incepind de azi -10kg
Raspunsuri - Pagina 8
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Multumesc pt idei si sugestii. Incerc sa beau o cana de ceai antiadipos dimineata pe stomacul gol si unul seara. Se pare ca are efect asa.
Raportez, azi dimineata 63 kg!!! Incepe sa se miste in jos acul cantarului, nu numai in sus!
Spor!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lorelei_19 spune:
Buna dimineata, fetelor. Raportez 65.8, deci 200 gr. mai putin. La excesele pe care le-am facut saptamana trecuta...
Am inceput cartea Mihaelei Bilic si ma bazez cam pe ce zice ea. Ciudat e ca spune ca fructele ingrasa. Si are dreptate, nu-mi trecea prin cap! deci mananc doar un fruct pe zi si se vede la cantar 
Spor la slabit si-o zi buna!
dulcetica spune:
Asa se pare,ca ingrasa fructele ,dar nu mai tare ca o ciocolata.
Ce mai faceti?
Mi-a trecut febra musculara de la leg magic,insa in continuare nu pot face mai mult de 10 minute,caci mi se pare epuizant.
Ce mai mincati,cit ati mai dat jos?
Laura tu din cauza constipatiei asimilezi mai mult,decit persoanele cu un tranzit bun.
Tare mi-e teama ca daca nu aplic un regim drastic vreo 2 zile ma trezesc luni ca n-am realizat mai nimic.
Laura25 spune:
Am reusit deocamdata sa rezolv problema constipatiei cu ceaiuri de 2-3 ori pe zi. Am cateva zile de cand nu am mai mancat dupa ora 16. Ma simt bine, nu mi-e foame. Acul cantarului incepe sa coboare usor sub 63 kg. Doamne ajuta! Cu sportul stau prost
. Azi am mancat de ex. un grapefruit dimineata , o salata cu ton pe la 13 (salata verde, o conderva de ton in apa, o rosie si un ardei, cu o lingura e ulei de masline si zeama de lamaie). Nu stiu daca mai mananc ceva. Sper sa nu.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
dulcetica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura25 Am reusit deocamdata sa rezolv problema constipatiei cu ceaiuri de 2-3 ori pe zi. Am cateva zile de cand nu am mai mancat dupa ora 16. Ma simt bine, nu mi-e foame. Acul cantarului incepe sa coboare usor sub 63 kg. Doamne ajuta! Cu sportul stau prost Oau ,esti de departe foarte tare! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Fotografiile noastre Filmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura25 spune:
dulcetzica, nu sunt foarte tare... pe la 19 am mancat salata (varza, rosii, ardei) cu telemea. Atunci le-am pus masa la ceilalti si lor le-am facut piure cu carnitza si mirosea asa de bine si ei mancau cu asa o pofta, incat nu am putut sa ma abtin de tot. Macar nu am mancat piure.
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:
Update: am facut cam 25 de minute de bicicleta (cica as fi ars 214 calorii
, dar nu am f, mare incredere in ce afiseaza aparatul).
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
geta_florina spune:
'neata
eu am ramas stabila deocamdata, adica - 1 kg si atat. mi-am cam facut de cap saptamana asta, ca pe weekend am avut musafiri, o prietena din belgia si mi-a adus la greu praline belgiene
... n-am prea rezistat tentatiei ![]()
da' incerc acuma sa recuperez ... macar sport am facut ...
Laura si eu am bicicleta din aia cu afisaj, dar cineva mi-a spus ca nu e neparat corect nr de calorii consumate pe care il afiseaza, ca depinde si de persoana si nu mai stiu de ce alte chestii, asa ca eu nu ma iau dupa asta.
spor sa aveti la slabit!
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
dulcetica spune:
Eu toata saptamina nu stiu ce-am avut, c-am rupt usa la frigider.M-a pus naiba sa iau de la carrefour pate de gisca ,rata sau ce animal o fi fost,din ala care e in niste castroane,chifle crocante,masline umplute cu migdale,svaiter si nu ma lua somnul noaptea de grija pina nu le-am terminat.De after eight nu va mai spun....Dar pina luni, mort ,copt ,vad eu ce fac sa imi revin.
Laura25 spune:
dulcetica, singura solutie e sa nu mai cumperi bunatati. Ia chestii anoste, legume, fruste, paine prajita, din astea... numic care sa et tenteze.
Ziceam ca eu am o problema cu semintele. Aseara a fost meci, a cumparat al meu sotz bere si seminte. Bere nu am baut, dar o pungutza de seminte am bagat. Ia ghici ce rontzai eu acum ?
A luat 2 pungutze, ce sa fac??!!?

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi