Pepenasi de iulie- august 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 16
ankalaura spune:
Avem si noi caldura la calorifer dar nu se simte inca frate. Ieri si azi a forjat aeru' conditionat pe 30 de grade si tot nu face fata parca!
Ori mi-a intrat mie frigul in oase...
As fi bucatarit ca sa incalzeasca cuptorul dar nu mai am provizii ![]()
Sper sa se potoleasca vremea asta mizerabila sa ma pot duce si eu sa ma aprovizionez. Ieri am facut niste cornulete pentru ca mi-a trebuit numai apa, ulei si faina. Altfel nu prea aveam ce sa fac 
struluta spune:
Sun: am vazut pozele

...sunt dementiale, voi sunteti o familie minunata, iar micuta T e de-a dreptul adorabila. Bravo invingatorilor, sa de-a DD sa fiti mereu asa de fericiti!
(scuze, nu am vrut sa ma intrec cu laude, doar ca privind pozele am ramas cu zambetul pe fata si cu un sentiment placut in suflet...intr-adevar tot ceea ce am vazut a fost frumos, atat pt ochi cat si suflet!
) Sa vina husbandul acasa sa-i arat destinatia pt concediu la anul!![]()
Pfui ce-am lungit-o, Sun+T, numai voi sunteti di vina!

La treaba cu mine!
Marina_1609 spune:
gini, laborios desert ![]()
l-am facut si eu. nu e rau....merge asa la viteza dar nici nu ma da tare pe spate![]()
eu va propun aceasta tarta. e ceva mai laborioasa dar rezultatul e pe masura. se pot pune afine sau alte fructe. cred ca iese la fel de buna. sau daca vreti, puteti pune fructe de padure din acelea congelate...
---------------------------------------
www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
maitreyi spune:
am fost la doctora mea de licenta, am schimbat-o cu ea pe cealalta care era super buna da' super ocupata, asa ca mi-am luat de-o grija cu pediatru. a zis ca in cazuri speciale va veni si acasa.
e virala treaba asa ca vom merge pe antitermice, isoprinosine, aerosoli cu ser fiziologic si dexametazona. pana duminica stam asa si daca nu se amelioreaza ne-a dat si ospen. Doamne ajuta!
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gini75 Uitati ce www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21946/Chec-Supercalifragilistic/" target="_blank">desert "laborios" am executat acum cateva minute. Nici nu ma gandeam sa iasa asa bun. |
Na ca l-am facut si eu. Mare efect domne! Singurul minus e ca nu s-a incalzit casa.
L-am pus pe forum www.culinar.ro/forum/continut-pagina/21946/Chec-Supercalifragilistic/pagina/120/#entry787331" target="_blank">aici, ca asa se cade , daca prestezi, sa aduci dovada
Marina_1609 spune:
ooo anka, vad ca esti membru pe culinar![]()
ia mai arata ce ai mai facut pe acolo :)
www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
ankalaura spune:
Pai da, sunt, da' nu de mult timp. De mult mai mult timp prestez retete de acolo. Tot vreau sa remediez lenea asta cu postatul, asa ca ma duc sa pozez si cornuletele, ca tot din culinar m-am inspirat ![]()
ooka spune:
salu
vaz ca rinofaringitele is in toi pe la cupii, si noi avem
, da la noi e pe trecute. Maytreitot asa a fost si la noi, debut cu febra, nu mai sus de 38,5-38,8, muci aposi, tuse, tuse productiva, muci viscosi, va mai spun
?
Eu insa febra n'am tratat'o, i'am dat niste nurofen ca e si antiinflamator, da pediatra noastra se fereste de administrare indelungata (mai mult de 3 zile) io am lasat'o cu febra, ca nu crestea mult adica nu depasea 38.8. In rest ne nebulizam, ca asa ii spune in reteta, cu mai multe chestii. M'a surprins treaba cu novocalminu' ca io nici cind a avut 39 si nu i'am pus. Ma rog,fiecare pediatru cu indicatiile lui.
Voiam sa intreb ca sa ma asigur, din cite stiu io otita la cupii e foarte dureroasa si cu febra mare in majoritatea cazurilor, asa'i?
mami de Sofi
flo1980 spune:
Hai buna seara! Va invit la un vin fiert cu mirodenii 
Eu mi's singura cu plozii si am facut si mancare si am strans si rufe, am intins altele dar sunt cu nervii prastie 
Cat am fost plecati a stat soacra cu copii, (Alex fiind la gradinita, deci mai putin rasfat) si cred ca l-a tinut pe David numai in brate si i-a facut si toate poftele, ca nu ma mai inteleg cu el 
Inainte stateau amandoi in sufragerie cat eram la bucatarie si ii mai verificam din cand in cand dar acum urla, tranteste cu jucarii 
Nu-l puteam lua la bucatarie, ca eu gatesc cu geamul deschis si nu am usa si asa evit sa raspandesc mirosul de mancare in toata casa, de' pitici, ce sa le faci 
Atb uita baba sa raspunda...am tinut si dieta cu orez pana la capat, insa nu stiu cat rezultat a dat, cert e ca am slabit ceva (dar putin, poate 3-4kg), a fost inceputul, nu mai mancam paine multa ca de obicei si mai putin cantitativ.
Am luat doar 2 saptamani capsula de slabit si m-a ajutat mult, am dat atunci 9 kg si inca unul in perioada urmatoare dar fara nici un regim, deci am 54 acum. Se cam vede ceva in plus..."aripioarele" 
Maitreyi
merci! sanatoasa sa fie toata lumea! Finii tai ce mai fac? Bebe vine?
Dia_f, Giny, mcoca, Sun
sper ca n-am uitat pe nimeni...
Off Marina cate ai putu sa induri, mi-au dat lacrimile citind povestea ta, cu siguranta Sofia are parte de cea mai mare dragoste parinteasca 
Asea...sa ma bag la poze ![]()
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
ankalaura spune:
Uite ca am pus si www.culinar.ro/forum/continut-pagina/18763/Cornulete-de-post-dupa-reteta-bunicii-mele-care-face-cele-mai-bune-cornulete-din-lume/pagina/20/#entry787355" target="_blank">cornuletele
Nu e prea aratoasa poza, dar n-o fi ea cea mai naspa poza de pe culinar ![]()