incepind de azi -10kg

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

N-am voie seminte ca mi-am scos bila si sint in perioada de regim ,nici nu pot sa le vad .Din pacate multe altele merg,chiar si la regim.

Mergi la inceput

Azi am inceput cu o cafea si un pic de brinza de vaci.Intentionez sa maninc niste carne la prinz si un iaurt seara.
Pentru miine ceva similar ,fara nici un fel de gustari intre mese.
Parca nici eu nu cred ce spun.

Mergi la inceput

Am sa pling o ora, sa se duca 1kg de lacrimi,ca rezultatul ultimei saptamini e zero.De azi insa o sa dau jos dublu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Nu indraznesc sa ma urc pe cantar. Am facut-o lata de tot in we.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Adica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Adica?

dulcetica

Off, chiar vrei sa enumar?
Vineri am mancat ok, eram in grafi. Seara, copii au fost la soacra'mea (vinerea de obicei e 'seara bunicii' cand le oferim posibilitatea sa isi stranga relatia buna pe care o au), asa ca noi am iesit la un biliard. Mi s-a facut o foame de lesinam si am mancat pizza (pe la 22, si nu m-am oprit la o feliuta-2).
Sambata am plecat la tgNemat la cetate. Nu am mancat nimic pena pe la 14, am urcat pana sus cu bianca in brate (adica am facut miscare), dar cand am coborat, ne-am infipt intr-un restaurant 'la cetate ' unde am bagat ciorba radauteana, pui la ceaun cu mamaligutza, o clatita la desert (nu am vrut, dar copii nu mai puteau si era pacat sa o las in farfurie). Seara am baut o bere si am mancat un castronel de popcorn.
Duminica, ne-au luat niste prieteni la gratar, asa ca am bagat frigarui si aripioare de pui, vin, bere, saratele si seminte.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
'Neata!Nu indraznesc sa ma urc pe cantar. Am facut-o lata de tot in we.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene, Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me
Si eu la fel. Nu am indraznit sa ma cantaresc, am zis ca mai intai incerc sa slabesc un pic. In weekend am sarbatorit-o pe Eva - a implinit 6 luni, va imaginati cam ce am mancat, nu? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

La multi ani!
Ce sa zic,foarte stimulativ!

Mergi la inceput

Deci gata,nu se mai poate.Azi incerc sa maninc simbolic.
Daca nici azi nu merge cu bunul simt, cred ca ma apuc de o dieta.As putea sa fac mai bine cura daca as lucra 16 ore pe zi.Cit sint la birou nu maninc nimic,nu simt nevoia sa maninc...foarte ciudat.
Cind ajung acasa e de groaza.Am incercat sa ma duc la restaurant de la birou si culmea,cind ajung acasa, parca-s programata sa o iau de la capat cu mincatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns feriga spune:

Buna, ma alatur si eu voua.

Am 1,73 si 65 de Kg. Vreau sa slabesc 7 (sapte) kg pina la sarbatori, deci in medie 1 kg pe saptamina.

Am inceput de luni, cu o ora pe zi de eliptic si mincat fara fainoase, fara dulciuri, fara prajeli. Ieri, luni: cereale cu lapte dimineata, salata cu piept de pui la prinz, iaurt si mere seara.

Astazi: o banana dimineata, salata de varza cu carne la prinz, seara sper sa nu maninc mai mult de 4 iaurturi mici (240 cal.) si 2 mere (200 calorii). Plus o ora de eliptic siplimbat cu copii prin parcuri.

Curaj!

Mergi la inceput