Burtici fericite de septembrie-octombrie(221)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Cristina Sper si eu sa rezolv "problema" saptamana asta! Hihihi, sa vii cu vesti bune de la doctor!

Liliana cu sosetele din ce in ce mai greu, ridic piciorul asa intr-o parte, sa incapa de burta. De incaltat, pana acum era simplu, cu slapi. Acuma, cu adidasi. Cand stiu ca nu am de mers mult, si eu bag sireturile inauntru, sa nu le murdaresc asa dezlegate.

moni_iulia nu te-ai inteles cu el cand trebuie sa-l suni? La mine, ca stim ca mergem pe natural, eu i-am zis ca il sun cand mi-s la 5 minute. El a zis sa-l sun la primul semn, sa imi spuna la telefon ce facem, si apoi imi va spune el la telefon cand sa-l mai sun, la ce semne...

Raluca i-ai dat formula dupa mastita pentru ca nu mai aveai laptic? Sau ai luat ceva antibiotice care nu erau recomandate in perioada alaptarii? Ce ma bucur ca ai stiut cum sa treci peste toate problemele, in ciuda "sfatuitorilor"!

Roxxy hihihi felicitari! Eu tot asa ma gandesc ca ar trebui sa reiau acum activitatea oprita in iarna... altfel ma "dezvirginez" la nastere...

Iulika pupam curajoasa care iese la plimbare si pe vreme deprimanta... asa trebuie, mami! Sper sa reusesc si eu sa trec peste groaza de a iesi... Si felicitam pe Bruce cel cuminte

38+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Hello,
Luto, multumesc de pozitia pt bebelusi, am incercat si nu prea imi iese
Raluk, monikus si moni iulia si daca mai e cineva va rog sa ma scuzati, sunt foarte emotionata pentru voi si abia astept sa se intample minunea nasterii!
Cristina_ana chiar ma gandeam la tine cum te descurci, eu am ramas fara minunata soacra dupa 3 zile(icon care rasufla usurat) e super dar Andreas a venit de la gradi cu 39 grade febra si muci si amigdale purulente, am inebunit de grija lui Nicholas, m-am inchis in camera 2 zile ca sa nu intre la noi.Pediatra m-a sfatuit sa il retrag macar pana in febr cand creste micutul, dar eu asa cu doi chiraitori o iau razna, in 3 zile maxim fug de acasa!
Din cand in cand ma gandesc la gazul ilariant a lui Manga si Iulika daca se gaseste de cumparat, numai el m-ar putea salva!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Nicholas

Ai fost super simpatica cu gazul .

Te inteleg cu raceala... offf, de multe ori m-am gandit la voi care aveti doi puiuti, ca acum toamna incep si ei anul scolar si iau toti virusii la rand... Si asa sunt speriata ca familia (sot, tata, etc) va veni acasa virusata, si chiar daca nu-i voi lasa la bebe, ma vor virusa pe mine... Dar la copii e si mai mare riscul. Si cred ca ti s-a rupt inima, ca si el e puiul tau... Of, ce suparare Sper ca a trecut!

multumesc pentru emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Hello ladies,

Sunt zombie de somn, am uitat ce-am citit, scriu asa din amintiri.

So, mastita am bifat si eu, e nasoala, febra, sanii ma dureau tare..dupa ce mi-a trecut nu mai aveam lapte. Dar nu m-am lasat, am pus copilul la san mereu si a revenit.
Dupa mastita i-am dat formula, cam o saptamana si nu m-am gandit ca o sa refuze san sau ca nu-mi va reveni laptele in veci (pareri si sfaturi de la binevoitori). Acum am incercat de cateva orisa-i dau biberon cu lapte de-al meu si nu vrea.

Despre limbutza, eu o curat cu glicerina cu stamicin. Este f incarcata si desi dau de 2-3 ori pe zi nu se curata. Sper sa nu fie ceva nasol si sa se curete cat de curand.

Cat atat deocamdata!

Baby

de Natalia (03.09.09)

ai luat antibiotic ca Roxxy?

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Nope!

Si La multi ani, Luto! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Thea, la mastita e vorba de alt fel de sagetat. NU stiu sa-l descriu.

Maria, sunt de acord cu tine la aproape tot ce ai scris, mai putin la faza cu pusul la 2 ore la san. Atunci cand apare problema asta (inceputul de mastita) e bine sa-l pui cat mai des la san, sa nu mai tii cont de ore. Dar asta e doar parerea mea neavizata.

Monikus, o sa vezi tu ce baietel cuminte o sa ai. El stie cat de rau ti-a fost toata sarcina si acum te va rasplati cu mult somnic noaptea.

Fetelor, vreau sa va spun ca eu de aseara am reluat o activitate f f frumoasa (absenta din luna februarie) si anume . M-am cam simtit virgina . M-a si durut putintel dar pana la urma a fost ok. Data viitoare va fi perfect .

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)

sunt perfect de acord cu tine....

si felicitari pt reluarea "gimnasticii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Salutare din nou!

Am aparut sa felicit lumea si sa ma tin de promisiune, asadra:

La Multi Ani Unombun, multa fericire, sanatate, si tot ce-ti doresti tu!

Luci, felicitari pentru aniversare, si la mai mare! Multe bucurii alaturi de familia marita!

Desi nu am prea apucat sa recuperez, asta si pentru ca ma pastea o raceala si am stat mai mult in pat infofolita si cu ceaiuri, pentru fetele curioase postez si eu poze cu Victor I(sunt la semnatura)

Incerc sa revin in forta cat mai repede si sa povestim ca pe vremuri.

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Raluca i-ai dat formula dupa mastita pentru ca nu mai aveai laptic? Sau ai luat ceva antibiotice care nu erau recomandate in perioada alaptarii? Ce ma bucur ca ai stiut cum sa treci peste toate problemele, in ciuda "sfatuitorilor"!

N-am luat antibiotic. Doar ca nu mai aveam lapte, pur si simplu. Noaptea am avut frisoane, mi-a fost rau tare, am tot muls si pus bebe la san si a doua zi nu mai aveam nicio picatura de lapte. Sau cel putin asa mi se parea.

Poate ma ajuta pe cineva experienta mea. M-am stresatingrozitor de tare ca nu mai am lapte, eram efectiv la pamant. Imi era atat de ciuda ca o saptamana mi-au pocnit sanii de cat de plini erau si mai ales de cat de dureros a fost sa mufez copilul cand aveam ditai ranile, ca toate eforturile sa fie in zadar. Imi venea sa plang ca-i dau formula, efectiv nu ma mai gandeam la binele copilului, ca trebuie sa manance ceva ci aveam in cap doar ca nu am lapte.

Acum privind inapoi si dc da Dumnezeu sa mai am un copil as proceda altfel. Daca as observa ca nu se satura i-as da completare instant si evident ca as incerca, relaxata sa stimulez lactatia.
E foarte important sa manance lapte de la mami, dar mult mai important mi se pare ca mami sa fie relaxata si sa se bucure de baby. Parerea mea

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Roxxy, sa-ti fie de bine ! Inca putin si faceai anul! La noi e mai mica perioada de lipsa, doar vreo 4 luni. Dar incepem si noi zilele viitoare ....sper!
Raluca, stiu ca spuneai ca te muti in Drumul Taberei! Sper ca nu te-am confundat! Pe cand o plimbare in Moghioros?
Angelli, si mie imi zic multi sa nu-l mai duc pe Andrei la cresa ca se imbolnaveste, dar mi-e imposibil. Ca si tine, as innebuni cu doi pitici, singura, toata ziua. Si Andrei al meu a fost bolnav, dar vad ca pitica a scapat, nici nu-mi vine sa cred ca am avut asa un noroc!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Salutare din nou!

Am aparut sa felicit lumea si sa ma tin de promisiune, asadra:

La Multi Ani Unombun, multa fericire, sanatate, si tot ce-ti doresti tu!

Luci, felicitari pentru aniversare, si la mai mare! Multe bucurii alaturi de familia marita!

Desi nu am prea apucat sa recuperez, asta si pentru ca ma pastea o raceala si am stat mai mult in pat infofolita si cu ceaiuri, pentru fetele curioase postez si eu poze cu Victor I(sunt la semnatura)

Incerc sa revin in forta cat mai repede si sa povestim ca pe vremuri.

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

vai, ce scumpel e Victor! ptiu, ptiu sa nu-l deochi. si ce idee minunata mi-ai dat cu prosopul in cadita. hmmm...de ce nu m-oi fi gandit si eu oare?

Mergi la inceput

liliacule faza cu soetele statea cam asa...eu in picioare, psrijinita cu o mana de un perete...cu piciorul adus peste celalalt, ca si cum voiam sa ma asez picior peste picior si tragand cu multa gafaiala soseta pe picior. nu-mi iesea mereu si atunci strigam help. am avut noroc de o vara faina in Uk si am putut purta balerine fara sosete.

Mergi la inceput