Burtici fericite de septembrie-octombrie(221)
Raspunsuri - Pagina 10
Ellenuta spune:
techiluta wow .. ce romantic sotul tau! asa sotior mai da! si care pacate .. saracul ca nu mai stia ce sa faca si cum sa se invarta pe langa tine ..
claudia multumesc mult pentru complimente!
fetele .. am uitat sa va spun .. anna a avut 4400g la nastere, nu 4250g .. a gresit asistenta .. la sala au spus 4400, la neonato 4250 si apoi s-a dus mama si le-a cerut s-o cantareasca din nou .. avea 4400g ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana ellenuta ma emotionezi cu mesajele astea scrise asa de mare...pentru mine. Eu nu prea sunt genul care sa urce pe scena...si ma simt cumva mai importanta decat sunt.... Multumim mult. Ce fac fetele ? au cazut la pace ? Soacra a ales de care nepotica are grija ? (sper ca nu te necajesc ca iti amintesc....glumesc) Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
dar ESTI importanta! pai nu ne delectezi tu cu niste posturi astat de haioase de radem singure prin casa? pai cine mai poate ca tine?
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
liliac1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
Liliana, si ia zi, la ce am putea fi si noi intr-un top acolo? Techila te asteptam si dupa-masa 38+ Alex - cumparaturi bebe |
Ralu Pai tu esti in fruntea clasamentului nostru pentru ordinea pe care o mentii pe subiect, pentru modul in care gasesti cuvinte pentru fiecare disperata dintre noi, pentru felul in care expui solutii la fiecare problema in parte!! Si ar mai fi o gramada de "topuri" unde ne-o iei inainte cu succes!
Eu...bat din picior ca un copkil razgaiat, da'mi trece...ca vine "mama" subiectului, ma mangaie usurel pe crestet si ma asigura ca "trece"!
la toata gasca!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
raluk16 spune:
Ei, moni_iulia acum te laudai cu contractii
Maria sper din toata inima sa nu fie mastita. Sa stii ca si eu ma gandeam ca nu sunt pregatita pentru mastita. Tot am citit de alte probleme, dar la mastita nu as stii ce sa fac. Deci sper tare mult sa intre o mamica priceputa sa iti dea un sfat!
Claudia am intrat pe contul comun si am facut modificarile. Le-am cautat pe la inceputul capitolului trecut. M-ai distrat ca si prima data ai zis tot asa, 40 de saptamani si 13 zile. Si eu am trecut 41s6z. Dar daca vad ca iti place mai mult 40s13z, asa am trecut .
38+ Alex - cumparaturi bebe
monikus spune:
citat din mesajul lui moni_iulia Pai stii ca eu il am pe al tau dar mai am si de la alte fete! Oricum poti sa ma anunti ca vad eu cum fac si le spun si la fete! Laura 38+ si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Puteti sa-l luati pe al meu ca nu plec nicaieri
Iulia 40s + 1 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
[/quote]
Foarte tare frate. Cam asa ar suna faza asta. Eu zic ca oricum vestile vor ajunge aici.
Moni, fii curajoasa si nu mai cobi pt ca vine bebele imediat.
Dana, te faci tu ca nu-l auzi pe sot dar poate are dreptate. Tre sa vina si bebelina ta. Curaj ca totul va fi bine.
Manga sunt sigura ca pana la urma totul va fi bine si pt mine. Si apoi, va am pe voi care ma sustineti de fiecare data cand am un off.
Suede, ne da emotii azi. Poate nu astepat bebe programarea de joi si vine azi.
Edit: Manga, de Mimika ne spunea Monica acum ceva timp ca e bine si ea si bebeii. Sper sa nu se fi schimbat situatia.
Monica 38+ in curand mami de Rares Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Dana15 No bun..ne-am pregatit si noi pentru control..epilat putin, dushulica..acum stau cu picioarele in lighean, poate imi iese si o pedichiura grig rade de mine..ca poate ma opreste medicul azi la spital..ma fac ca nu-l aud Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!! 41s Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Te faci frumoasa pentru Anna!
Dar sunt ceva semne?
THEA22 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl buna dimineatza, mai am vreo 6 paginide recuperat, dar vreau sa urez ce e de urat! So, draga Luci la multi ani fericiti lui David si voua va doresc la cati mai multi ani de casnicie in aceleasi tonus ridicat, pontos si demential. Si daca tu o vrei pe Sarah cat mai repede, atunci asa sa fie. Mi-ar fi placut sa fim colege si la o alta odisee, dar eu nu ma grabesc deloc. uombun sa fii fericita si sa traiesti o mie de ani! Vad ca Nela, Andre, Dana, Raluk si Danangie sunt in forma. Ca sa nu mai vorbim de liliac...mesajul tau m-a facut sa rad...mi te si vedeam tarand papucii dupa tine. si acum o intrebare...pentru cine cunoaste...azi dimineataza la 5 eu citeam leafleturi despre mastita. Am avut o noapte varza, Aidan s-a trezit de 3 ori...si iar m-am panicat ca nu mai am lapte suficient. Dar nu asta e cel mai grav...am avut niste friguri si calduri si iar friguri...si un san cam dureros. L-am tot pus pe chitzaila la el...noduli nu mai am...dar prezint o zona tender pe san. Nu stiu cum sa explic...e o durere din aia sensibila la atingere. de inrosit nu s-a inrosit, noduli nu mai am ca aseara...dar sunt ingrijorata. am citit ca mastita o faci si daca ai sfarcurile varza si-ti intra bacterii. iar sfarcul cu pricina e varza. Va inchipuiti ca nu am dormit deloc...intre tremurat si valuri de caldura si nu am cum sa ma duc la doctor ca abia mi-a venit carutul si nu cred ca sunt in stare sa-l pun in functiune singura. Fetelor care ati avut mastita, spuneti-mi si mie simptomele...adik cum se prezenta sanul. Eu am luat un paracetamol azi dimineatza si am in casa niste amoxicilina, dar nu as lua asa de capul meu. pe de alta parte doctorul meu de familie e varza...si stiu ca dk ma duc bou o sa vin vaca. monikus ce rau imi pare de tine. inca un pik... mai stie cineva ceva de mimika? MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 www.mariaciubotaru.blogspot.com |
THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui raluk16 Ei, moni_iulia acum te laudai cu contractii |
Se pare ca-s doar pe timp de noapte.
Am incercat sa gasesc o explicatie logica la faptul ca astept sa se declanseze nasterea desi imi face cezariana. Sa inteleg ca asa se procedeaza la prima?! Ca e cu programare doar la a 2-a ca sa nu forteze prima operatie?! Parca citisem pe undeva ca oricum iti provoaca ceva contractii si la ceza ca ar avea bebitul nevoie...
Iulia 40s + 1 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
raluk16 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui liliac1
Ralu Pai tu esti in fruntea clasamentului nostru pentru ordinea pe care o mentii pe subiect, pentru modul in care gasesti cuvinte pentru fiecare disperata dintre noi, pentru felul in care expui solutii la fiecare problema in parte!! Si ar mai fi o gramada de "topuri" unde ne-o iei inainte cu succes! Eu...bat din picior ca un copkil razgaiat, da'mi trece...ca vine "mama" subiectului, ma mangaie usurel pe crestet si ma asigura ca "trece"! la toata gasca! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+ Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
Suna tare bine, chiar asa o fi?
La tine eu am zis in urma cu cateva capitole ca esti cea mai haioasa mamica! Si ca aveti in casa asa atmosfera de distractie!
Si cu solutiile la probleme, de multe ori ma gandesc ca supar si deranjez, ca sunt putin mai ciudatica
La tinut ordine in capitole, eheee, eu m-am apucat tarziu, la inceput aproape numai Moni facea capitole, apoi au inceput si Danagie, mimika, Elle, Aida, Mihaela, si nu mai stiu cine mai era... a, si Alex ce entuziasta facea schimbarile la panou! Deci acum e doar perioada mea, poate cea mai scurta si in care suntem mai putin active
liliac1 spune:
Danuta deci azi e o zi mare?! mai sa nu ne tii cu sufletul la gura prea mult!!! Fie-ti mila de astea care sunt ca si tine!!!
P.S. Eu am o sarcina in plus...sa dau comanda de cel mai frumos buchet de liliac (n-am uitat!!)
Fetili, si eu sunt prin preajma. In caz de ceva...pot primi si telefon si sms (zi/noapte). Am verificat acum sa vad daca toate functioneaza optim...si declar ca ma aflu in parametri!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!