incepind de azi -10kg

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelei_19

Arriana- n-am inteles de ce-ai plans. De cat sunt de dragalasi copiii Laurei sau de ce? Uite-aici un sa-ti treaca. Si-o

Iubita , am plans pt k am fost emotionata cand am citit povestea Laurei......eu de fel sunt mai emotiva
si unde mai pui k imi doresc si eu foarte tare gemeni
multumesc pentru ...iti trimit si eu unul

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

MElise, si eu mancam noaptea...tot ce evedeam ziua prin casa si-mi refuzam.(sotul meu zicea ca u-s sanatoasa,nu putea pricepe nicicum).Pana cand, din cauza asta,m-am ales cu arsuri groaznice de stomac si,cred,cu un pui de gastrita. Incet-incet,m-am lasat. Eu mancam noaptea cand ma infometam ziua,acum mi se-ntampla in zilele dinaintea menstruatiei,(doar o data pe luna,adica), ceea ce e infinit mai rar decat ce faceam inainte. Pe mine arsurile m-au oprit si faptul ca am inceput sa mananc ziua echilibrat.
dulcetica, 1 kg pe saptamana e OK,intr-adevar, dar nu cred ca poti mentine ritmul asta strict 10 saptamani. Vor mai fi "faze de platou", vor mai fi devieri de la dieta (normale,de altfel), sin din cauza asta am spus ca mi se pare ambitioasa tinta de 10 kg. Si, citind, meniul tau,si mie mi se pare ca mananci putin.
Din cartea dr. Bilic m-am inspirat si eu, surprinsa fiind sa descopar ca e mai bine sa mananc dimineata, ca fiecare masa poate contine 1 felie de paine (am ales painea hipoglucidica) si ca, de fapt,poti manca orice,dar cu masura.
Eu am mai tinut tot felul de diete,(2 cu succes,hipocalorice + sport, una dintre ele cu medicamente pentru reducerea poftei de mancare) am slabit, m-am ingrasat din nou, acum arat rau..nu am foarte -foarte multe kg,(66 kg la 1.63m),dar arata tare-tare rau, pufoasa, plina de celulita. Asta e,daca nu am fost in stare sa ma mentin..acum tin dieta hipocalorica, fac aerobic si,mai nou,merg la impachetari+electrostimulare. Ce o iesi de aici, e max ce pot obtine..
Bafta tuturor! Drmul e lung,scopul nu e imposibil de atins,dar ganditi-va ca rezultatele trebuiesc si mentinute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineata

va poftesc la o cafea, neindulcita

raportez cu mandrie 3 zile in care n-am mancat seara dupa 6, doar mere si ceai ... si-am reusit sa fac seara si un program de exercitii pt abdomen. am hotarat ca deocamdata ma concentrez pe disparitia burtii ca arata tare nasol ...
asa cum ziceau si alte fete, incerc si eu sa mananc de toate dar cu masura, mai putin dulciuri, sa-mi fac asa un regim de mancare pe viata. si sa ma obisnuiesc sa fac si sport in mod regulat , asta mi-e tare greu ca nu prea am timp, iar cand totusi am putin, n-am pofta

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Vai ce dragut,sa ma plingeti pe mine ca-s malnutrita deja.
Realitatea e ca s-au dus repede ca abia le-am pus,adica azi am 60kg.
Sa ajung eu la mentinere si apoi mai discutam.
Au mai fost ateliere de astea de lucru,la care evident m-am inscris ,fara rezultat,ca ma cam lasam.Acum sint foarte hotarita,pentru ca asa cum spune si Aalina ,raportul kg inaltime fiind foarte asemanator,am o sunca pe burta absolut dizgratioasa,celulita pe picioare si fund in prostie,pe linga cit sint de durdunele.Eu nu-s fan sini a la pamela anderson,dar de cind am atins aceasta greutate istorica am un decolteu de pici pe spate.Evident cu sutiene push up, din pacate.Repet,nu ma pasioneaza stilul.Eu as prefera sa fiu slaba ,nu stiu daca stiti genul fotomodel?
Ieri am facut 15 minute de stepper.Nu reusesc sa trec de atit ca pic lata.Aseara am mincat o felie de piine prajita cu unt ,ca n-a mai vrut-o rares si am vrut-o eu,iar la 16.30 brinza cu smintina fara mamaliga,o salata de rosii si citiva struguri.Printre picaturi 2 mere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Felicitari Geta pentru rezistenta dupa 6 seara! Si felicitari Dulcetica pentru stepper!Eu din pacate nu am vreme dar mai ales chef de sport Sunt inca la dieta, reusesc cat de cat sa respect regulile, numai ca nici sa ma cantaresc nu mai reusesc. Poate maine!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Geta, multam de cafea, chiar c-aveam nevoie de una.
Azi dimineata arata cantaru' 200 gr mai putin, dupa ce ieri arata 500 gr mai mult. Naiba mai intelege. Sau dupa aerobicu' de ieri??

Aseara am facut niste piftele (asa se cheama???) din cartofi si cu salata, au iesit tare bune.

Azi raportez- 2 cafele cu lapte condensat si neindulcite, apoi o painita mica si ... cateva ciocolatele dintr-alea celebration, cred ca le stiit (4 bucatele).
La pranz nu stiu inca ce mananc, am vazut ca au la cantina peste- somon la gratar si poate o salata, diseara ies la o pizza, asa ca... pizza
Maine iar am o multime de chestii planificate, printre altele suntem seara invitati la ziua de nastere a unui prieten. Sambata iarasi iesim la restaurant. Duminica nu mai mananc nimic! E fain sa iesi, da poate fi si stresant cateodata....
O zi buna fetelor si spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Vroiam sa ma laud ca am facut 20 de minute de bicicleta aseara! Sper sa fac si azi un pic.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Azi dimineata aveam jumatate de kg in plus,lucru care ma irita rau si cind ma gindesc la simbata si duminica.....Luni parca vad ca s-a dus pe apa simbetei tot efortul.
Atentie ce faceti zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica
Azi dimineata aveam jumatate de kg in plus,lucru care ma irita rau si cind ma gindesc la simbata si duminica.....Luni parca vad ca s-a dus pe apa simbetei tot efortul. Atentie ce faceti zilele astea!dulcetica
Si eu la fel Si sunt nervoasa rau pe tema asta...Nu-mi explic de ce, ca nu am mancat aiurea. Dar dupa ce m-am cantarit, normal ca am servit tampenii, de ciuda...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Uneori e de la apa retinuta cand mananci sarat (muraturi, alune..etc), alteori poate fi de la un tranzit intestinal lent in ziua respectiva, alteori..desi mi s-a intamplat si mie,n-am putut sa leg de nimic. Din cauza asta, ca sa nu ne ambalam/dezumflam si sa renuntam, se recomanda cantarirea saptamanala...zic io.., din carti, fiindca si eu toata ziua ma sui pe cantar..ba ma gandesc
sa-mi iau unul mai sofisticat care sa masoare si cantitatea de grasime/de apa din organismn. Atunci sa ma vedeti!

Mergi la inceput