Pepenasi de iulie- august 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 18
Dianami spune:
Salutare, dragelor...am vesti f proaste, sunt in spital cu hemoragie mare si ma rog la Dumnezeu sa-si faca efectul perfuziile. Eram afara cu treaba si am simtit sangerarea cand treceam pe langa spital. Norocul meu, pt. ca la traficul infernal din Bucuresti (astazi a plouat) faceam cel putin o ora pe drum.
Alt lucru bun e ca dr meu era de garda...asa ca s-a ocupat de noi si m-a oprit de urgenta in spital.
Sper sa se opreasca sangerarea, bebe e bine, misca, insa placenta se desprinde...
A venit mama si sta cu copiii, Mihai mi-a adus ce trebuie si laptopul, sa-mi iau gandul de la atmosfera sumbra din spital. In salon sunt femei cu tot felul de probleme, mi-e f greu sa raman calma.
Rugati-va si pt. noi.
Diana
21+
, mami de Iulia si Andrei
moni_or spune:
DIANAMI
am sa ma rog din tot sufletul pentru tine, nu se poate ca Dumnezeu sa nu ajute o mama asa inimioasa ca tine... Va fi bine, ai incredere, gandeste pozitiv, noi suntem alaturi de tine macar cu sufletul!
Monica, mami de
Luca si
7+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Marina_1609 spune:
Diana, ce vesti proaste
. Ma rog sa fie totul bine si bebe sa creasca mare. important este sa fii tare, sa nu fii stresata si pesimista ca influenteaza si asta.
---------------------------------------
www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
of Diana, si iar ai iesit cu treaba...cand medicul ti-a zis sa stai numai in pat :(
www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
maitreyi spune:
diana Dumnezeu sa va binecuvinteze! esti pe maini bune. sus inima si va fi bine 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
flo1980 spune:
pentru Diana si bebe mic sa se nasca la termen si sanatos!
Marina il inghiti asa cum este cu putina apa, poti manca dupa, eu stiu ... cam la 30 min. cica "magia" consta in fazele lunii....
Anka nu nica' bre, pune un ob
si mergi linistita la epilat. Imi aduca aminte cand ne-ai spus ca ai facut lasagna insa nu-mi aduc aminte sa fi pus si poze ![]()
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
Dianami spune:
Eram in drum spre dr de familie, trebuia sa-mi dea o trimitere de analize (hormonii tiroidieni).
Mi-au pus 3 fiole de gynipral si imi bubuie inima.
Diana
21+
, mami de Iulia si Andrei
SunSmile spune:
Ma rog si eu pentru voi, Diana! Sa va ajute Dumnezeu sa treceti si peste hopul asta!
Doamne Ajuta 
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá