Burtici fericite de septembrie-octombrie(221)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29Cristina_ana må laud si eu cu ..Ce tu cum te laudai in ultimele luni de sarcina..pe cand eu nici cu gandul nu faceam fatzå la asa ceva..
Fetelor, niste instructiuni pentru activitatea asta daca se poate, ma gandesc prin februarie? Sa nu uitat cum a fost ca sa ma invatati si asta atunci, ok? Raluca unguroiaca ta e beton beton! Sa va traiasca! 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mary mltumesc de sfat.

dana vad ca doctorul tau e relaxat. si Anna si mai si. acusi, acusi o vedem si noi.

Mihaela Kawaichan am uitat sa-ti multumesc pentru felicitari. Si sa-ti admir in scris puiul scump.

mai ce va mai laudati voi cu hatza, hatza...eu spal doua vase si simt ca ma rup de durere.

iulika nu-mi vine sa cred ca la voi e ger si la noi inca e de hanorac. si soare...frumoasa toamna a mai fost. si ce norocoasa esti ca nu se deranjeaza Bruce cand il schimbi. eu abia il desfac la o capsa si e cu ochii deschisi.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29
Cristina_ana må laud si eu cu ..Ce tu cum te laudai in ultimele luni de sarcina..pe cand eu nici cu gandul nu faceam fatzå la asa ceva..

Fetelor, niste instructiuni pentru activitatea asta daca se poate, ma gandesc prin februarie? Sa nu uitat cum a fost ca sa ma invatati si asta atunci, ok?

Raluca unguroiaca ta e beton beton! Sa va traiasca!

32+ Chiara Ada

Påi prima reactie a sotului a fost:''trebuie så facem o reclamatie la moasa care te-a cusut PREA strans...

De instructiuni nu prea ai nevoie decat poate cum så nu te mai gandesti la asta mereu..Eu dupå ce am nåscut si s-au linistit apele pe aici numa la asta ma gandeam..A fost nitel dificil la inceput..cu ruptul paianjenilor..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Melania cat am fost noi prin oras cu masina era un fel de ninsoare, lapovita..nu stiu sigur cum sa-i spun, dar este nasol..frig tare!! brrr!!
si eu am toate hainele groase la BN..acum ma dau pe langa grig si poate-l pacalesc sa facem maine un drum de Bistrita..in fond ce pierdem? daca ma apuca travaliul pe acolo, eu zic ca ajungem la timp..ar fi culmea sa nasc asa repede!

am vazut si eu copilasii draguti..Victor si Natalia..sa va traiasca mamicilor!

Cristina..ce harnica esti tu mami! te descurci singura cu puiutii, gatesti 2 feluri..si mergeti voi, fetele, sa luati pustiul de la cresa..bravo! nu este stresant? greu? (bine, vad ca tati are grija sa te relaxeze in we-uri)
imi pare rau pentru verigheta...nu i-ai zis la sot ca te abordeaza barbatii din anturaj (bine, nu acum..ca nu-i cazul, stiu) crezand ca esti necasatorita?! si sincer, la cat de draguta esti,sunt aproape sigura ca ti s-a intamplat!!

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

41s

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

iulika nu-mi vine sa cred ca la voi e ger si la noi inca e de hanorac. si soare...frumoasa toamna a mai fost. si ce norocoasa esti ca nu se deranjeaza Bruce cand il schimbi. eu abia il desfac la o capsa si e cu ochii deschisi.

Påi asa a fost si al meu la inceput..plangea la schimbat, acum zici ca e cel mai fericit la schimbat de scutec asta ziua ca noaptea mai cåråie..plangea si la imbracat si la dezbracat cand mergeam afara indiferent daca dormea tun..acum il intorc pe dos daca doarme si la dus si la intors si nu misca un deget..inainte nu exista ore de veghe så nu urle acu rade si gangureste ssi se uita peste tot..Nu imi vine så cred cum se schimba de la o zi la alta..Ei.. mai sunt si zile cand e mai måråit dar se raresc zilele alea..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29Påi prima reactie a sotului a fost:''trebuie så facem o reclamatie la moasa care te-a cusut PREA strans...De instructiuni nu prea ai nevoie decat poate cum så nu te mai gandesti la asta mereu..Eu dupå ce am nåscut si s-au linistit apele pe aici numa la asta ma gandeam..A fost nitel dificil la inceput..cu ruptul paianjenilor..
I-am spus omului aseara ca o duc pe mama la Italica nu sa ma ajute, ci ca sa ne putem inchide noi in dormitor. Si m-a intrebat "sa facem ce?". Beeeei, treaba aia nefacuta din martie, la care a zis ca el nu mai stie cum se face. Asa ca vom avea nevoie de instructiuni precise, dar contez pe voi si pentru astea. 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Bine ai revenit Dana15!

Eu am vorbit cu dr si a zis ca nu-i normal sa fie asa rare si neregulate contractiile si ca sa iau un no-spa ca daca e travaliu fals le opreste si daca nu, le intensifica. Acum astept sa vad efectul. Daca se intetesc merg sa ma internez in noaptea asta.
M-o fi pacalit cu no-spa-ul asta?!
Incerc sa dorm putin sa vad ce iese. Dau de veste daca e cazul.

Iulia 40s + 1 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Salutare,
Am revenit si noi de la plimbarici, a fost superrrr..afara, si ce bine ca apucam sa ne imbracam rochitele cumparate...nu-mi vine sa cred ca la Cluj ninge..
Raluk, scuze, cred ca am ramas cuplata pe cum zic ei aici....oricum , multumesc.
MangaGirl, sper ca totul sa fie ok si sa nu fie mastita, dar si eu sunt de parere ca ar trebui sa renunti la ceaiuri pana se regleaza si sanul respectiv..
Dana,deci saptamana asta sigur vine puiutul..tinem pumnii!
Hai sa va spun ca am fost la farmacie sa intreb daca pun cercei la bebi(asa am citit pe net)si cica imi spun ..NU, noi nu punem dar mergeti la coafor ca pun ele ...pai cum sa ma duc la coafor sa pun cercei unde numai sterilizari nu se fac acolo...asa ca o sa mai incerc la vrun magazin mare de bijuterii ..daca nu..cand on ajunge prin tara...o sa-i pun.
Liliac, esti absolut geniala cu postarile...te si vad chinuindu-te cu sosetele ca si fiica-mea..Cum mai e Andra cu psihicul?
fugim la papa ..,si revenim sa vedem niste poze cu bebici..

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Raluca ce scumpica e blondina ! Si s-a ingrasat

Dana deci doctorul e pe placul vostru, cu prostaglandine prima data! Al meu mi-a spus ca la inceput incearca cu calciu, oare asta cum o fi, ca inca nu m-am interesat (si sotul nu sta toata noaptea sa cerceteze ). Pai incearca o mini alergare in casa. Eu am uitat ce contine din filmuletele de pe youtube ala cu "jes wants her baby now" pe care l-am tot dat aici la fete. Ceva masaj parca, sau si pozitii? Am uitat complet.

Daca tot n-ai nascut inca, uite un link interesant pentru nastere: interesant mi s-a parut in trailer chestia cu spirala facuta cu corpul. www.birthasweknowit.com/trailer.html" target="_blank">Birth as we know it

Si nipple stimulation, sex si squats cat de multe. In 3 locuri am gasit saptamana asta rolul hormonilor nostri din timpul nasterii. Si oxitocina noi o secretam natural si cand suntem relaxate, dar si cand capul copilului coboara cat mai jos, deci atunci cand stam in pozitia squats. (a, si cand ai orgasm se secreta oxitocina multa, si apoi daca mai sunt in zona si putine prostaglandine... )

Imi place ca dau sfaturi, dar eu inca nimic , si parca vad ca voi ajunge la disperare... nici un semn la mine, nici o durere...

Imi place ca deja nu te mai stresezi cu drumurile cu masina si din astea... numai sa ai grija, uita-te la meteo intai sa nu fie ceva blocaje de zapezi!

Eu nu am haine de iarna deloc care sa-mi fie bune dar am noroc ca am familie de grasani si le fur gecile!

38+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29
Påi prima reactie a sotului a fost:''trebuie så facem o reclamatie la moasa care te-a cusut PREA strans...

De instructiuni nu prea ai nevoie decat poate cum så nu te mai gandesti la asta mereu..Eu dupå ce am nåscut si s-au linistit apele pe aici numa la asta ma gandeam..A fost nitel dificil la inceput..cu ruptul paianjenilor..

I-am spus omului aseara ca o duc pe mama la Italica nu sa ma ajute, ci ca sa ne putem inchide noi in dormitor. Si m-a intrebat "sa facem ce?". Beeeei, treaba aia nefacuta din martie, la care a zis ca el nu mai stie cum se face. Asa ca vom avea nevoie de instructiuni precise, dar contez pe voi si pentru astea.

32+ Chiara Ada

da, da si Sergiu imi zicea zilele trecute ca a ajuns asexuat...manual cu instructiuni precisew de how to...vom avea si noi nevoie. Iubitul mi-a promis cina romantica si petale de trandafiri ca sa nu bruscheze fata emotional . sa vedem daca uita in 5 saptamani.

Mergi la inceput