Burtici fericite de septembrie-octombrie(221)
Raspunsuri - Pagina 16
raluk16 spune:
Kinga ce scumpic e Victor! Si mareeeee! 
Raluca multumesc mult de explicatii cu mastita si stresul aferent. Super ca ai reusit sa te redresezi!
38+
Alex - cumparaturi bebe
claucia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Thea, la mastita e vorba de alt fel de sagetat. NU stiu sa-l descriu. Maria, sunt de acord cu tine la aproape tot ce ai scris, mai putin la faza cu pusul la 2 ore la san. Atunci cand apare problema asta (inceputul de mastita) e bine sa-l pui cat mai des la san, sa nu mai tii cont de ore. Dar asta e doar parerea mea neavizata. Monikus, o sa vezi tu ce baietel cuminte o sa ai. El stie cat de rau ti-a fost toata sarcina si acum te va rasplati cu mult somnic noaptea. Fetelor, vreau sa va spun ca eu de aseara am reluat o activitate f f frumoasa (absenta din luna februarie) si anume . M-am cam simtit virgina Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009) |
hehe, Roxy mi-ai luat-o inainte
La fel ca prima oara (prima de dupa nasterea nr 1, nu chiar prima oara
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
Fragutza spune:
Cristina, in Dr Taberei stau, dar acum sunt la parintii sotului meu. Cam in 2-3 saptamani mergem acasa.
Girls, am pus cateva poze noi cu unguroaica mea draguta!
Baby
de Natalia (03.09.09)
Dana15 spune:
Ne-am intors!!!
pai ce credeati??!! ca scapati de noi asa usor...hmmmm
discutie cu dr: "cand nastem?"
"cu siguranta..zilele astea!!!"
bebe ok, a mai scazut cantitatea de lichid, placenta inca mai duce..vechea poveste!
am vb despre inducere: a spus ca va incepe cu ovule de prostaglandina local, daca nu merge, baga ocitocina..ultima varianta fiind cezariana! (stergem fruntea usurati)
el este convins ca va merge cu prostaglandina;
l-am intrebat care este ziua limita, adica pana cand considera ca ma mai poate lasa..a spus vineri! sunt dispusa sa stau pana atunci! medicul parea destul de convins ca se va declansa de la sine..vom vedea!
pana una alta maine imi doresc sa incerc o alergare usoara prin parcul Babes...dar este atat de frig in Cluj!!! a plouat toata ziua si la un moment dat s-a transformat in lapovita...erau 2 gr C in masina!
Hai, copila cu parul balai!
Anna!! Anna!!!
41s
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mary_07 spune:

ma laud si eu cu o escapada (muuuult asteptata)
la 6 saptamani si 1 zi (fix la o zi dupa ce mi-au trecut uratii
)
Kinga,ti-am admirat si eu printisorul,e tare dulce

Maria,referitor la mastita,sunt f bune sfaturile fetelor...dar eu te sfatuiesc sa nu mai bei ceai de chimen pana scapi de ea.Pt ca la fel am patit si eu,ma dureau sanii ingrozitor,erau super plini dar eu,ca bleaga,beam in nestire ceai de chimen pt stimularea lactatiei
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Dana15pana una alta maine imi doresc sa incerc o alergare usoara prin parcul Babes...dar este atat de frig in Cluj!!! a plouat toata ziua si la un moment dat s-a transformat in lapovita...erau 2 gr C in masina! |
Kinga Victor e un superb. De fapt, am vazut niste bebelusi atat de frumosi la odiseea voastra, toti sunt minunati.
32+
Chiara Ada
mary_07 spune:
Dana,bine ca e Anna ok!!! Cred ca esti usurata ca,in cel mai rau caz,vineri iti vezi minunea

Chiar vroiam sa te intreb,la cj ninge?????
Ca am un prieten din cluj care avea la status "ninge!!!" si pe cand sa intru pe el a iesit de pe mess...
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
cristina_ana spune:
Maaai, dar ce va mai laudati toate cu activitatile voastre!!!
Bravo Clau, bravo Mary, sa va fie de bine!!!
Raluca, ai o fetita deosebit de frumoasa!!! De fapt, la asa o mamica, asa fetita!!!
Dana, deci nu nasti azi! Cred ca esti cu nervii la pamant!
Mai da-i si tu cu sex, ca vad ca asta e mai nou tendinta pe forum! Ne-a apucat pe toate!![]()
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Iulika29 spune:
fetelor am ajuns de la plimbare si savurez o cioco caldå ca am inghetat de fapt mi-a inghetat popoul..Nu am sat mult ca batea un vant de ma taia la falcute..Brucu l-am intors pe dos la dezbråcat dupå plimbare si nu a miscat un deget..
Techila må bucur ca ai mai intrat pe la noi..Si felicitari pt aniversare..så aveti multi ani impreunå si så aveti parte numai de bucurii si multa sånåtate..Jos pålåria pt sot
Cristina_ana bine ai revenit pe la noi..Si ce gospodina esti tu..si asa e cu gatitul si pe mine ma mai scoate uneori din ståri nasoale..imi place så gatesc...Ce cuminte e Emma..så o tina tot asa ca e bine

Raluk scumpa noastrå nu ma tine nimik in caså..ba da am zis decat viscol så fie sau mai putin de -15 grade..in rest nu scåpåm nicio zi si o fac si pt mine pt ca e tare bine la o gura de aer..parca iti curata si creierul cand se''murdåreste''![]()
dana super sotu..
si tu inca gazeluta la termen de mai ajungi la degetute la picioare
..spun asta ca eu nu stiu cum e la 40 de såpt..
Chiar vb cu sor-mea zilele astea care a nascut la 33 de såpt ca nu apucase så ii explodeze burta sau så scoatå sunete cand se dådea jos din pat si mai ales nici o vergeturå nik nik si acum are un bondar acaså de 4 kile si ceva alåptat exclusiv si un scump..(apropo a spus ca a fost un ajutor imens in ceea ce priveste alåptatul pt ca el fiind prematur a stat in spital vreo 3 såpt pana a luat bine in greutate si ea s-a mult la 3 ore timp de 3 såpt si acum are lapte de numa numa de il scapå prin caså
)
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
ralucapaun unguroaica ta e tare frumoaså
.så vå tråiasca så fie sånåtoaså..
Dana påi eu cred ca vine pana vineri..daca nu, vineri voi fi prezenta in tribune..

Cristina_ana må laud si eu cu
..Ce tu cum te laudai in ultimele luni de sarcina
..pe cand eu nici cu gandul nu faceam fatzå la asa ceva..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå