Burtici fericite de septembrie-octombrie(221)
Raspunsuri - Pagina 11
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Se pare ca-s doar pe timp de noapte. Am incercat sa gasesc o explicatie logica la faptul ca astept sa se declanseze nasterea desi imi face cezariana. Sa inteleg ca asa se procedeaza la prima?! Ca e cu programare doar la a 2-a ca sa nu forteze prima operatie?! Parca citisem pe undeva ca oricum iti provoaca ceva contractii si la ceza ca ar avea bebitul nevoie... Iulia 40s + 1 cu "Tudorita Mihaita" Romania- The land of choice Poze |
de chestia asta nu stiam, si nu mi se pare logica. pentru ca acele contractii nu ar fi naturale, deci doar ar stresa bebeul, asa cum se intampla si la nasterile naturale induse.
Dar faptul ca sunt doctori care asteapta declansarea nasterii naturale ca sa faca ceza mi se pare ok, pentru ca asta inseamna ca bebe ar fi venit si deci e chiar pregatit.
38+ Alex - cumparaturi bebe
Dana15 spune:
am reusit..o schita de pedichiura..bine ca m-am dat cu lac incolor si nu prea se vede pe unde am depasit
nici un semn Ralu, dar grig imi tot de ieri ca "ce-s cu superstitiile astea?!" "o sa fie o zi minunata etc, etc"..vedem ce zice medicul..speram sa nu aiba o garda aglomerata si sa poata sta putin mai mult cu noi la povesti..sa-l intrebam, sa ne explice...
Maria sper sa nu fie mastita, dar dupa cum descrii si cum am mai auzit si la alte mamici..ufff...ia paracetamol (si stiu, ca amoxicilina este ok in perioada de alaptare), mulge cu pompa..da' de trece repede!
Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!
41s
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
liliac1 spune:
Raluk uite, vezi, ne iei fatza pana si la modestie! Nu neg activitatea fetelor si-s tare mandra ca fac parte din aceasta odisee, dar daca e sa facem procentual...tu esti "fruncea"!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Raluk uite, vezi, ne iei fatza pana si la modestie! Nu neg activitatea fetelor si-s tare mandra ca fac parte din aceasta odisee, dar daca e sa facem procentual...tu esti "fruncea"! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+ Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
hai ca imediat lacrimez de emotionata. Vezi sa nu mi-o iau in cap
38+ Alex - cumparaturi bebe
liliac1 spune:
Danuta, tu singura ai facut pedichiura???? Eu aveam senzatia ca ai chemat pe cineva
Inseamna ca si la aproape 41 sapt tot gazela te mentii!
Eu, daca-s "balena-elefanta" (vb lu' fii-mea!!) nici unghiile nu reusesc sa le ciuntzesc...asa ca unele mi le-a taiat Andra , altele frate-miu. Am asa...ca un joc de modele...dar ma bucur ca a venit frigul si trebuie sa port sosete
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
moni_iulia spune:
Dana, mare dreptate are sotul vis-a-vis de superstitii.Tare as vrea eu sa vina si Tudorita azi(pacat ca el nu vrea). Eu sunt nascuta pe 13 miercurea ( si urasc ziua de miercuri si daca mai e si 13...) si nu-s ghinionista.
Noi tot o asteptam pe Anna ca daca n-am fost punctuali(ca balantele) macar politicosi sa fim.
Succes!
Iulia 40s + 1 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui THEA22
THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru |
multumesc mult...sanii mei nu sunt angorjati. tocmai, cel bun e cam molicel si m-am bagat pe ceai de chimen...ca mi se pare ca nu beau destule lichide. celalalt e putin dureros. ma mai trec sageti din cand in cand. dar daca Aidan suge se goleste. Doar ca-l simt cam caldut. ultima oara a supt din el pe la 5-6, deci banuiesc k trebuie sa fie un pik mai plin ca s-a mai produs lapte. dar nu inteleg de ce doare. sfarcul e cam zdrelit si cu o zona mai alba la o craptura, dar poate fi durere in san doar de acolo? sa vedem cum decurge ziua de azi. nu mai am frisoane, doar sagetile dureroase.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Dana15 spune:
subscriu si eu la tot ce a zis Liliacul inflorit si parfumat..raluk este sef de trib!!
nu plecam inca, dar inchid calculatorul..pana mancam, pana la imbrac..se face ora 15;
va anunt cu siguranta dragele mele daca se intampla ceva! sa nu scoateti agitatele inainte de vreme..parca vad ca ma intorc acasa!
pupici cu mult drag!!!
Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!
41s
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Roxxy80 spune:
Maria, neaparat mulge-te bine, bine la sanul cu pricina. Eu am facut mastita. Totul a inceput cu frisoane si o senzatie neplacuta in sanul drept (la care si sfarcul era varza). Greseala mea a fost ca nu am bagat imediat pompa si am asteptat-o pe maria sa se trezeasca s atraga. Culmea e ca tocmai atunci a dormit mai multisor. Zona respectiva devenea tot mai dureroasa. Dupa ce a tras ea, si-a mai revenit sanul pt vreo 30 de min si iar a reaparut durerea aceea (la inceput era f suportabila). Am tras cu pompa, dar de oboseala (totul se petrecea noaptea) nu cred ca am facut-o bine. Roseata a aparut dea abia dupa vreo 24 de ore (cand eram deja pe antibiotic). Febra a aparut a doua zi la pranz (direct febra 40). O data introdus antibioticul si un medicament antiinflamator bebe nu mai are voie la san (vreo 2 zile).
Insist sa te mulgi f f f bine pana nu mai iese o picatura din san. In timp ce pui pompa la san, cu cealalalta mana masezi sanul ca sa desfunzi canalul respectiv (masezi mult pe locul dureros, dinspre baza spre sfarc). Eu aveam impresia ca Maria goleste sanii bine, dar se pare ca nu o facea .
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
MangaGirl spune:
techilito ce ma bucur sa aud de tine. azi noapte ma intrebam daca ti-e greu tare, din moment ce nu ai mai intrat pe forum. iti dai seama ca dk fiu-meu sta juma de ora la san, am timp sa meditez la toate si mai ales la fetele de pe DC.
Dana tinem pumnii azi la control. eu inainte de nastere mi-am facut pedichiura in cada...cam cum ai facut tu epilarea...cu un picior pe cada...sau descoperisem si statul in genunchi. cam cum a stat sotul Techilei cand a cerut-o a doua oara.
raluk subscriu...tu esti in top aici la noi. ar trebui sa-ti facem o statuie la cat de organizata esti. si stii ce ma mai gandeam...ca vei avea avantajul ca mama ta va fi aproape...asa ca multe lucruri pe care nu le stii le vei alfa de la ea...poate nu e la fel de documentata, dar cu siguranta experienta practica o va face un bun sfatuitor. cat despre somn...cadn te trezesti de 3 ori pe noapte...dormi sl la pranz si oricand. ceea ce voi face si eu chiar acum. v-am pupat
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com