Burtici fericite de septembrie-octombrie(221)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxxy80 spune:
Nu vreau sa te sperii, dar exact ca niste sageti erau durerile la inceput, doar in sanul drept. Inainte sa fac febra ii aveam calduti ambii sani si pe urma ardeau pur si simplu si se facusera pietroi amandoi. Te rog mult ai grija de tine. Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu atunci. Mastita asta nenorocita a dus la pierderea picului de laptic pe care il produceam pt Maria 

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Danuta, tu singura ai facut pedichiura???? Eu aveam senzatia ca ai chemat pe cineva Inseamna ca si la aproape 41 sapt tot gazela te mentii! Eu, daca-s "balena-elefanta" (vb lu' fii-mea!!) nici unghiile nu reusesc sa le ciuntzesc...asa ca unele mi le-a taiat Andra Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
Eu de cand cu piciorul busit nici cu sosetele nu ma pot incalta.Cu greu reusesc sa-mi pun chilotii si pantalonii.
Iulia
40s + 1 cu
"Tudorita Mihaita"Romania
Poze
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Maria, neaparat mulge-te bine, bine la sanul cu pricina. Eu am facut mastita. Totul a inceput cu frisoane si o senzatie neplacuta in sanul drept (la care si sfarcul era varza). Greseala mea a fost ca nu am bagat imediat pompa si am asteptat-o pe maria sa se trezeasca s atraga. Culmea e ca tocmai atunci a dormit mai multisor. Zona respectiva devenea tot mai dureroasa. Dupa ce a tras ea, si-a mai revenit sanul pt vreo 30 de min si iar a reaparut durerea aceea (la inceput era f suportabila). Am tras cu pompa, dar de oboseala (totul se petrecea noaptea) nu cred ca am facut-o bine. Roseata a aparut dea abia dupa vreo 24 de ore (cand eram deja pe antibiotic). Febra a aparut a doua zi la pranz (direct febra 40). O data introdus antibioticul si un medicament antiinflamator bebe nu mai are voie la san (vreo 2 zile). Insist sa te mulgi f f f bine pana nu mai iese o picatura din san. In timp ce pui pompa la san, cu cealalalta mana masezi sanul ca sa desfunzi canalul respectiv (masezi mult pe locul dureros, dinspre baza spre sfarc). Eu aveam impresia ca Maria goleste sanii bine, dar se pare ca nu o facea .Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009) |
roxxy multumesc mult pentru raspuns. Asa am sa fac. eu din cate am citit mastita o faci si de la bacterii, nu neaparat ca nu goleste bb sanul. dar dk s-a crapat sfarcul, pot intra bacterii si asta infecteaza sanul.
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
NelaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
![]() 38+ Alex - cumparaturi bebe |
Subscriu suta la suta la mesajul Lilianei!

Nela, mamica Anei (19.09.09)
NelaM spune:
| citat din mesajul lui Dana15 subscriu si eu la tot ce a zis Liliacul inflorit si parfumat..raluk este sef de trib!! ![]() nu plecam inca, dar inchid calculatorul..pana mancam, pana la imbrac..se face ora 15; va anunt cu siguranta dragele mele daca se intampla ceva! sa nu scoateti agitatele inainte de vreme..parca vad ca ma intorc acasa! pupici cu mult drag!!! ![]() ![]() Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!![]() 41s Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Dana, multa bafta! Sa fie intr-un ceas bun.

Roxxy80 spune:
Maria, nu am stiut faza cu bacteriile. Oare de la asta sa fi facut eu mastita? Dar dupa fiecare alaptat ma spalam cu apa si sapun, dadeam cu Garmastan. Offf....nu vreau sa ma mai gandesc la asta.
Fetelor, eu i-am pus cercei Mariei in ziua in care am fost externate din maternitate. Era o asistenta acolo care se ocupa de asa ceva.
Sa stiti ca daca bebe e f f activ in burtica nu e obligatoriu sa fie un agitat in iese de acolo. Maria imi rupea burta si noapte si zi, mai ales noaptea. Am avut o perioada in care ma gandeam ca poate copilul are ceva. Toata lumea imi spunea sa fiu atenta la programul ei din burta ca asa va fi dupa ce voi naste. Pai insemna ca ea sa nu dorma mai deloc. Bineinteles ca nu era adevarat. Maria e un copil super cumintel si noaptea doarme f f bine. La fel a fost si cu Matei (numai ca el parca nu a fost chiar asa atomic in burta ca Maria).
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
NelaM spune:
Am reusit sa ii fac baita singura Anei. Am spalat-o si pe cap. Si nici n-a fost chiar asa de greu cum ma temeam eu! 

Ma bag la un somnic, sa ma prinda tura de noapte odihnita.
O seara buna va dorim!
PS: Maria, nu ma pricep cu mastita, sper din toata inima sa nu fie cazul. 
raluk16 spune:
Liliana traiasca sosetele 
si faptul ca-mi cresc foarte incet unghiile de la picioare!
Dana 
te astept cu vesti bune, ori pe forum, ori pe telefon ![]()
Maria 
somn usor si cand te trezesti sa nu mai fie nici o problema la sani! Cu mami, saraca e speriata cate citesc eu pe net, pe aici la voi, prin carti... recunoaste ca de acu 28 de ani nu mai stie nimic. Deci va fi doar bine intentionata sa ma ajute macar prin papi, curatenie, si eventual statul de garda cat ma odihnesc eu
. Mami tau, chiar daca e departe, vezi ca macar e in domeniu si se pricepe la multe lucruri!
Of, Roxxy si acuma, vorba Mariei, daca si la tine si la ea e vorba de fapt de o infectie intrata prin rani, se poate face ceva? Ca si eu cred ca citisem ca si ea, ca se face mastita din infundarea canalelor sau din infectii. Nu stiu care e tactica ce trebuie abordata la infectii...
Nela 

esti o scumpa!
38+
Alex - cumparaturi bebe
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui NelaM Am reusit sa ii fac baita singura Anei. Am spalat-o si pe cap. Si nici n-a fost chiar asa de greu cum ma temeam eu! ![]() ![]() Ma bag la un somnic, sa ma prinda tura de noapte odihnita. O seara buna va dorim! ![]() PS: Maria, nu ma pricep cu mastita, sper din toata inima sa nu fie cazul. ![]() Nela, mamica Anei (19.09.09) |
Ohooo, felicitari!

Somn usor!

38+
Alex - cumparaturi bebe
monikus spune:
Nela somn usor. 
Roxxy, m-ai mai linistit putin cu bebele agitat din burtica. Sper sa semene cu Maria ta si sa nu fiu foarte capricios. Acum ramane de vazut. 
Monica
38+ in curand mami de
Rares Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Eu aveam senzatia ca ai chemat pe cineva
Andra-Maria (29.09.2003) &
.
Anna!! Anna!!!