incepind de azi -10kg

incepind de azi -10kg | Autor: dulcetica

Link direct la acest mesaj

In ultima luna m-am ingrasat 4 kg,pentru ca am fost plecata in 2 vacante in care am mincat binisor spre exagerat.Nici inainte nu stateam bine si-mi propuneam frecvent,insa fara nici un rezultat.Am 62kg la 1.58m.De azi o sa slabesc 10kg pina la sfirsitul anului,minim.In principal incerc sa nu maninc ,dar poate o sa fac si ceva miscare.
Chiar daca nu mai vrea nimeni ,sa ne sustinem reciproc, o sa intru sa va spun cum stau.Sigur ar fi mult mai stimulativ sa mai fie cineva alaturi.

1,58m 62 kg....60 kg
Anamariame 1,61m 61kg
anamariavv ....51,6 kg
Arianna M 1,65m 70kg...68kg
Claucica.. am 1,75 m 74 kg
Feriga 1,73 65 de Kg...63.6kg
Geta Florina 1,62m 58kg....57kg
Laura 25 1,60m 64kg...63kg
Lorelei 19 1,66m 66kg...65,8kg
Musso 1,73 m 68kg
Moonvas 1.57m 57kg...55,8kg

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

dulcetica, SPOR LA TREABA!
Ma alatur tie, nu cred ca voi reusii 10 kg pana la sf anului, desii imi doresc tare mult. Dupa nastere nu s-au cam dus kg in plus.1.64 cm si ...nu stiu cat mai am ,ma cantaresc deseara si raportez.
Spun ca nu cred ca voi reusii, ptr ca nu pot sta nemancata dar voi incepe prin eliminarea dulciurilor, paine si cu ceva miscare seara (bicicleta).
"Alergarea" zilnica prin parc dupa kupil se pune ?

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Vin si eu alaturi de voi. Am 177 si 79 de kg ( de unde pe la inceputul verii aveam 75). Sunt necajita, si frustrata, pt ca am tot tinut diete, se duc ceva kg, si in cateva luni pun la loc cam tot ce am dat jos. Week-endul asta m-am procopist cu 1.5 kg fara sa stiu de unde - am si fost f activa, n-am mancat cine stie ce...chiar nu inteleg, sper sa fie totusi doar vreo retentie de apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

dulcetica, mi=ai citit gandurile! De azi m-am apucat si eu. Eu am 1.60m si 64kg. Am pus pe mine 4 kg de prin iulie pana acum. Incet si sigur. Mi-e greata de mine cand trebuie sa ies din casa si nu incap in haine cum as vrea. Nu stiu daca reusesc 10 kg pana la sfarsitul anului, dar imi doresc foarte tare. eu am inceput de azi cu regimul Scrasdale, dar vreau sa continui si dupa aia cu mancat fiert/gratar, fara paine (oricum mananca f putina), fara combinatii aiurea, legume mai multe, bere mai putina .
Eu am observat ca au inceput sa se adune kg odata cu schimbarea job-ului. Din iulie lucrez de acasa, stau in fata calculatorului si nu ma misc decat pana in bucatarie si inapoi. De la gradi sa iau copii merge sotul cu masina si ne aduce, deci miscare ioc! Mi-e rusine ca am o bicileta de camera si nu o folosesc.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Deci Laura, berea nu se pune DA?dar vb ta ,ar cam trebuii sa o lasam.....
La mine, ca si la tine, bicicleta de camera a fost atat de dorita in familia noastra, dar pe parcurs inselata, drept motiv ptr care a ajuns obiect decorativ. Dar de azi i-am pus gand rau!

Eu cu kg stau undeva pe la 65-68, cred,aflu eu deseara si declar razboi si cantarului
De ex,azi am mancat de dim o felie de paine cu salata de vinete, la pranz ciorba de periosoare pui si atat. Deseara voi mancaclar niste fructe ,iaurt si atat.
Apa si ceai cat cuprinde .

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Ma alatur si eu voua. 10 Kg mi se pare mult pentru perioada asta scurta de 2 luni (sa ne gandim si la craciun cu prajiturile aferente...), dar as fi superfericita dac-as reusi vreo 6. Am 166 cm si 66 kg.
In ultimul weekend tot asa- o multime de invitatii, aniversari, asa ca
Eu fac vinerea o ora de salsa-aerobic si in rest nu mare branza. vreau sa incep vinerea cu voleyball sau ceva asemanator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Buna idee. Si eu am o problema cu kilogramele pe care le-am pus in vacanta. Nu stiu daca reusesc 10, dar daca voi reusi ajung la greutatea ideala. Eu am inceput sa merg la aerobic de sapt trecuta. Dupa primele 2 sedinte credeam ca mor din cauza febrei musculare, dar acu eok...mai greu e cu dulciurile si mancatul aiurea indiferent ce, cand , cum.

PS: Laura, a trecut vara, e frig pt bere... treci pe vin fiert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adevarul e ca nici nu am mai baut mai mult de o bere la 2-3 zile. Dar am alta dambla acum : seminele negre, fara sare de la Cernica. Parca sunt 'droghi' . De fapt de la statul in fata calculatorului, ACASA, mi se trage. Rontai mereu cate ceva. Nu neaparat dulce (prajituri, ciocolata nu mananc decat extrem de rar) sau fainos, dar mereu bag ceva.
Ca sa spun si eu meniul, azi am bagat o cafea cu zaharina la prima ora, apoi cam 150-200 g de carne de pui fiarta si 2 rosii mici + o felie mica de paine neagra prajita (34calorii avea felia, scria pe ambalaj ). Vad ca nu mi-e foame, asa ca incerc sa nu mai mananc nimic azi.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

10 kg e cam mult..intr-un timp cam scurt.Eu m-am apucat de o dieta hipocalorica (1200-1300kcal) in urma cu 2 luni si jumatate si am slabit 6-7kg. Fac step aerobic de 3 ori pe saptamana si in limita nr de calorii impuse mananc ce-mi place (mai putin dulciuri.., desi aici nu prea pot sa ma laud).Eu incerc sa-mi schimb stilul de alimentatie, astfel incat asta sa fie ultima dieta din viata mea...Am si..deviatii de la cele propuse ,dar incerc din rasputeri sa ma intorc la ce mi-am propus incepand cu masa urmatoare. Sa numar calorii am reusit fiindca nu sunt extrem de multe feluri de mancare preferate de mine,asa ca..le-am invatat,in timp. (si aici gasesti ajutor pe siteuri specializate)
dulcetica, nu e o solutie pe termen lung sa nu mananci.Vei slabi,dar metabolismul va incetini si cand vei renunta la "infometare" te ingrasi mai mult si arati "mai pufoasa". Ideea de baza este sa mananci sub necesarul tau caloric,(asta este diferit, functie de varsta,sex, nivel de activitate fizica si poti sa-l calculezi pe multe calcuatoare de pe internet), impartit in 3-5 mese pe zi,pentru a evita variatiile bruste de glicemie care duc la..fuga la frigider.
Cam atat! Va urmaresc cu interes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Meniul de azi: dimineata 2 cafele cu lapte condensat (fara zahar). Cre' ca 1 Kg de struguri, o painita cu 80gr de somon afumat. Am mai mancat un iaurt cu fructe. Si simt ca mi-e foame
A! am baut vreun litru de ceai de menta usor indulcit. Si am baut un fanta zero (cica zero calorii). In seara asta ma duc cu fata la un restaurant, da am sa am grija sa mananc ceva usor.
Anul trecut am slabit vreo 7 kg in decurs de 7 luni. Eram superfericita. Din pacate incet si sigur le-am pus la loc. Ce fac gresit? pai nu prea fac miscare si citisem undeva ca lipsa miscarii schimba metabolismul! Fac naveta 4 ore pe zi (dus 2 ore, intors 2 ore) si nu prea am timp. Doar in pauza de masa uneori sau vinerea, sambata sau duminica. De obicei insa ma ocup de curatenie, calcat, spalat, avem musafiri, si nu mai am timp si de mine. Voi cum faceti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Si eu ma inscriu, vreau sa scap de 9 kg, ca sa nu zic 10! Deci plec de la 1.60m, si 57 de kg!Eu am inceput de sambata, si o sa tin dieta pana dau jos toate kilele astea! Eu ma ghidez dupa dieta Mihaelei Bilic, pentru mine e cea mai potrivita.
Succes tuturor! Intram la inceput de saptamana sa dam raportu' sau cum facem?
Haaai! La luptaaa!!!

"Trust no one!"

Mergi la inceput