Burtici fericite de septembrie-octombrie(221)
Raspunsuri - Pagina 9
raluk16 spune:
Monikus deci pe langa ca sunt neascultatoare, mai fac rele si lamurind pe altii
Laura stai la rand, mami, ca nu-i asa mare . Zi-ne din timp sa ne agitam. pai Dana e aici, pe paginile anterioare
Nela cred ca de la 5 ani incolo numai la cifrele rotunde se mai sarbatoreste . Ce m-ai distrat cu amenintarea cu baia si cu nespalatul cat e tati plecat
techila deci pentru pozici erai nervoasa la Botez? Te inteleg complet, si sper sa nu mai fie inca un motiv, sa fie asta singurul...
38+ Alex - cumparaturi bebe
moni_iulia spune:
monikus, si eu am avut probleme cu fierea si pana la urma am scos-o acum 3 ani si cand aveam vreo criza o tratam cu no-spa. Deci s-ar putea sa te ajute de 2 ori no-spa-ul. Si eu sunt impotriva medicamentelor in general si in sarcina in special , dar am luat tot ce mi-a recomandat dr. Spre exemplu acum iau detralex care cica e pt circulatie ca stau mai mult in pat. Am luat si no-spa mult(3 forte/zi) ca aveam pb cu lichidul cica de la uter ca statea contractat(mulat pe copil).
Toti dr care m-au vazut au zis ca obiectivul principal e sa ajungem cat mai aproape de termen.Cred ca nu-si imaginau ca-l si depasesc.
Suedeniciun semn?
Iulia 40s + 1 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 [Laura stai la rand, mami, ca nu-i asa mare . Zi-ne din timp sa ne agitam. pai Dana e aici, pe paginile anterioare 38+ Alex - cumparaturi bebe |
Raluk nici eu nu vreau in fata ca sincer mai am ceva de terminat prin casa, dar vad ca bb se cam grabeste.
Oricum va anunt chiar daca Ramona nu ma lasa la calc vad eu cum fac.Nu scapati de mine!
Laura 38+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Nu, nuuu, votez cu bila neagra!! Pai, ce dupa ce ca noi incheiem lista de nou-nascuti, tot noi sa fim si-n coada clasamentului vis-a vis de implicarea sotului??? Nu, eu ripostez. Vreau si eu sa fiu undeva in capul listei. Nici macar la puturosi nu-l pun in fata, nu de alta dar face curatenie si gateste (nu chiar ca la carte, dar nici nu ma lasa sa ma scald in mocirla si nici nu ma lasa sa mor de foame). V-am pove ca la prima nascare aveam dezlegare de la medic sa mananc usurel...sa nu ma constip. Si vine sotul meu cu ditamai festinul: cartofi prajiti cu pulpe prajite si...cu ou prajit deasupra!! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+ Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
Liliana, si ia zi, la ce am putea fi si noi intr-un top acolo?
Techila te asteptam si dupa-masa
38+ Alex - cumparaturi bebe
monikus spune:
citat din mesajul lui laura78nico Monikus ce faci mami? Nastem amandoua odata? Laura 38+ si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Uite azi nu ma lasa fi-miu sa stau in pat asa ca stau cu voi mai mult si evident prin baie.
Eu cica tre sa nasc vineri conform dr, dar acum cine mai stie ca si eu am niste dureri si intepaturi tare ciudate. Poate ne nimerim amandoua. Si sa iti mai spun o faza tare. Luasem nr tau de tel din lista .
Dar gasesc eu pe cineva sa anunt.
Monica 38+ in curand mami de Rares Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
laura78nico spune:
Uite azi nu ma lasa fi-miu sa stau in pat asa ca stau cu voi mai mult si evident prin baie.
Eu cica tre sa nasc vineri conform dr, dar acum cine mai stie ca si eu am niste dureri si intepaturi tare ciudate. Poate ne nimerim amandoua. Si sa iti mai spun o faza tare. Luasem nr tau de tel din lista .
Dar gasesc eu pe cineva sa anunt.
VARSTA BEBE
[/quote]
Pai stii ca eu il am pe al tau
dar mai am si de la alte fete!
Oricum poti sa ma anunti ca vad eu cum fac si le spun si la fete!
Laura 38+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
MangaGirl spune:
buna dimineatza,
mai am vreo 6 paginide recuperat, dar vreau sa urez ce e de urat! So, draga Luci la multi ani fericiti lui David si voua va doresc la cati mai multi ani de casnicie in aceleasi tonus ridicat, pontos si demential. Si daca tu o vrei pe Sarah cat mai repede, atunci asa sa fie. Mi-ar fi placut sa fim colege si la o alta odisee, dar eu nu ma grabesc deloc.
uombun sa fii fericita si sa traiesti o mie de ani!
Vad ca Nela, Andre, Dana, Raluk si Danangie sunt in forma. Ca sa nu mai vorbim de liliac...mesajul tau m-a facut sa rad...mi te si vedeam tarand papucii dupa tine.
si acum o intrebare...pentru cine cunoaste...azi dimineataza la 5 eu citeam leafleturi despre mastita. Am avut o noapte varza, Aidan s-a trezit de 3 ori...si iar m-am panicat ca nu mai am lapte suficient. Dar nu asta e cel mai grav...am avut niste friguri si calduri si iar friguri...si un san cam dureros. L-am tot pus pe chitzaila la el...noduli nu mai am...dar prezint o zona tender pe san. Nu stiu cum sa explic...e o durere din aia sensibila la atingere. de inrosit nu s-a inrosit, noduli nu mai am ca aseara...dar sunt ingrijorata. am citit ca mastita o faci si daca ai sfarcurile varza si-ti intra bacterii. iar sfarcul cu pricina e varza. Va inchipuiti ca nu am dormit deloc...intre tremurat si valuri de caldura si nu am cum sa ma duc la doctor ca abia mi-a venit carutul si nu cred ca sunt in stare sa-l pun in functiune singura. Fetelor care ati avut mastita, spuneti-mi si mie simptomele...adik cum se prezenta sanul. Eu am luat un paracetamol azi dimineatza si am in casa niste amoxicilina, dar nu as lua asa de capul meu. pe de alta parte doctorul meu de familie e varza...si stiu ca dk ma duc bou o sa vin vaca.
monikus ce rau imi pare de tine. inca un pik...
mai stie cineva ceva de mimika?
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
moni_iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laura78nico
Pai stii ca eu il am pe al tau dar mai am si de la alte fete! Oricum poti sa ma anunti ca vad eu cum fac si le spun si la fete! Laura 38+ si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Puteti sa-l luati pe al meu ca nu plec nicaieri
Iulia 40s + 1 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
Dana15 spune:
No bun..ne-am pregatit si noi pentru control..epilat putin, dushulica..acum stau cu picioarele in lighean, poate imi iese si o pedichiura
grig rade de mine..ca poate ma opreste medicul azi la spital..ma fac ca nu-l aud
Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!
41s
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
citat din mesajul lui moni_iulia monikus, si eu am avut probleme cu fierea si pana la urma am scos-o acum 3 ani si cand aveam vreo criza o tratam cu no-spa. Deci s-ar putea sa te ajute de 2 ori no-spa-ul. Si eu sunt impotriva medicamentelor in general si in sarcina in special , dar am luat tot ce mi-a recomandat dr. Spre exemplu acum iau detralex care cica e pt circulatie ca stau mai mult in pat. Am luat si no-spa mult(3 forte/zi) ca aveam pb cu lichidul cica de la uter ca statea contractat(mulat pe copil). Toti dr care m-au vazut au zis ca obiectivul principal e sa ajungem cat mai aproape de termen.Cred ca nu-si imaginau ca-l si depasesc. Suedeniciun semn? Iulia 40s + 1 cu "Tudorita Mihaita" Romania- The land of choice Poze |
In general eu tin cont de recomandarile dr dar ma enerveaza ideea de a-mi da sa iau medicamnente fara sa verifice lichidul amiotic, placenta, copilul. Nu vad cum ar putea sa imi recomande pastile doar verificand intern colul. Pentru ca doar asta mi-a facut. Pana la urma copilul sa fie bine in rest....
Cat despre fiere, treaba e ca eu inainte sa aflu ca sunt insarcinata mi-am verificat-o si era ok. Acum iarasi nu stiu exact cum stau lucrurile. O sa vad dupa nastere ce-o mai fi.
Eu una sper sa vina bebele tau repede pt ca deja a depasit termenul si sigur e dezvoltat suficient.
VARSTA BEBE