Dana www.bebemarket.ro/index.php/pachet_produse" target="_blank">setul de alaptare a fost 232 ron. Tampoanele ies cam gratis de fapt. Nu-mi trebuiau neaparat, ca am de la avent din alea de se pot spala. Dar cum astea le lauda cat sunt de subtiri (alea de la avent le simt si ma cam deranjeaza) si ca au ceva sa le lipesti... am zis sa iau asa tot setul. Ca recipiente imi trebuiau, si protectii din alea iarasi.
39+
Alex - cumparaturi bebe
No ce ziceti, scrieti vreo 2-3 mesaje cat fac un nou capitol? Sa avem mesaje si pe pagina asta
. Sa nu uit sa-i fac modificarile la Kemsy. Neuronul e din ce in ce mai gravid ![]()
deci anunt ca intru pe contul comun ![]()
39+
Alex - cumparaturi bebe
Ralu cred ca este o afacere buna..si in cat timp ti-a sosit coletul?
Hai, copila cu parul balai!
Anna!! Anna!!!
41s
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Poftiti la un capitol nou: 222
Dana eu zic ca e o cifra tare frumoasa de capitol in care sa apara Anna! 

raluk16.
Claudia, eu ma astept sa invat de la tine...
De fapt mint! Eu vreau sa merg pe carari batatorite
Sa stii ca-s cu ochii pe tine, iar tu ai ca "sarcina" sa pove cat mai multe din experientele cu cele doua don'soare!! Si daca eu am sa spun vreodata prostii pe-aici despre ai mei plozi, te rog sa-mi tragi una dupa ceafa sa-mi revina mintea la locul ei, da?!
Zic asta pentru ca vad ca printesele noastre-s cam de-o varsta, numai ca a mea-i figuranta rau, dar e a mea si n-am incotro, n-o pot lasa sa doarma pe presul de la usa!

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 38+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 apropo Ralu ca spuneai ieri ca a sosit pompa..la care ai ramas pana la urma? |