incepind de azi -10kg

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Ma gandesc, nu o exista un cantar care sa masoare muschii? Eu nu fac nici un fel de sport, pentru ca tot Bilica zice ca muschii cantaresc mai mult decat grasimea, si daca faci sport in timpul dietei, vei cantari mai mult...nu cred ca suport o asemenea frustrare! Eu astept sa slabesccat vreau eu si dupa aia o sa fac ceva sport...eu am scazut pana acu vreo 700 de grame, pana luni...sper sa raportez mai putin cu un kil decat acu' o saptamana! Bafta, fetele!!!
PS Sambata si duminica la mine sunt cele mai usoare zile, ca atunci nu sunt stresata si mananc usor...

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Banui Rory ca e asa ,insa muschii consuma mai mult.Bilica recomanda sa nu faci sport in perioada de slabire ci in cea de mentinere?
Eu nu am fost niciodata o persoana cu muschi.Ar fi culmea sa mi se dezvolte acum pe sub stratul de sunculita si sa ma umflu si mai tare.Riscul e serios diminuat la 15 minute sport pe zi.Aseara am sarit stepperul cu totul,de exemplu.Totusi 15 minute inseamna vreo 115 calorii arse,adica ce-am ciugulit cu 10 min in urma.E bun!Eu ma duc cu masina la birou ,ma intorc cu masina,pentru ca il duc pe Rares si n-am incotro.Altfel as putea sa merg pe jos fara problema si s-ar pune efortul asta fizic,la categoria decit deloc.
Aalina cintarele astea cu cita apa si grasime cred ca indica ceva statistic,adica tu introduci sexul ,inaltimea ,virsta si functie de greutate arata ca probabil ai niste sunculite.Nu se poate sa fie pe bune ca nu inteleg cum ar putea?
M-am sculat ,am baut o cafea fara zahar ,ca asa o beau de obicei,imi place gustul natural si am mincat un castravete,jumatate de rosie si un pic de telemea.Sper sa ma pot tine departe de frigider.Surpriza a fost azi dimineata sa constat ca iar se dusese jumatate de kg,dar banui ca +/- 0.5kg e un fel de toleranta admisa.Pe mine nu 0,5kg ma streseaza ci 10kg.
Ca sa nu maninc ar trebui sa-mi iau minunatul si sa iesim in oras,dar am o lene infinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Da, eu asa-mi propun de fiecare data, sa ma cantaresc saptamanal, dar cine poate? Eu am cantarul in baie si e tentant. Doar sa-l strang si sa-l pun pe un raft undeva sus, ca asa nu as mai avea timp dimineata sa il cobor si sa il urc inapoi. M-am cantarit odata la doua zile pana acum, am fost super incantata saptamana trecuta, imi arata tot mai putin. Saptamana asta s-a suparat pe mine. Daca m-as fi cantarit saptamanal, banuiesc ca as fi fost incantata de 1,8 kg in minus. Dar asa, cand stiu ca am avut mai putin...Eu am dat-o-n bara rau de tot, azi am mancat paine cu pate, dulceata doua lingurite...mai bine nu mai zic. Puneti-ma la colt, ca-s obraznica rauAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Uitati ce spune Bilic:
http://www.onemagazine.ro/features/breakfast-cu/1045367-mihaela-bilic-ce-avem-voie-sa-mancam/comentarii/p11
Si eu sint dependenta de fructe.
In seara asta am distrus cit am putut:am mincat tort la o petrecere si daca tot am facut-o,am mai adaugat si un ardei umplut si-o sarmaluta.Hai c-o viata avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

maine fac placinta cu carne

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

maine fac placinta cu carne

Tudor ,Ale ,si KEVIN

Bata-te-ar norocul turbat-o!Venim toate.La ce ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Daca tot de "laudam" cu ce am gresit ieri, eu raportez o farfurie cu paste cu piept de pui pe la 14, un pahar de bere si 3 gogosi pe la 19. Dar vineri am facut 15 minute pe steper. Azi nu stiu ce o fi, sper sa nu mai calc in strachini prea tare. macar aem progrmata o plimbare la padure, deci o sa merg pe jos.
Eu am o problema cu costipatia. Reusesc sa fac ceva odata la 5-6 zile. Aveti vreo idee salvatoare? Incerc sa beau zilnic ceai antiadipos. Alta data avea efect, acum, 0!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Hello....

si eu am calcat stramb......am mancat o savarina ieri si nu am mai facut nici sport de joi ...mi-au venit "musafirii" si am zis k mor de burta si spate.

Laura.....si eu am probleme cu constipatia.....si o rezolv asa.....struguri apoi un pahar de apa , lapte cald cu miere , sau 1-2 guri de cafea/ness dimineata ...eu nu beau de loc cafea sau ness si merge de minune .astea sunt incercate de mine si au dat rezultate.

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

ma apuc ia biletul ala odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

dulcetica, cred ca e intr-adevar, statistic, ma intreb insa daca nu se introduce si nivelul de activitate fizica. Inca nu stiu, mai sap!Stiu ca sunt un fel de cantare din astea si prin farmacii, acolo sigur nu te intreaba cat sport faci,dar te pun sa strangi ceva in maini, ca sa masoare forta fizica, banuiesc.
Dr. Bilic recomanda sportul si ca salvare pentru perioadele de platou, cand din aportul caloric nu prea mai poti sa reduci.

Mergi la inceput