Burtici fericite de septembrie-octombrie(221)
Raspunsuri - Pagina 18
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 4mykids Salutare, Am revenit si noi de la plimbarici, a fost superrrr..afara, si ce bine ca apucam sa ne imbracam rochitele cumparate...nu-mi vine sa cred ca la Cluj ninge.. Raluk, scuze, cred ca am ramas cuplata pe cum zic ei aici....oricum , multumesc. MangaGirl, sper ca totul sa fie ok si sa nu fie mastita, dar si eu sunt de parere ca ar trebui sa renunti la ceaiuri pana se regleaza si sanul respectiv.. Dana,deci saptamana asta sigur vine puiutul..tinem pumnii! Hai sa va spun ca am fost la farmacie sa intreb daca pun cercei la bebi(asa am citit pe net)si cica imi spun ..NU, noi nu punem dar mergeti la coafor ca pun ele ...pai cum sa ma duc la coafor sa pun cercei unde numai sterilizari nu se fac acolo...asa ca o sa mai incerc la vrun magazin mare de bijuterii ..daca nu..cand on ajunge prin tara...o sa-i pun.Liliac, esti absolut geniala cu postarile...te si vad chinuindu-te cu sosetele ca si fiica-mea..Cum mai e Andra cu psihicul? fugim la papa .. ,si revenim sa vedem niste poze cu bebici..Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/ |
super tare cu coaforul...
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
titi143 spune:
Buna fetelor. Am venit acasa. Multumesc mult de majorete si felicitari. Acum nu prea am timp sa stau pe calculator, dar am intrat sa va spun ca am pus poze cu printul meu in albumul de pe userul comun.Puisorul meu este o minunatie care seamana cu proaspatul tatic. Parca eu nici nu am fost in apropiere.
Despre nastere pe scurt, a fost foarte usor pana la dilatare 4, dar din pacate contractiile sau oprit si atrebuit sa ma bage la perfuzii sa ma dilat si sa am contractii. Dupa 2 ore jumatate am nascut. A durut dar a trecut repede si am fost foarte fericita cand l-am vazut. Este cea mai frumoasa finta din lume pentru mine.Acum tre sa ma duc ca sa trezit cel mic.
Fetelor ce pompa de san imi recomandati k am pre mult lapte si tre sa ma mulg?va pupam :D
AM VENIT PE LUME, NUMELE MEU ESTE EDUARD!!
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Dana deci doctorul e pe placul vostru, cu prostaglandine prima data! Al meu mi-a spus ca la inceput incearca cu calciu, oare asta cum o fi, ca inca nu m-am interesat (si sotul nu sta toata noaptea sa cerceteze Daca tot n-ai nascut inca, uite un link interesant pentru nastere: interesant mi s-a parut in trailer chestia cu spirala facuta cu corpul. www.birthasweknowit.com/trailer.html" target="_blank">Birth as we know it Si nipple stimulation, sex si squats cat de multe. In 3 locuri am gasit saptamana asta rolul hormonilor nostri din timpul nasterii. Si oxitocina noi o secretam natural si cand suntem relaxate, dar si cand capul copilului coboara cat mai jos, deci atunci cand stam in pozitia squats. (a, si cand ai orgasm Imi place ca dau sfaturi, dar eu inca nimic Imi place ca deja nu te mai stresezi cu drumurile cu masina si din astea... numai sa ai grija, uita-te la meteo intai sa nu fie ceva blocaje de zapezi! ![]() Eu nu am haine de iarna deloc care sa-mi fie bune |
ma apuc imediat! incep cu niste squaturi, sar putin ca mingiuca, apoi sar in pat peste grig..asa, cu avant pioneresc!

dar mai intai trebuie sa facem ceva de mancare..sa prindem forte
in video-ul acela de pe youtube eu stiu ca erau niste tehnici de masaj..dar ma mai uit, ca il am salvat la favorites; imediat ma uit si pe linkul de mai sus

apropo de calciu..am uitat sa intreb asta!!!

ufff..ca stiam si noi!! si ma gandeam sa merg la farmacie sa-mi iau niste tablete efervescente de calciu..poate maine! rau nu au cum sa-mi faca!Hai, copila cu parul balai!
Anna!! Anna!!!
41s
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
4mykids spune:
Am vazut nste bebici superbi..Victor, cat de dulce esti..imi plac pozele de la baita;
Puiutul lui RalucaPaun, o scumpete mica sifrumoasa, ca si mami de altfel;
L-am vazut si pe Aidan,acu am remarcat ce buze senzuale are...frumos foc;
Si pe Bruce al Iulianei...care nu se lasa mai prejos de mamica lui amandoi niste superbi..
Pupam si restul bebeilor...si aaa..sa nu uit Bine ai Venit acasa Eduard!!
Claudia, mami de
Iulia(04.12.2003) si
Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/
Fragutza spune:
Andre, noi avem nevoie de instructiuni d-alea clare, desenate! Mai am ceva amintiri, dar vagi de tot!
Ultima prestatie a fost cu vreo cateva saptamani inainte sa fie conceputa Natalia![]()
Baby
de Natalia (03.09.09)
Dana15 spune:
Bine ai revenit Titi!!
sa creasca mare si sanatos puiul Eduard!
eu nu sunt inca in masura sa dau sfaturi despre pompa de muls...insa m-am decis asupra celei manuale de la NUK;
apropo Ralu ca spuneai ieri ca a sosit pompa..la care ai ramas pana la urma?
Edit: l-am vazut si pe scumpul de Eduard
..si pe mami ce isi arata cu mandrie feciorul;
tiii..si Darius al Dacianei
..ce ochi frumosi si mari are puiutul!!!!
Hai, copila cu parul balai!
Anna!! Anna!!!
41s
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Andre, noi avem nevoie de instructiuni d-alea clare, desenate! Mai am ceva amintiri, dar vagi de tot!Ultima prestatie a fost cu vreo cateva saptamani inainte sa fie conceputa Natalia |

Clar, desene, schitza su schitza, audio, tot tot, altfel tare ma tem ca nu mai stiu cu cine, cand, cum, unde si de ce se face. Vezi ca pana ajung eu sa am permis, tu deja vei fi ... cum ii spune ... "reamintita", si oricum m-ati adoptat, asa ca ma astept la instructiuni f f f clare. 
32+
Chiara Ada
raluk16 spune:
Titi bun venit acasa 

Si pozicile
Ce fain print ai acolo! Si ce tare ca v-a facut taticul poza la geam la maternitate! 
Asa, Dana tre sa papati sa prindeti forta 
Iuhuu, s-a pus fata pe treaba!
Raluca tu sigur ne-ai batut pe toate cu recordul, ca macar la noi putem zice ca s-a intamplat ultima data cel tarziu la concepere ![]()
39+
Alex - cumparaturi bebe
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Raluca tu sigur ne-ai batut pe toate cu recordul, ca macar la noi putem zice ca s-a intamplat ultima data cel tarziu la concepere 39+ Alex - cumparaturi bebe |
Si cine si-a mai vazut puiul la 3 zile de la conceptie?Era o floricica cu 8 celule, draga de ea!
Baby
de Natalia (03.09.09)
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Bine ai revenit Titi!! sa creasca mare si sanatos puiul Eduard!eu nu sunt inca in masura sa dau sfaturi despre pompa de muls...insa m-am decis asupra celei manuale de la NUK; apropo Ralu ca spuneai ieri ca a sosit pompa..la care ai ramas pana la urma? Edit: l-am vazut si pe scumpul de Eduard ..si pe mami ce isi arata cu mandrie feciorul;tiii..si Darius al Dacianei ![]() ..ce ochi frumosi si mari are puiutul!!!!Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!![]() 41s Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Da da, manuala de la nuk, am luat setul promotional de alaptare. Am pus poze la cumparaturi bebe.
Ca tot mi-ai amintit, am uitat sa-i spun la Titi: fetele de pe aici spun asa: nuk electrica, nuk manuala, avent manuala, primii pasi electrica, a, si bineinteles, medela, care se foloseste in toata lumea in maternitati. Ordinea e aiurea, nu in ordinea preferintelor, dar eu de astea am auzit vorbindu-se pe aici de bine, nu, fetelor?
39+
Alex - cumparaturi bebe

...pai cum sa ma duc la coafor sa pun cercei unde numai sterilizari nu se fac acolo...asa ca o sa mai incerc la vrun magazin mare de bijuterii ..daca nu..cand on ajunge prin tara...o sa-i pun.