incepind de azi -10kg

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Daca tot de "laudam" cu ce am gresit ieri, eu raportez o farfurie cu paste cu piept de pui pe la 14, un pahar de bere si 3 gogosi pe la 19. Dar vineri am facut 15 minute pe steper. Azi nu stiu ce o fi, sper sa nu mai calc in strachini prea tare. macar aem progrmata o plimbare la padure, deci o sa merg pe jos.
Eu am o problema cu costipatia. Reusesc sa fac ceva odata la 5-6 zile. Aveti vreo idee salvatoare? Incerc sa beau zilnic ceai antiadipos. Alta data avea efect, acum, 0!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Ia acidophilus.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetelor,
ma alatur si eu initiativei,doar ca eu as vrea sa slabesc 8 kg pana la inceputul lui decembrie.am 1.73 si 68 de kg,sunt pufoasa,nu fac sport desi am si eu o bicicleta in casa siiii mai rau sunt dependenta de dulciuri.tin dieta mihaelei bilic cu abateri evident,nu beau destul apa,un alt of..tot zic de maine,de maine..azi am manacat un iaurt,un copan de pui fiert si o supa de galusti..acum seara n-am putut rezista la o zacusca pe care am servit-o cu lingurita fara paine.maine am in meniu:cereale cu lapte,somon la gratar cu salata,iar seara morcovi..astia imi plac,desi cred ca ma bag si la niste guli..intre mese un mar sau cateva boabe de struguri.seara buna si cu nitica ambitie sa rezistam tentatiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Laura, vin si eu cu o recomandare: ceai antiadipos chinezesc de la Sanye. Numai sa ai grija, este ft ft diuretic, si e posibil sa iti dea dureri crunte de burta. Efect are sigur!Cum e cu dieta Mihaelei Bilic ca eu sunt in ceata. Am si eu cartea ei, dar sincer nu inteleg ce trebuie mancat si ce nu. Poate mai dati exemple de menu-uri.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineata fetele

raportez 1 kg in minus fata de acum o saptamana jumate'
desi pe weekend mi-am cam facut de cap ... de fapt, am mancat cat de cat normal zilele astea, doar dupa ora 6-6.30 nimic si un program de sport de jumate' de ora cam in fiecare seara, sambata si duminica nu, ca doar a fost weekend

haideti la o cafea fara zahar

sa avem o saptamana buna si cu spor la slabit

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

-1,5kg,deci 60,5kg.Saptamina asta incerc sa fiu mai atenta la ce maninc.
Trec si pe sport mai intens.Hai sa vedem ce-ati realizat.
1kg pe saptamina inseamna exact 10kg pina la craciun,incercati in minus nu in plus.
Salut Musso.
Laura incearca iaurt dimineata ,apoi o cafeluta,la prinz o salata ,2 fructe cu o cana de apa si dupa ora 6 nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ceaiurile de slabit Zein le-a incercat cineva? Am auzit cateva persoane "cunoscute" spunand ca au slabit destul de multe kg cu ceaiul asta. Plus ca le stiam de la tv ca erau mai plinuti asa ca ma pune pe ganduri...
Am cautat si pe net dar nu am gasit foarte multe informatii. Am inteles ca ar fi in jur de 70 de lei cutia. Nu stiu insa cam cat iti ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza

raportez..... - 1 kg

va doresc o saptamana usoara si cu mai putine kg.

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
dulcetica,salut.
io am inteles asa din dieta mihaelei bilic:legume,carne alba,iaurturi,branzeturi slabe fara limita;fructe cateva bucati pe zi(un fruct),contin zahar;paine doua felii sau crakers,musai carbohidrat caci de acolo iti iei energia,nu dupa ora 18;interzis:dulciuri,prajeli,alcool,patiserie,tocaturi;musai proteina in fiecare zi..in rest fiecare isi face meniul pe ziua respectiva,dupa bunul plac.

si eu imi fac in fiecare seara ceaiul verde chinezesc,nu am avut crampe,desi pe cutie spune ca asta e un semn ca -si face efectul,in schimb merg la wc de cel putin doua ori.

zi buna si kg in minus.

Mergi la inceput

Fetelor sper ca sinteti la aerobica,altfel slaba miscare.

Mergi la inceput

Azi ma duc la restaurant,deci ma rog sa nu depun ,nu sa scad.
Leg magic mi se pare foarte solicitant.Am facut putin si am o febra musculara la muschii din interiorul coapselor,ceva de speriat.

Mergi la inceput