Burtici fericite de septembrie-octombrie(221)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Liliana traiasca sosetele si faptul ca-mi cresc foarte incet unghiile de la picioare!

Dana te astept cu vesti bune, ori pe forum, ori pe telefon

Maria somn usor si cand te trezesti sa nu mai fie nici o problema la sani! Cu mami, saraca e speriata cate citesc eu pe net, pe aici la voi, prin carti... recunoaste ca de acu 28 de ani nu mai stie nimic. Deci va fi doar bine intentionata sa ma ajute macar prin papi, curatenie, si eventual statul de garda cat ma odihnesc eu . Mami tau, chiar daca e departe, vezi ca macar e in domeniu si se pricepe la multe lucruri!

Of, Roxxy si acuma, vorba Mariei, daca si la tine si la ea e vorba de fapt de o infectie intrata prin rani, se poate face ceva? Ca si eu cred ca citisem ca si ea, ca se face mastita din infundarea canalelor sau din infectii. Nu stiu care e tactica ce trebuie abordata la infectii...

Nela esti o scumpa!

38+ Alex - cumparaturi bebe

intr-adevar spalatul sanului inainte si dupa alaptare si punerea corecta l\a san. eu acum ca ma doare crapatura care s-a mai facut si un pik alba...am invatat sa-l pun corect. indes cat p de mult in partea de jos a gurii. intai ii lipesc buza de jos, iar cea de sus trebuie sa i se rasfranga in afara. si chiar dk am rana, nu ma doare cand trage. dar din pacate, mi-am dat seama prea tarziu. tot pe DC am citit ca febra, dk nu e insotita de umflare a sanului si inrosire nu inseamna mastita. inseamna o ciuperca. vestea buna e ca nu trebuie antibiotic. doar cald, masaj, expresat si pus copilul la san cat ma mut. la mine in foi zice la un interval de maxim 2 ore.

nela c mai, esti profi. noi la prima baie am dat-o nasol. doi panicati. in schimb i-a placut cand l-am intors pe burta. se uita asa curios si a tacut instant. dar la noi a fost mai mult scufundare. in rest il spal pe parti cu ceai de galbenele. mai facem o incercare diseara.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

monikussubscriu. chitzaila a fost f activ...mai ales seara pe la 11-12. era ora lui. si totusi am un copil f cuminte. doarme mult. si cand nu doarme, sta si se uita pe pereti si admira peisajul. atata doar ca e flamangiu. knd s-a trezit el vrea tzitzi. dn nu primeste, baga vocea luiray charles ragusita, se inrosesete si descide o guraaaa...sa te tii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Am reusit sa ii fac baita singura Anei. Am spalat-o si pe cap. Si nici n-a fost chiar asa de greu cum ma temeam eu!

Ma bag la un somnic, sa ma prinda tura de noapte odihnita.

O seara buna va dorim!

PS: Maria, nu ma pricep cu mastita, sper din toata inima sa nu fie cazul.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Nela Congraciuleishan!!!! Ei, in sfarsit acum esti "the one"! Deci, acum tati poate pleca linistit in delegatie
Nimic nu este greu cand vine vorba de copiii nostri, fetelor!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Din pacate nu reusesc deloc sa ma organizez ca sa intru mai des pe forum, desi am destul de mult timp liber, dar mi-l ocup cu diverse prin casa.
Am ramas restanta cu felicitarile pentru Adimercedes, Lullaby, Uve si Titi!!!!!
Sa va traiasca bebeii, sa fei sanatosi si sa va bucure sufletele!

Eu am dat in boala gatitului. Zilnic fac mancare, doua feluri, si odata la doua zile prestez si prajituri! Sotul s-a intors la serviciu, Andrei a inceput cresa si bebe Emma doarme de rupe si ziua si noaptea. Asa ca am destul de mult timp. Vad ca gatitul a devenit modul meu de a ma elibera de frustrari. (frustrari datorate statului singura in casa toata ziua, fara sa am cu cine schimba doua vorbe )
Dana, iti tin pumnii sa vina bebe Ana astazi. Nu bag inca agitatele, astept sa ne anunti tu!
Raluk, eu cred ca saptamana asta vine si bebicul tau! Din pacate in week-end nu cred ca am sa fiu acasa, sotul vrea sa mergem iar la munte, si acolo nu cred ca am sa pot intra pe net! Dar sa stii ca o sa fiu cu gandul la tine si la Monikus, si la Liliana, Moni_Iulia, si la toate fetele care urmeaza sa nasca zilele astea! (Danuta sigur e "rezolvata" pana atunci )
Lucia, tin pumnii sa se angajeze sotul si sa primeasca concediu! Sa stii ca Irina a vazut-o pe cea mica, am trecut prin Brasov special ca sa ma intalnesc cu ea, dar nu prea a apucat sa stea cu ea, ca a asaltat-o Andrei si a alergat-o prin tot Mall-ul.
Techiluta, sotul tau e un dragut, asa cum ne-a obisnuit deja! Si eu mi-am pierdut verigheta acum doi ani jumate, si tot astept sa-mi cumpere el alta, sa fie asa romantic, cum a fost la tine, dar cred ca astept degeaba!
Nela, felcitari pentru prima baita singura!
Manga, sper din tot sufletul sa scapi de mastita! Nu stiu ce sfat sa iti dau, ca nu m-am lovit de asa ceva, dar fetele zic bine ce zic, asculta-le si sper sa se rezolve fara alte complicatii!
Ellenuta, vad ca si tu esti deja activa prin bucatarie! Eu nu am intrat pe retele date de tine, ca sigur mi-ar fi facut o pofta nebuna. Am innebunit de tot cu dulciurile astea. Dar eu le fac cu fructoza in loc de zahar si cu faina integrala, ca sa ingrase mai putin! (in schimb mananc jumatate de tava pe zi )
Monica, sper sa apucam sa ne vedem vreodata, sa se cunoasca si bebeii nostri!
Eu as propune o intalnire printr-un parc, cu bebeii bineinteles, intr-o zi cand e mai frumos afara! Desi sunt constienta ca doar cele cu masina se pot deplasa mai departe de casa, altfel e mai greu!
Maine ma duc si eu la controul de 6 saptamani. Sper sa fie totul bine si sa primesc unda verde la prostioare!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

intr-adevar spalatul sanului inainte si dupa alaptare si punerea corecta l\a san. eu acum ca ma doare crapatura care s-a mai facut si un pik alba...am invatat sa-l pun corect. indes cat p de mult in partea de jos a gurii. intai ii lipesc buza de jos, iar cea de sus trebuie sa i se rasfranga in afara. si chiar dk am rana, nu ma doare cand trage. dar din pacate, mi-am dat seama prea tarziu. tot pe DC am citit ca febra, dk nu e insotita de umflare a sanului si inrosire nu inseamna mastita. inseamna o ciuperca. vestea buna e ca nu trebuie antibiotic. doar cald, masaj, expresat si pus copilul la san cat ma mut. la mine in foi zice la un interval de maxim 2 ore.

Buuunnn, am notat! Deci totusi exista rezolvare, nu e totul pierdut!

38+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Acum, ca tot veni vorba de sosete...ia ziceti aici la baba ce metode/strategii de aplicare a lor stiti?! Ca eu muncesc de numa-numa..si va zic ca uneori n-am rabdare nici sa-mi trag calcaiul ca-lumea...asa ca ori il las in talpa ori il las rasucit...
Dar as vrea macar cand ma duc pe undeva si trebuie sa ma descalt, sa am ciorapii pusi corespunzator.
Cu incaltamintea...din motive de tras ciorapi/dresuri vai-mama-lor...am trecut la adidasi... si am descoperit de ce "tineigerii" merg cu ei descheiati. Mi-s si eu "cool" (cu toate ca tre' sa-mi spal sireturile diseara).
Moama stiu ca voi aveti probleme importante si ca aveti nevoie de raspunsuri, iar eu ma descurc si cu calcaiul sosetei de-asupra... dar, na, fiecare cu colivia lui

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lucia, La multi ani pentru aniversarea casatoriei si pentru prima lunita a lui Daviducu!!!! Sa fiti mereu o familie fericita si implinita, asa ca acum!
Gata, s-a trezit Emma. Ma duc sa ii dau tzitzi si apoi o pun in cosulet si fugim amandoua sa-l luam pe Andrei de la cresa!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Avusei 3 contractii la 40 minute si o asteptam si pe-a 4 ca sa ma umflu-n pene la voi. Si a venit.... dupa 100 minute.
Cum ar trebui sa evolueze. Cand ar trebui sa sun dr pt ceza?

Iulia 40s + 1 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze

PS :
Agitate nu vreau inca. Macar sa vrea bebe sa iasa(mi-e ca se sperie si fuge)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Citat:

buna dimineatza,

mai am vreo 6 paginide recuperat, dar vreau sa urez ce e de urat! So, draga Luci la multi ani fericiti lui David si voua va doresc la cati mai multi ani de casnicie in aceleasi tonus ridicat, pontos si demential. Si daca tu o vrei pe Sarah cat mai repede, atunci asa sa fie. Mi-ar fi placut sa fim colege si la o alta odisee, dar eu nu ma grabesc deloc.

uombun sa fii fericita si sa traiesti o mie de ani!

Vad ca Nela, Andre, Dana, Raluk si Danangie sunt in forma. Ca sa nu mai vorbim de liliac...mesajul tau m-a facut sa rad...mi te si vedeam tarand papucii dupa tine.

si acum o intrebare...pentru cine cunoaste...azi dimineataza la 5 eu citeam leafleturi despre mastita. Am avut o noapte varza, Aidan s-a trezit de 3 ori...si iar m-am panicat ca nu mai am lapte suficient. Dar nu asta e cel mai grav...am avut niste friguri si calduri si iar friguri...si un san cam dureros. L-am tot pus pe chitzaila la el...noduli nu mai am...dar prezint o zona tender pe san. Nu stiu cum sa explic...e o durere din aia sensibila la atingere. de inrosit nu s-a inrosit, noduli nu mai am ca aseara...dar sunt ingrijorata. am citit ca mastita o faci si daca ai sfarcurile varza si-ti intra bacterii. iar sfarcul cu pricina e varza. Va inchipuiti ca nu am dormit deloc...intre tremurat si valuri de caldura si nu am cum sa ma duc la doctor ca abia mi-a venit carutul si nu cred ca sunt in stare sa-l pun in functiune singura. Fetelor care ati avut mastita, spuneti-mi si mie simptomele...adik cum se prezenta sanul. Eu am luat un paracetamol azi dimineatza si am in casa niste amoxicilina, dar nu as lua asa de capul meu. pe de alta parte doctorul meu de familie e varza...si stiu ca dk ma duc bou o sa vin vaca.

monikus ce rau imi pare de tine. inca un pik...

mai stie cineva ceva de mimika?

Maria, de ce nu incerci sa te mulgi cu pompa, sa vezi cat lapte ai? in felul asta iti si decongestionezi sanii...Ii dai lui bebe cu biberonul, cel cu o singura gaurica...nu se va obisnui cu el. Macar o data, cat sa te linistesti ca ai destul lapte.daca te doare cand mulgi, nu forta, aplica comprese, maseaza bine si pune des bebe la san pana scapi de disconfort.iar pentru sfarcuri dureroase nu ai incercat sa pui protectii de silicon?cat ai temperatura? mastita e cu febra si sani tari, angorjati si zone rosii.

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru

multumesc mult...sanii mei nu sunt angorjati. tocmai, cel bun e cam molicel si m-am bagat pe ceai de chimen...ca mi se pare ca nu beau destule lichide. celalalt e putin dureros. ma mai trec sageti din cand in cand. dar daca Aidan suge se goleste. Doar ca-l simt cam caldut. ultima oara a supt din el pe la 5-6, deci banuiesc k trebuie sa fie un pik mai plin ca s-a mai produs lapte. dar nu inteleg de ce doare. sfarcul e cam zdrelit si cu o zona mai alba la o craptura, dar poate fi durere in san doar de acolo? sa vedem cum decurge ziua de azi. nu mai am frisoane, doar sagetile dureroase.

Daca te ajuta cu ceva sa stii ca si pe mine ma sageteaza sanii si am zone albe pe sfarc...dar am ajuns la concluzia ca-s de la lapte. Partea cu sagetatul am observat ca apare mai ales cand vine vremea alaptarii sau ma gandesc la bebe ori el plange...cel mai probabil sunt canalele care primesc lapte.Asa ca nu-ti face griji decat daca te dor tare sanii si ai febra.

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Avusei 3 contractii la 40 minute si o asteptam si pe-a 4 ca sa ma umflu-n pene la voi. Si a venit.... dupa 100 minute.
Cum ar trebui sa evolueze. Cand ar trebui sa sun dr pt ceza?

Iulia 40s + 1 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze

PS :
Agitate nu vreau inca. Macar sa vrea bebe sa iasa(mi-e ca se sperie si fuge)

dk astepti pana maine...nasti si natural

Mergi la inceput