Pepenasi de iulie- august 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ia uite-o domle si pe Flo. Ma duc sa fierb un vin Sa ii fac o poza?

Sa vedeti ce supa am facut azi. Ieri eram convinsa ca am niste carne tocata de vitel in conge, si pe cuvant de pionier ca am cumparat-o! Dar nu am ajuns cu ea acasa, nu stiu cum se face! Si vroiam sa fac un chilli con carne (aka multzu Vicky! ) ca pentru asta am mereu ingrediente in casa. Si caut eu carnea o caut, nu-i.
Si am facut o supa din resturi, ca aveam niste pulpite. Morcov si telini si cepi... am mereu in casa. Patrunjel, in conge. Mai aveam niste pastai congelate si un cartof si un ou. Si am facut o super supa din cele enumerate de a mancat Eliza doua castroane pana cand mi-a trecut mie tic-tac-ul (imi ziceam, nene daca nu mananca asta, ii dau paine goala!)
Ca daca e vremea asta naspa de trei zile, nu m-am mai dus la cumparaturi, si tot improvizez. Noroc ca mai avem hartie igienica si alte de-astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MARINA, SIB jos palaria in fata voastra, copiii vostri o sa aiba de la cine invata ce inseamna coloana vertebrala si vointa

VICKY, multam pt. reteta de sos

SUN, superbe pozele, in asa peisaj de vis nu puteati concepe decat un copil de vis... Cel mai mult imi plac pozele cu cina romantica pe malul marii, sunteti minunati toti. Multumesc mult de urari si de retete!

Monica, mami de Luca si 7+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

anka, faine cornuletele...mi-ai facut o poftaaaa

si daca tot mi-e pofta de cornulete, vreau sa o intreb pe

flo: ce dieta cu orez ai tinut?

fetelor, ce v-am povestit eu e cam a mia parte din viata mea palpitanta... restu e cam horror

---------------------------------------

www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Moama Sun ce vacanta ati avuuut! Superba locatia, superbi si voi!
Sa fiti sanatosi si fericiti mereu!

Marina taaare apetisanta arata tarta mie mie cam lene sa mai fac ceva si cu teroristii pe cap, mai bine ma abtin si balesc in continuare

Giny chiar simpla si cred gustoasa reteta, merita incercata, salvat linkul!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Marina
Dieta cu orez e cu orez crud la 3 zile dupa luna plina iei cate un bob de orez, crescand cantitatea in fiecare zi..azi 1 bob, maine 2...pana la 30 apoi 29, 28....1 bob!
Multe lichide, plimbari zilnice de 30 min. parca...da pe google dieta cu orez crud....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Ia uite-o domle si pe Flo. Ma duc sa fierb un vin Sa ii fac o poza?

Nu bre, nu mai trage in poza ca poate pofteste careva si n'are vin
Pofta buna! Hai ca o sa te incalzesti pana in varful firului de par iti garantez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Vicule, chiar ma gandeam ca n-am mai auzit de ou in tzatziki si in plus, ou crud pt Maya....

Ookule sanatate si pupezei tale micute! Nici eu n-am auzit de novocalmin mai jos de 39 si uneori nici atunci, dar stii tu cu bordeiele...

Marina, Syb tot respectul meu pentru verticalitate, putere, decenta si tot ceea ce sunteti! Bravo voua de 100 de ori! Sa va dea DD numai carari line de-acum incolo!

Fetelor multumiiiiiim din suflet pt urari, sunteti nemaipomenite! Simo, dupa ce terminati cu geamurile, il puteti lua pe Bogdanel si sa mergeti...la ei e vara:)

Ankule tu simti cumva ca eu am "boala" Mayei frantuzoaica? Adica mananc si mananc si mananc? Ce tot pui pe aici bunatati din astea? Tu, Gini si Marina...la colt dom'le! Si noi avem de ieri caldura dar nu se simte inca prea tare, asa ca tot AC-urile + radiatorul sunt de baza, mama ei de vreme!

Ceea ce-mi aduce aminte ca barbatul meu iubit a facut ceva neaos (sau nu?)...mici, adica. Si io facui o prajitura cu ananas, ca am prea mult si nu mai stiu cum sa-l folosesc, ca zgatiile astea doua, crud nu se omoara sa-l haleasca! Merg sa mananc pt ca zici ca am gaura in stomac, mi-e foame 1 data/ora, ca bebelusii.

Ahh, daca ma invata si pe mine cineva cum sa pun filmulete direct, v-o arat pe urangutanschi. Nu-i musai, doar daca aveti vreme sa-mi ziceti.

Pupiiinstain!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

flo da' ce memorie de elefant ai fina mea naste teoretic intr-o luna

novocalmin in toate cartile de pediatrie a lu' moi zice novocalmin la 38.5. bine, ca zice si de luminal tot atunci e partea a doua

cum faceti aerosoli fara sa iasa mucii de la lacrimi? plange frate intr-un hal ca n-am stat legat nici 5 minute. ii scot mucii dupa aia? cu masca n-a vrut insa a stat relativ neplansa cu taspicul ala in gura. cu masca i-o fi fost frica ca se sufoca...

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai deci nu va radeti pe seama mea.
Daca vrei sa stii FLO, ca sa iti zic si tie ce caraghioasa pot sa fiu, m-am programat maine la epilat, plina de zel, fireste, si am uitat ca mi's la "acea perioada a lunii" Bai deci mai e careva atata de bezmetic??
Aaa, si mi-am dat seama ce e cu carnea de vitel disparuta! Apai am facut lasagna domne, de ce nu mi-ati zis? Ca parca va zisesem ca am facut lasagna! Deci ... vinu' ala fiert ajuta si memoria??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

flo? dar in afara de bobul ala de orez mai am voie sa mananc si altceva? si cum fac? il rontai sau il inghit intreg

www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput