Burtici fericite de septembrie-octombrie(221)
Raspunsuri - Pagina 6
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Buna dimineata! M-am trezit cu doua ore mai devreme decat de obicei. Nu eram stresata cu facutul de capitol nou , mi s-a intamplat si ieri. Dorm aproape 6 ore, si eu sunt terminata daca nu fac 8 in general. Ce m-o fi apucat? In loc sa profit acuma, cat mai pot? Of, si nici nu sunt obisnuita sa dorm in timpul zilei, dupa ce ma trezesc. Desi ar trebui sa ma antrenez pentru asa ceva... Dar daca dorm ziua ma trezesc de obicei cu dureri de cap si tensiune foarte scazuta. Voi cu bebeii cand dormiti in timpul zilei va simtiti bine cand va treziti? Danangie multumim mult de capitol!!! unombun la multi ani! Da-ne un semn ce faci tu si bebelul! 38+ Alex - cumparaturi bebe |
Raluk, si eu sunt la fel cu somnul, minim 8 ore pe nopate. SI acum le fac, dar pe bucatele. Daca respecti regula sa dormi cat mai mult in timpul in care doarme bebe, n-ai treaba. Si daca poti. Eu pot. Nu prea dorm la amiaza, dar dorm seara, de la 7 la 11, timp in care sotul face bonding cu Ana. Ma trezesc, ii dau san si ma culc la loc cand se culca si ea. Asa ca imi alimentez cu somnul de la 7 pm perioadele de veghe cat ii dau sa manance, o schimb si o adorm in timpul noptii. Dimineata insa sunt matinala, la 6 ma trezesc cu ea si nu mai adorm.
Nela, mamica Anei (19.09.09)
monikus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui moni_iulia luto te dai viteaza c-ai scapat.
Cred c-o sa moara si speranta mea curand. Chiar am facut un sondaj printre cunoscuti si a rezultat ca cine a fost cuminte a fost din burtica. Si la cat s-a sucit si desucit al meu si cat danseaza cand prinde un pic de muzica fie ea si doar de la o reclama(pe hause e jale)... Si stie sa faca tumbe cand vine tati de la servici, sau cand aude glasul matusii nebune care il pupaceste si-l giugiuleste... Iulia 40s + 1 cu "Tudorita Mihaita" Romania- The land of choice Poze |
sa stii ca eu nici nu am pretentii sa fie prea cuminte la cat de agitati suntem si eu si tacsu'. Acum ramane de vazut. Si apoi, de asta e copil sa mai faca si prostii.
Ellenuta , eu una as vrea sa vina si azi dar dr mi-a dat special gynipral si nospa de 3 ori pe zi ca sa stea pana vineri. Acum vom vedea. Sotul zicea sa nu mai iau pastile sa il las sa vina mai devreme ca el vrea sa se joace cu Rares. Oricum, la cat e de agitat daca vrea el mai devreme, sigur iese mai devreme. Eu astept din clipa in clipa sa iasa.
Monica 38+ in curand mami de Rares Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
4mykids spune:
Buna dimineata,
Mama, ce matinale sunteti!!
Multumim Dana de aprecieri, m-ai facut sa rad ...nu, nu trage de ele..Doamne Fereste!!, eu le masam cu podul palmei usor, vreo 4 minute apoi pauza..apoi treceam la celalat...dar , s-ar putea sa nu functioneze la toata lumea..Vorba lui Lutoniana, vine cand vrea...
O sa va spun in mare si povestea nasterii lui Isabella , dar o tara mai tarziu..
Lutoniana, La multi ani ..pentru voi, sa fiti ferciti si sanatoasi, si pentru David.. ,sa cresca mare si sanatos..
Noi dormim de obicei de la 9,30 pana la 2 noaptea iar apoi la 5 iar trezirea...problema e intre 7 si 9,30 ..figuri cat incape pe caputul ei...Iar de pat, ce pot sa zic..am 2 Moises Basket, un patut de lemn si un patut pliant, plus suprtul de la carucior pentru landou(Sleepover).
Cosuletele le-am folosit o saptamana si le-a urat, landoul de la carucior ..tot asa, patutul din lemn nu-l folosesc inca, folosim patutul pliant ca se leagana usor noaptea,fiind cu 2 nivele......DAR, este doar pentru noapte...il uraste la maxim , zici ca am pus spini in el pe timpul zilei.
Ziua serveste doar scaunul de masina, si leaganul unde doarme dusa, mai ales dimineata de la 7,30 la 11..asa ca am timp sa ma ocup de Iulia pentru scoala..
Raluk,..ce aprope esti cu nasterea!!Sa vezi ce te indragistesti instant de puiut ...
Nela, la voi unde sa pun cerceii?Vreau si eu sa-i pun,am intrebat-o pe moasa si zice ca nu stie
De fapt le intreb si pe fetele din UK, MangaGirl si Lutoniana(desi avand baieti cred ca nu stiu)..stiti unde se pun cercei aici?
Va dorim o zi buna!!!
Claudia, mami de Iulia-04-decembrie 2003 si Alexandra Isabella 05 septembrie 2009
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/
4mykids spune:
Am vazut niste poze supebe...David si Anna ...ce fain si linistit dorm ei...sunteti niste superbi....
Ma duc sa recuperez si va ajung din urma..
Claudia, mami de Iulia-04-decembrie 2003 si Alexandra Isabella 05 septembrie 2009
techila spune:
salutare salutare
ma mai tineti minte?? sunt aia de are 2 fraierici nascuti in august si care nu a mai dat pe la voi fie din lipsa de timp, fie de somn, fie de net mort (cel mai des)....dar tot va iubesc si mi-a fost tare dor de voi.
o sa ma duc sa mai citesc din urma, desi nu am timp sa recuperez tot, mai ales ca ma astept sa moara iar scarba de net.
sa va zic ce am mai facut: ne-am facut un program destul de frumusel, dormim noaptea foarte ok si eu si sotz, dorm puii si cate 6 ore legat, doar ca eu as dormi continuu, nu stiu ce sa mai fac sa nu mai dorm. sunt rupta permanent desi nu fac mai nimic.
ne-am botezat uichendul trecut, facuram petrecere unde a fost foarte fain, doar ca eu am stat cam plina de spume, va povestesc eu mai incolo de ce, ca nu am chef sa imi aduc aminte.
am fost la controlul de 6 saptmani si suntem foarte ok, uterul meu e refacut foarte bine, dar am ramas cu burtica. dupa ce mai fac si o fata o sa o operez ca sa redevin gazela. am ramas in schimb cu probleme grave cu constipatia, adica crancene...nu stiu unde tre' sa ma programez la un doctor sa vada ce am ca nu mai suport, groaznice chinuri, mai rau ca ziua de dupa cezariana
in rest, nimic nou sub soare...ma duc sa vad ce mai faceti voi
va pup mult de tot
Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia
Dana15 spune:
No, buuunn!! calare pe minge, vin si eu
Monikus am uitat sa-ti zic azi dimineata..ce putin mai este pana iti vezi puiul drag!! eu nu inteleg de ce ti-a dat medicul tau gynapril si nospa..daca tot spera sa nasti vineri; aveai contractii? ceva?
Moni ia vezi...bagam o fetita-doua la incalzire?!!
ok Claudia..masam finut cu podul palmei..4 minute?!!!?? pai eu abia daca stateam un min si jumate la unul...vedeti de ce nu nasc eu?!
raluk barbatu a stat azi noapte sa deseneze tiparele pentru scutece (stiu, stiu...no coment! va dati seama ca eu nu am nici o sansa sa devin o gospodina desavarsita..asta este! oi incerca sa ma resemnez);
asa..si a mai citit pe net niste articole/trialuri (pe situri medicale) despre inducerea travaliului..deci ne ducem azi la medic si-l blocam!
intr-un articol spunea ca se pot pune niste ovule cu Misoprostol (o prostaglandina) la nivelul colului pentru a favoriza deschiderea..si astfel sa nu-mi dea din start ocitocina; plus, am gasit ca exista un anume scor (Bishop) ce are vreo 4 parametri ce privesc starea colului si un parametru referitor la bebe..eee, in functie de acest scor ar trebui sa se ia decizia de inducere sau nu;
cate un pupic pe talpita..pentru puiutii frumosi ce i-am vazut astazi
Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!
41s
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
4mykids spune:
Lutoniana noi stam in SE ...intr-o asa zisa statiune de mare,marea Nordului fiind peste drum de casa mea(adica ne desparte o sosea ),iar vara si toamna asta ne-am bucurat de o vreme superrrrr..sa speram ca o sa fie tot as..
Ellenuta, am vazut-o si eu pe scumpica de Eva...ce frumoasa e, are un zambet de milioane..cu Anna in schim nu am vazut poze..nu stiu unde le gasesc..
Noi tocmai am facut un caca, pana la gat nu exagerez..a trebuit sa schim tot de pe ea ...
Revenim
techila spune:
moaaaaaaa ce de bebei am ratat
asa rau imi apre...nu am apucat si eu sa felicit mamici...le felicit acum, la spartul targului, cate un pupic pentru fiecare si pentru fiecare bebeloi cate doi pupici.
si sunt multe fete cu copii care sunt active si pe aici asa ca nu am nicio scuza (in afara de netul mort, ca ala nu depinde de mine), daca voi puteti tre' sa poata si io
Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia
Dana15 spune:
Pupam tare pe Techila!! bine ai revenit!!
Felicitari pentru botez!! si deja dorm cate 6 ore legat flacaii!! super!!
cu constipatia..zic si eu acum..desi probabil ai incercat deja: lichide multe, o lingurita doua de miere pe stomacul gol dimineata, cereale, masaj pe burtica facut in forma literei U intors (incepi din dreapta spre stanga)..la mine merge de minune asta: 3 lingurite de tarate peste care pun iaurt..mestec, las putin sa se inmoaie si pap..astept cam 15 min stand in patuc si gata! se declanseaza reflexul!
Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!
41s
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
Eu intre timp m-am epilat pe picioare, in speranta ca va veni bebe in saptamana asta/urmatoare...
Moni_iulia deci sunt dureroase...
Luci eu cred ca numai la Andre voi avea placerea sa fac galerie cu bebeloiul langa mine (si deci scutita de emotii personale). Asa voi aveti noroc! Ca eu la fiecare nastere fac galerie si ma emotionez si pentru mamica, pentru durerea si fericirea ei, si automat ma gandesc si cum va fi la mine...
Elle sper sa n-am dreptate, dar eu ce mamici am intalnit cu bebei linistiti care nu plangeau niciodata (nici macar un marait) si mancau si dormeau, si nu aveau colici, toate mi-au spus ca cel mai important e sa nu se agite, sa fie linistite, si sa nu consume cafea si cacao.
Deci aveti un local!!! Super! pai ti se potriveste perfect businessul asta! felicitari!
Nela deci daca nu sunt cu dormitul la amiaza, trebuie doar sa-mi prelungesc cumva somnul de noapte ca sa acopar trezirile! Good point!
Claudia n-am uitat ca trebuie sa modific ceva la tine la lista. Dar cum nu am facut eu capitolul nou, voi intra imediat sa le fac.
techila ce dor mi-a fost de tine . Abia astept povesti de la Botez si poze!
Dana jos palaria pentru sot . Pai pe langa masina de cusut, are timp si chef sa se intereseze pe net de inducere? Al meu ar fi de parere "nu ma intere ce-ti face, dar sa-l am o data pe Alex in brate la mine"... Imediat propun sa facem aici topul sotilor, ca imi mai amintesc eu de vreo 4 care m-au dat gata. Nu nominalizez sa nu enervez restul
38+ Alex - cumparaturi bebe