuza. dar nu i-am luat pentru acasa. am cumparat almete, cascaval, iaurturi, unt. ioanei nu i-am dat niciodata. hai sa va zic ce mi-a pus capac de nu mai cumpar. imi povestea o tipa de una. a taiat femeia porcu' si hai sa faca niste muschi si ciolan afumat, un unchi de-al ei care lucra la o fabrica de mezeluri i-a zis sa nu se mai chinuie si sa vina la el la munca la nush ce ora ca ii face el. cand s-a dus femeia cu porcu sa-l faca misto, asta a luat halca de carne, a injectat o chestie in ea, a dat-o prin boia si i-a zis femeii: gata, tine-o la frigider 48 ore si poti sa te apuci de ea dupaia am si eu o fosta colega de fac, care lucra la o firma de mezeluri si mi-a zis ca ea nu consuma nimic din ce e tocat ca a vazut cum sunt facute si se lipseste. |
ceeee??? adica cand iau afumatura nu e afumatura, e chimicale???Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
katalyna spune:
dia dai mesaj gol si primesti confirmare ca banii sunt pentru cazul lui
stampilechiar am vazut in seara asta la raionul de jucarii de la carf un set de 3 stampile cu trenuletzi thomas
probabil sunt si pentru gagici, dar david ma obliga sa ma uit la jucariile pentru baieti![]()
katalyna spune:
pai flo, ma gandesc eu ca le-ar lua mult timp sa afume atatea halci de carne si n-ar mai ajunge la magazine atat de multe si cred ca ar fi si mai scumpe.