Burtici fericite de septembrie-octombrie(221)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
dk astepti pana maine...nasti si natural

Tu care vroiai droage zici de natural?!
La noi n-am auzit de gaz asa ca nu cred sa existe prin spitale...
La tine cum au evoluat contractiile?

Iulia 40s + 1 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Avusei 3 contractii la 40 minute si o asteptam si pe-a 4 ca sa ma umflu-n pene la voi. Si a venit.... dupa 100 minute.
Cum ar trebui sa evolueze. Cand ar trebui sa sun dr pt ceza?

Poze

PS :
Agitate nu vreau inca. Macar sa vrea bebe sa iasa(mi-e ca se sperie si fuge)

Nu stiu sa-ti dau un sfat avizat...dar ai putea "strica" un telefon si sa intrebi daca e cazul sa-ti iei rucsacul la spinare sau trolerul de familie si sa te prezinti la "Internari" saaaau mai astepti un pic acasa in cada cu muuulta spuma si punand sotul sa-ti faca un masaj

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello ladies,

Sunt zombie de somn, am uitat ce-am citit, scriu asa din amintiri.

So, mastita am bifat si eu, e nasoala, febra, sanii ma dureau tare..dupa ce mi-a trecut nu mai aveam lapte. Dar nu m-am lasat, am pus copilul la san mereu si a revenit.
Dupa mastita i-am dat formula, cam o saptamana si nu m-am gandit ca o sa refuze san sau ca nu-mi va reveni laptele in veci (pareri si sfaturi de la binevoitori). Acum am incercat de cateva orisa-i dau biberon cu lapte de-al meu si nu vrea.

Despre limbutza, eu o curat cu glicerina cu stamicin. Este f incarcata si desi dau de 2-3 ori pe zi nu se curata. Sper sa nu fie ceva nasol si sa se curete cat de curand.

Cat atat deocamdata!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Thea, la mastita e vorba de alt fel de sagetat. NU stiu sa-l descriu.

Maria, sunt de acord cu tine la aproape tot ce ai scris, mai putin la faza cu pusul la 2 ore la san. Atunci cand apare problema asta (inceputul de mastita) e bine sa-l pui cat mai des la san, sa nu mai tii cont de ore. Dar asta e doar parerea mea neavizata.

Monikus, o sa vezi tu ce baietel cuminte o sa ai. El stie cat de rau ti-a fost toata sarcina si acum te va rasplati cu mult somnic noaptea.

Fetelor, vreau sa va spun ca eu de aseara am reluat o activitate f f frumoasa (absenta din luna februarie) si anume . M-am cam simtit virgina . M-a si durut putintel dar pana la urma a fost ok. Data viitoare va fi perfect .

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

unombun SA fi sanatoasa si fericita si sa ai un bebe perfect.

La multi ani fericiti imperuna LUCI & ADI

EU astept sa se trezeasca zgatia si pana am recuperat... M-am bucurat terbil sa o vad pe techiluta noastra

Maria, cu mimika am vorbit chiar ieri, e bine dar e singurica acasa si ii e foarte greu sa intre . MAtei era putin mai marait si nu prea vroia sa doarma.

Thea, 160ml la un muls? EU scot 50 chinuiti rau si in cel mai fericit caz am scos 80 printr-o minune o singura data

Cat despre copilasi, cum sunt in burta si afara... al meu e zgatie la fel ca in burta, la fel cu program dezorganizat si in nici o zi la fel ca in cealalta... NOroc ca macar noaptea doarme destul de mult si de bine (cu mici razgaieli pe parcurs)

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata la zi de sarbåtoare!

La multi ani ,Unombun!! iti doresc sa ai o zi frumoaså si o viatå plina de bucurii si multå sånåtate!

Luto la multi ani fericiti alåturi de Adi, si la multe lunite pt frumosul Davidos..

danangie de abia astept såpt viitoare sa stau si eu cu mami meu la o suetå ceva...martea viitoare vine..

am vazut pozele cu brunetelul Alessio..e super drågålas..ce ochisori

luto am vazut si pozele cu gogo care tare linistit dormea in halatul mamei.

am vazut si pe strutza Anna scumpa de ea ce fain doarme pe perna de alåptat..

monikus te cred ca de abia astepti sa nasti..off cred ca ai fost printre singurele mamici care s-a simtit toata sarcina rau.. tu ai indurat toate astea 9 luni...mai ai un pic..

si daca tot vb de vreme.. tam-tam... aici a nins putin cat sa se vada pe masini si eu sa fac niste ochi..de speriata...dar mi-am revenit imediat pt ca langå geam am calendarul si mi-a sårit in ochi ca suntem de fapt luna octombrie si nu e ceva chiar iesit din comun..

Si acum sa må laud si eu un pic de fapt så imi laud plodu nitel..a dormit brucu meu superr azi noapte..mancat la 21.30, somn la 22.. trezit juma de orå la 3 ..iaråsi somn ..si apoi la 7 cand credeam ca gata cu gluma dar nu.. a adormit din nou pe neasteptate pånå la 10 deci ..se poate..

acusi iesim la plimbarea de zi..cam frig dar asta e..

sunt incå in recuperåri..cu un pahar de beuturå de la scumpa
luto

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

[/quote]Daca te ajuta cu ceva sa stii ca si pe mine ma sageteaza sanii si am zone albe pe sfarc...dar am ajuns la concluzia ca-s de la lapte. Partea cu sagetatul am observat ca apare mai ales cand vine vremea alaptarii sau ma gandesc la bebe ori el plange...cel mai probabil sunt canalele care primesc lapte.Asa ca nu-ti face griji decat daca te dor tare sanii si ai febra.

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru

[/quote]

multumesc :) . a papat vreo 45 de minute si acum expresez ce a mai ramas...sper sa fie doar asta, combinat cu durerea de la sfarc...chiar am observat ca acum cand a terminat de supt...sfarcul era alb si avea si o pielitza...probabil cat l-a molfait el acolo. da Doamne sa fie bine

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Hello,
Luto, multumesc de pozitia pt bebelusi, am incercat si nu prea imi iese
Raluk, monikus si moni iulia si daca mai e cineva va rog sa ma scuzati, sunt foarte emotionata pentru voi si abia astept sa se intample minunea nasterii!
Cristina_ana chiar ma gandeam la tine cum te descurci, eu am ramas fara minunata soacra dupa 3 zile(icon care rasufla usurat) e super dar Andreas a venit de la gradi cu 39 grade febra si muci si amigdale purulente, am inebunit de grija lui Nicholas, m-am inchis in camera 2 zile ca sa nu intre la noi.Pediatra m-a sfatuit sa il retrag macar pana in febr cand creste micutul, dar eu asa cu doi chiraitori o iau razna, in 3 zile maxim fug de acasa!
Din cand in cand ma gandesc la gazul ilariant a lui Manga si Iulika daca se gaseste de cumparat, numai el m-ar putea salva!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
dk astepti pana maine...nasti si natural

Tu care vroiai droage zici de natural?!
La noi n-am auzit de gaz asa ca nu cred sa existe prin spitale...
La tine cum au evoluat contractiile?

Poze

natual..adik nu ceza. pai la mine au inceput pe 1 octombrie noaptea...desatul de dese si usoare..la 5-10 minute...dupa care peste zi s=au rarit...una la ora sau ceva de gen. tot usoare. parca ma strangea cu o sarma jos. am dormit, am gatit...si abia spre seara au inceput sa fie mai dese...mai intai pe la 20-15 minute si apoi la 5-6-7 minute. dar observasem ca sunt din ce in ce mai lungi...treceau lejer de un minut jumate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Hello ladies,

Sunt zombie de somn, am uitat ce-am citit, scriu asa din amintiri.

So, mastita am bifat si eu, e nasoala, febra, sanii ma dureau tare..dupa ce mi-a trecut nu mai aveam lapte. Dar nu m-am lasat, am pus copilul la san mereu si a revenit.
Dupa mastita i-am dat formula, cam o saptamana si nu m-am gandit ca o sa refuze san sau ca nu-mi va reveni laptele in veci (pareri si sfaturi de la binevoitori). Acum am incercat de cateva orisa-i dau biberon cu lapte de-al meu si nu vrea.

Despre limbutza, eu o curat cu glicerina cu stamicin. Este f incarcata si desi dau de 2-3 ori pe zi nu se curata. Sper sa nu fie ceva nasol si sa se curete cat de curand.

Cat atat deocamdata!

Baby

de Natalia (03.09.09)

ai luat antibiotic ca Roxxy?

Mergi la inceput