Burtici fericite de septembrie-octombrie(221)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Avanseaza lucrurile! Dureroase? Lungi? Rare?

Nici nu mai stiu. Dureroase sunt. Peste noapte fura si lungi de ma trezeam din somn(vreo 5), iar acum sunt rare.
Asta m-a determinat sa zic ca nu-s sanse. O sa incerc o cronometrare.

sa nu uiti sa ne anunti sa intram si noi in priza....sa facem galerie...ca e tare fain sa stai in tribuna...cu o cafea langa laptop

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Monikus tinem pumnii sa vina bebelul cand vrei tu! Si la cat te-ai chinuit, o sa ai un bebel tare cuminte!

Lutoniana la multi ani impreuna!!!

Unombun

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Am citit cum va faceti voi actele si ma distrat ca noi va trebui sa le facem din sens invers, adica dinspre Romanica incolo. Voi cate ore veniti? Trebuie sa fie extrem de obositor drumul, nu?

32+ Chiara Ada

Andre, din Shanghai faceam 13 ore pana in Munchen si de acolo in Timisoara, cu tot cu asteptatul intre zboruri, alte 5 ore. In total 18 ore. Cel mai greu este cel pana in Munchen, te urci pe pereti 13 ore... Mi-e groaza cand ma gandesc ca o sa il facem cu Ana...

Din HK nu stiu cat facem pana in Munchen, nu am mai plecat pana acum pe ruta asta. Sper sa nu depaseasca 18 ore adunate, totusi...

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Ieri pe vremea asta faceam kilometri prin casa cu bebe zbierator, eu in prag de atac de panica.A fost prima zi singura cu bebe in casa...sotul a inceput serviciul. Toata ziua a fost de groaza, un chin de a alpta un bebe care nu prindea tzitzi cum trebuie, se enerva,urla si eu boceam de zor Pe seara i-am dat biberon, a papat saracutzul printre plansete...apoi a venit tat'su care are o influenta mult mai calmanta asupra lui decat are muma-sa. Pe seara ne-au vizitat nasii nostri de cununie si viitori nasi de bebe, care m-au sfatuit sa-i dau cu biberonul de la mine sau formula.Asa am si facut...aseara am muls la vreo 160 ml, bebe a papat si a dormit ca un prunc.La fel am procedat si azi dimineata si uite ca lucrurile stau mult mai bine. Nu va inchipuiti ce usurare!

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Monikus tinem pumnii sa vina bebelul cand vrei tu! Si la cat te-ai chinuit, o sa ai un bebel tare cuminte!

Eva

La cat de saltaret e in burta, ar fi culmea sa fie cuminte cand o iesi de acolo. Dar speranta moare ultima.

Monica 38+ in curand mami de Rares Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaMAndre, din Shanghai faceam 13 ore pana in Munchen si de acolo in Timisoara, cu tot cu asteptatul intre zboruri, alte 5 ore. In total 18 ore. Cel mai greu este cel pana in Munchen, te urci pe pereti 13 ore... Mi-e groaza cand ma gandesc ca o sa il facem cu Ana...Din HK nu stiu cat facem pana in Munchen, nu am mai plecat pana acum pe ruta asta. Sper sa nu depaseasca 18 ore adunate, totusi...
Mooooooaaaaaaamaaaaaaa! Enorm de mult. Nu sunt si alte variante? Intrebarea e stupida, ca daca erau, le alegeati pe alea, ma gandeam doar ca se introduc multe curse noi in ultima vreme, poate, poate. 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danangie

NELA uite poza.

DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

AMR 3 SAPTAMANI!!

Ce scumpicel este, sa iti traiasca! Este varianta in miniatura a sotului, asa de mult seamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaa

dau si eu o !!

apropo .. eu beau in fiecare dimineata o ceasca cu cafea .. asa am baut si in sarcina. nu cred ca-i dauneaza lui bb, nu?

anna se matzaie langa mine .. cred ca face kk, sper sa-i iasa si sa mai stea cu ochii pe pereti sa mai bantui si eu pe aici.

luci of of parca ma descrii pe mine .. sunci, chiloti de baba .. lasa ca vor veni vremuri bune si ptr noi, o sa fim iara ca niste zanute .. fetele se inteleg, eva e innebunita dupa anna .. s-o pupe, s-o mangaie .. nu a mai lipait-o, din fericire. socrela e ok, nu mai a facut discutii .. ea e cu eva toata ziua, eu cu gaza mica ..

claudia ce fete frumoase ai!!! si ce hainute superbe are piticuta!

andra eu i-am pus cerceii in maternitate. mi i-a pus la sterilizat in alcool si dupa aia i-au pus la urechi.

dana tot aici pe baricade?? anna se lasa tare asteptata .. deh e o printesa. cat despre local .. avem unul insa nu fac eu praji ptr acolo desi sotul mi-a propus aseara acest lucru ..

lili ai fost mortala cu somnul la voi ..

moni scoatem agitatele?? .. sau sa mai stea bebe pana vineri??

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Mooooooaaaaaaamaaaaaaa! Enorm de mult. Nu sunt si alte variante? Intrebarea e stupida, ca daca erau, le alegeati pe alea, ma gandeam doar ca se introduc multe curse noi in ultima vreme, poate, poate.

32+ Chiara Ada

Da, asta e. Enorm de mult si enorm de scump si din pacate nu sunt alte rute mai bune. Asta cu care mergeam din Shanghai era Lufthansa. Mai direct de asa nu se putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

luto te dai viteaza c-ai scapat.

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Eva

La cat de saltaret e in burta, ar fi culmea sa fie cuminte cand o iesi de acolo. Dar speranta moare ultima.

Monica 38+ in curand mami de Rares Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Cred c-o sa moara si speranta mea curand. Chiar am facut un sondaj printre cunoscuti si a rezultat ca cine a fost cuminte a fost din burtica. Si la cat s-a sucit si desucit al meu si cat danseaza cand prinde un pic de muzica fie ea si doar de la o reclama(pe hause e jale)... Si stie sa faca tumbe cand vine tati de la servici, sau cand aude glasul matusii nebune care il pupaceste si-l giugiuleste...

Iulia 40s + 1 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput