incepind de azi -10kg
Raspunsuri - Pagina 4
Arianna_M spune:
Neatza dragelor ....
eu inca nu m-am cantarit...am sa o fac fix la o saptamana .
mai devreme am tras cateva reprize de plans ,am citit povestea strumphilor lui Laura .Sa va traiasca Laura .....sunteti niste norocosi .pt cei ingerasi.
_
Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!
Laura25 spune:
Adriana, multumim mult! Asa e, suntem niste norocosi.
Si eu mi-am propus sa ma cantaresc mai rar, dar nu m-am putut abtine. Oricum, mi-a facut bine, ca mi-a ridicat moralul si mi-a intarit hotararea de a persevera.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
dulcetica spune:
Eu ma cintaresc nonstop.Daca trec pe linga cintar mai arunc un ochi.Am slabit deja 1.5 kg, deci in 2 saptamini am terminat.Problema e ca vine simbata , duminica si imi saboteaza tot ce-am realizat in timpul saptaminii.
Aseara am facut 15 minute stepper,moment in care curgeau apele de pe mine.
La ora 16.30 am mincat mamaliga cu brinza cu smintina,struguri si mai pe seara 2 mere.M-am culcat cu o foame infinita.
Azi am baut doar o cafea si meniul e deschis pentru ca acasa n-am nimic de mincare.
Inca n-ati stabilit inca ce zi e ziua adevarului gol golut.
rory76 spune:
Mai, Dulcetica mi se pare ca mananci cam putin...cate calorii ai adunat toata ziua? 700? vei slabi la inceput, dar sa vezi beleaua naibii, cand o sa incepi sa mananci un picut mai mult vei pune dublu la loc! Adica corpul tau se va obisnui sa ii dai putin...o sa ajungi sa papi 500 de calorii pe zi si nu o sa mai dai jos un gram! Fixeaza-te asa, cam la 1 kil pe saptamana, e suficient, iti spun din exeprienta...
"Trust no one!"
lulu77 spune:
dulceato, io ma gandesc cu asa zisa ta infometare ca nu e bine deloc, ptr corp.....anemie, deficiente ,carente de vitamine, etc.
Si apoi asa cum a zis si rory, slabeste f rapid acum, la inceput, dupa NU. Incearca sa mananci ceva, echilibrat si satios in acelasi timp.
Nu e capat de tara daca nu slabesti fix 10 kg .
Esti sexoasa si asa
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Arianna_M spune:
Si eu sunt de parere k dak slabesti 1 kg pe saptamana este foarte bine ,iar cu infometarea nu sunt de acord.
Eu ma lupt seara cu senzatia de foame....cand ma pun in pat ma apuca toate alea...as manca orice....pana acum am rezistat ....sper sa nu cedez ispitei
_
Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!
rory76 spune:
Mie cand imi e asa foame rau-rau desi nu mi se intampla mai deloc, mestec guma si-mi trece...mai ales seara dupa 10 in ruptu' capului nu mananc...
"Trust no one!"
lorelei_19 spune:
Buna la toata lumea! M-am intors de la aerobica, azi a scos untul din noi profesoru'. Au curs sapte randuri de ape de pe noi. Partea faina e ca am scapat de frigul pe care-l simteam de aseara, pur si simplu tremuram de frig. Acum mi-am pus putin sangele in miscare si e ok.
Laura, puiii tai sunt intr-adevar fantastici. Poate ne intalnim o data cand mai vin prin Piatra? Ca si eu tot in Piatra am familia- mama, sora, samd. Pe unde locuiesti tu?
dulceato, pai vezi? daca te infometezi iar te ingrasi apoi 4 kg intr-o luna, e efectul ala yoyo. Io zic mai bine sa incercam sa ne schimbam stilul de viata, stilul de a manca, sa facem mai multa miscare si seara sa mancam mai usor (nu cum fac io ), da ma rog, o dieta mai sanatoasa decat infometatul.
Arriana- n-am inteles de ce-ai plans. De cat sunt de dragalasi copiii Laurei sau de ce? Uite-aici un sa-ti treaca. Si-o
Laura25 spune:
lorelei sigur ca as vrea sa ne intalnim! Eu stau vis-a-vis de Orion, la blocurile alea de 10 etaje, pe dreapta, imediat cum treci podul peste Cuiejdi. Arriana cred ca a plans citind povestea nasterii shtrumphilor, am link la semnatura.
Ce spui tu de schimbat stilul de viata suna bine. Dar mie una mi se pare greu de realizat. Adica, de exemplu eu in general nu mananc dulce, nu mananc paine, carnea o prefer gratar (de pui in general, f. rar de vita), nu prea mananc salamuri/semipreparate, nu mananc foarte mult la o masa. Si cu toate astea kg se aduna, pt ca nu fac miscare, nu beau apa destula, cand imi vine cate o pofta bag ca disperata pizza sau seminte, migdale, pocorn la ore total nepotrivite. Ar trebui sa fac sport, dar nicidata nu gasesc timp destul sau dispozitie. Fac eforturi mari sa trag de mine sa ma sui pe bicicleta 10-15 minute.
Daca nu aplic metoda cu tinut o cura care sa-mi interzica rotaiala intre mese, mancatul putin si fara combinatii, nu reusesc sa slabesc. Si nu am destula vointa sa zic de ex. "stop, nu bag coissantul asta in mine, ca nu e bine!" Cand stiu ca sunt la cura, atunci ma abtin. Si cand ma sui pe cantar si dupa o saptamana vad -1, 1.5 kg, atunci vad si sensul efortului. Cu schimbarea stilului de viata, probabil ca as slabi 1kg pe luna, ceea ce nu ma incurajeaza sa ma tin de "schema".
Arriana multumim mult pt vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
MElise spune:
Fetelor, eu ieri am fost pt a treia oara la aerobic...si deja nu am mai facut febra musculara ceea ce e ok. Mai greu e cu meniurile. Eu pur si simplu nu pot manca organizat....in plus mananc noaptea daca ma trezesc. E un hobby rams din timpul sarciniiDin cauza asta ziua nu mi-e foame... nu stiu cum naiba sa fac sa nu mai ciugulesc noaptea... mai ales ca stau pana tarziu la calculator...