Burtici fericite de septembrie-octombrie(221)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele !

In primul rand felicitari mamicilor si noilor bebelusi aparuti!
Felicitari titi143, uve_got_mail, Lullaby si X_ggg!

Bun venit pe lume Eduard Toma, Sarah Maria, Alex si Rares Costin!

La multi ani Unombun! Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de cei dragi!

Despre noi pot sa va spun ca suntem bine, dar de dimineata aveam niste dureri mai mari de am zis ca azi nasc.Am fost ieri la doctor si zicea ca mai stau dar sincer dupa cum ma simt eu nu cred ca mai dureaza mult.

Laura 38+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

De obicei la medicamentele pe baza de cortizon e interzisa sarea in halul asta, fara paine cu sare, fara ape minerale, etc. Crezi ca ti-a dat si ceva ce contine cortizon?

Nu ma bag peste recomandarile doctorului, dar cum ai stat pana acuma dand la rate fara medicamente anti-contractii... Mi se pare ca la fiere ti-ar prinde si mai rau. Eu am avut in 2001 mari probleme (mi-am si scos-o afara) dar nu suportam si nu suport nici un medicament.

Si am inteles ca gynipral ala e tare, lumea pe aici se plangea de palpitatii de la el, nu? Si luau si ceva medicament de inima pe langa, ca sa nu pateasca ceva.

Eu as lua magneziu (in prima faza si la spital asta iti dau la contractii). Sau in combinatie cu B6. Si la nevoie, cand as simti contractiile, as lua no-spa sa duc sarcina pana vineri. Dar asa as face eu, ca-s neascultatoare .

38+ Alex - cumparaturi bebe

Raluk nu mi-a dat decat gynipralul si no-spa. Nici urma de cortizon. Eu am avut perioade cand am luat prednison si stiu de chestia cu sarea dar acum nu are nici o logica. In fine ce sa mai zic.

Si zici ca tu esti neascultatoare nu? Pai cred ca pana la urma asa o sa fiu si eu. Deja imi e ciuda ca am dat banii pe pastilele alea. Eu de la no-spa oricum vomit asa ca... I-am spus si ei dar degeaba. O sa mai iau azi si dupa aia vom vedea. Pana la urma vorba ta, nu am luat nici o pastila toata sarcina, tre sa iaua cum cand am intrat deja in sapt 39. Si daca s-ar naste inainte de vineri tot nu vad care ar fi problema. Dammm deci m-ai facut si pe mine obraznica.

Ellenuta, felicitarile mele pt ordinea de la semnatura ta. Nu imi vine sa cred cat de ordonate sunt pozele cu minunatiile tale de fetite. Si bineinteles ca m-am uitat si la mancare, pacat ca nu pot sa mananc.

Monica 38+ in curand mami de Rares Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Techila, pai tu ai doi, mama, nu e asa, floare la ureche, cum e cu unul! SI sa ma scuzi ca ti-am facut belenii rechini... La mine in capsor dupa delfini vin pe scara rechinii si dupa aia balenii...

Nela, mamica Anei (19.09.09)

stai linistita ca i-am redus complet pana la stadiul de frierici ca ma supara ca nu papa san. ii las sa zbiere de foame si cand ii pun la san se culca bine mersi. ii dau jos si iar ii las pana urla de foame si iar se culca. daca prind bibele in bot in schimb, sa vezi ce activi sunt....fraiericii.

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Ce m-ai amuzat. Deci ii pui la respect. Aham. Ati vazut fetelor cum se face ca sa fie bebeii cuminti?

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Buna fetele !

In primul rand felicitari mamicilor si noilor bebelusi aparuti!
Felicitari titi143, uve_got_mail, Lullaby si X_ggg!

Bun venit pe lume Eduard Toma, Sarah Maria, Alex si Rares Costin!

La multi ani Unombun! Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de cei dragi!

Despre noi pot sa va spun ca suntem bine, dar de dimineata aveam niste dureri mai mari de am zis ca azi nasc.Am fost ieri la doctor si zicea ca mai stau dar sincer dupa cum ma simt eu nu cred ca mai dureaza mult.

Deci si tu vrei sa te bagi in fata ca si mine. Raluk, mai e cineva care nu vrea sa stea la rand.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Monikus ce faci mami?
Nastem amandoua odata?

Mergi la inceput

De Dana stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Multumesc ,Ellenuta...am vazut-o acum ..Doamne ce scumpica e , are niste falcute sa o manaci toata...si par..poti sa-i faci deja codite ..o scumpa , iar in brate la daddy e ..super poza..
Felicitari, Techilla si Nela , pentru aniversarile voastre..
Wow..ce de mai tatici devotati aici , cred ca este bataie pentru primul loc...hmmmmmm, tre sa intru si eu la instructie(doar ca al meu e scotian si nu prea tine!! )Imi aduc aminte cu drag cand urmarind din umbra, am trait live nastrea bebeilor lui Techila ..si am vazut si poze..ce frumosi erau toti 4..o familie implinita si fericita...
Raluk , nu-i nici un bai cu modificarile.
Nela, am pus doua poze , sunt din anii trecuti ca anul asta, cu o sarcina de mizerie numai chef de mare nu am avut..pe Iulia o ducea cumnatul meu...
Ne pregatim sa fugim la aer ..a iesit soarele..va pupam si ne vedem mai tarziu(pardon, ne auzim!!).

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Imediat propun sa facem aici topul sotilor, ca imi mai amintesc eu de vreo 4 care m-au dat gata. Nu nominalizez sa nu enervez restul

Nu, nuuu, votez cu bila neagra!! Pai, ce dupa ce ca noi incheiem lista de nou-nascuti, tot noi sa fim si-n coada clasamentului vis-a vis de implicarea sotului??? Nu, eu ripostez. Vreau si eu sa fiu undeva in capul listei. Nici macar la puturosi nu-l pun in fata, nu de alta dar face curatenie si gateste (nu chiar ca la carte, dar nici nu ma lasa sa ma scald in mocirla si nici nu ma lasa sa mor de foame).
V-am pove ca la prima nascare aveam dezlegare de la medic sa mananc usurel...sa nu ma constip. Si vine sotul meu cu ditamai festinul: cartofi prajiti cu pulpe prajite si...cu ou prajit deasupra!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila
si daca vorbea raluk de sotzi deosebiti, pe 30 luna trecuta am facut si noi 3 ani de casnicie amoroasa si mi-a cumparat inel de logodna, pentru ce cel original a avut o soarta trista si mi-a luat altul si s-a pus iar in genunchi si m-a cerut iar. l-am iertat pentru toate pacatele...
Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

eee...asa da!!! frumos pana la lacrimi!!!

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

41s

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mi s-au trezit puii, ma bag la o alaptare...dupa aia o sa vina sotz acasa (e in concediu saptamana asta) ca e in cautare de calorifere, poate reusesc sa va mai vad pe la 4 dupa amiaza, asa socotesc eu acum, dar planurile mele de a intra pe forum in ultimul timp s-au cam dus naibii.

Mergi la inceput