Burtici fericite de septembrie-octombrie(221)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Titi, bine ati venit acasa!Eu m-am descurcat f bine cu pompa de la Avent, cea manuala.

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Raluca tu sigur ne-ai batut pe toate cu recordul, ca macar la noi putem zice ca s-a intamplat ultima data cel tarziu la concepere

39+ Alex - cumparaturi bebe

Si cine si-a mai vazut puiul la 3 zile de la conceptie?Era o floricica cu 8 celule, draga de ea!

Baby

de Natalia (03.09.09)

eiii, da, ne-ai batut pe toate

39+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Exact asa doarme Maria mea noapte de noapte (cu rare exceptii). Numai ca ea adoarme la 22.30. Se trezeste pe la 2 si pe la 6 si dupa trezerea de la 6 mai doarme pana la 9-10 dimineata. Sunt o norocoasa .

Citat:

Si acum sa må laud si eu un pic de fapt så imi laud plodu nitel..a dormit brucu meu superr azi noapte..mancat la 21.30, somn la 22.. trezit juma de orå la 3 ..iaråsi somn ..si apoi la 7 cand credeam ca gata cu gluma dar nu.. a adormit din nou pe neasteptate pånå la 10 deci ..se poate..

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)

Mergi la inceput

Da, am luat antibiotic si un antiinflamator +fiole de algocalmin pt febra care nu prea scadea .

Citat:

ai luat antibiotic ca Roxxy?

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Si eu tot pompa manuala de la Avent am folosit-o...

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Scuze, intrebare nu-mi era adresata .

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Da, am luat antibiotic si un antiinflamator +fiole de algocalmin pt febra care nu prea scadea .

Citat:

ai luat antibiotic ca Roxxy?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Liliac, esti absolut geniala cu postarile...te si vad chinuindu-te cu sosetele ca si fiica-mea..Cum mai e Andra cu psihicul?
fugim la papa ..,si revenim sa vedem niste poze cu bebici..

Claudia, chiar voiam sa te intreb cum a primit-o Iulia pe isabela? Niciun incident? Nicio "suparare" pe viata?? Eu incerc sa fiu optimista in ceea ce priveste relatia intre frati.

Mai, cu ciorapii..m-am dus in seara asta la biserica la vecernie...sa ma spovedesc. Si mi-am pus si io, ca o duoamna ce ma aflu...o pereche de dresuri. Un crac l-am bagat bine, dar celalalt rasucit!!! Am avut 2 variante: 1. sa ii las asa si 2. sa ii dau jos sa o iau de la capat
Ce credeti ca am ales??
Normal, prima varianta!!! Cine se chinuia in biserica cu cracul ala care ma enerva la culme???? EU!!! Lumea se "supunea" acolo...si numai eu, pe shestache rasuceam cracu' cu pricina. Mai bine ma mai chinuiam inca odata sa-l trag pe mine.

Danuta Am spus o rugaciune pentru tine, ca stiam ca esti in "plimbari". Cred ca n-am reusit sa o fac cu suficienta evlavie...
Drum la Bistrita zici??? Mai, ai grija!!!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna seara!!
Luto, la multi ani pentru cei 2 anisori, multi inainte plini de bucurii!!
Unombun: La multi ani, multa sanatate si mult noroc!!

Sunt la recuperari, evident
Multumesc de raspunsurile voastre la intrebarile de aseara.
Azi am cantarit bebelul, si are in jur de 3800 cu haine. Oare s-a ingrasat cu 800 g intr-o saptamana?? (bine ar fi ). Oricum, maine mergem la prima intalnire cu pediatrul si vedem care e adevarul si ce sfaturi imi da.
Cu baita: eu inca nu ii fac in cadita, desi i-a cazut buricul, mai astept o zi-doua. Voi il spalati in fiecare zi inainte sa cada buricul?
Va rog sa modificati la lista de inceput, la "a venit barza": la 40 +1 s-a nascut bebe, nu 40+4, iar ora e 1:57. Multumesc
Manga, zi si mie cum ii faci tu astrograma, ca m-ai facut curioasa
Am vazut si poze, si bebeii scumpi: ana cosmonauta, aidan gabriel (inca trebuie sa recuperez capitolul in care s-a nascut, poate aflu cum de s-a trecut la acest nume de la sasha laurian ), gogo cu falcute

Revin

Gianina, mamica fericita de gingas Loris Stefan

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ioi Liliacule..iar am ras bine! si a venit si barbatu repede repede..sa vada de ce; esti tare tare simpatica!
saru'mana pentru rugaciune! sunt convinsa ca ai spus-o f bine..lasa, ca mi-ai pus o vorba buna la DD pentru cand o trebui;
Edit: cred ca nu mai mergem la BN..nu se risca omu' (ca el nu vrea sa conduca in stres..il inteleg, il inteleg..)
Ralucule...mami, meriti toate laudele! cat esti de organizata..te admir!
cum ai pus tu bagajelul gata facut si desupra niste paturici absorbante de la seni..
si imi place si baldachinul, cu improvizatia lui Relu;
ce draguti au fost socrii...cu body-ul acela!! si salopetica de iarna este f frumoasa!

pot sa te intreb cat a fost oferta aceea de la Nuk?

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

41s

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Liliac, esti mortala..nici nu ma asteptam sa alegi a doua varianta..nu te caracterizeaza...mi te imaginez...lumea la rugaciune si tu cu mainile ,la intortocheatul dress..
Iulia , a primit-o foarte bine acasa...au aparut mici incidente doar seara la culcare dar nu majore(ea fiind obisnuita sa o pun eu la nani).Nu iti fa nici un fel de griji , sunt convinsa ca si Andra va fi super incantata mai ales cand va vedea mogaldeata.

Mergi la inceput