incepind de azi -10kg

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Buna dimineatza!

+ 2 felii salata vinete.
La pranza am ciorba de legume si pui.
Am baut pana acum cred ca un litru apa+ceai neindulcit.
Va pup. Revin.

Erata :2 felii salata vinete se vor citi 2 felii salata verde

dulcetica

As vrea io si ce mai pui ca am scapat si la putina Crema de zahar ars!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Vai, Alina!! Pai ce facem?! Crema de zahar ars!? Macar daca ne dadeai si noua, dar tu nu, mananci cu "tzolul in cap" si ne zici numai dupa ce ai terminat .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Ai mai Laura, ca nu am terminat-o...chiar asa, am impartit-o cu, colegele.ZAU!!!
Stiti ca deseara nu mai bag nimik in gura, doar fructe.
Trebuie sa ma crede-ti pe cuvant.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si eu, si eu cu voi! Am nascut acum 6 luni si din cele 28 kg puse in sarcina (mult, stiu ), am scapat fara sa fac nimic de vreo 14. De prin iunie ma tot chinui cu diete, am mai scapat de 9 kg si mai am 5 pana la greutatea dinainte, dar vreau sa slabesc mai mult...Pentru listuta, daca ma primiti : 1,61m - 61 kg, tinta apropiata: 56 kg, de fapt as vrea cam 53.La inceput am eliminat dulciurile, fainoasele si grasimile si am slabit cam 1 kg pe saptamana, foarte putin comparativ cu asteptarile mele. Apoi am tinut Scarsdale, am mai slabit vreo 4 kg, iar acum tin South Beach. Spre surprinderea mea, am slabit intr-o saptamana 2,2 kg , se zice ca in primele doua saptamani se slabesc intre 4 si 7 kg. Sa vedem, acum sunt la a doua saptamana.Multa bafta la slabit!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica
lorelei_19 pentru inceput fa naveta pe jos.

Aoleu, dulcetico, ce-mi facusi! pe jos, mama? pai am nevoie de-o saptamana sa ajung la birou si inca de una sa ma intorc, sunt cam 100 km
Raportez (smeriiita) mancat meniu tailandez cu peste si un sos de miere si orez - suuuperbun, da cu siguranta nu ma va ajuta mult. Si diseara gateste parteneru', asa ca iar n-am cum sa scap. Daca nu mananc, dupa aia nu mai gateste
Fetelor, ajutor, in ritmu' asta ma ingras cu 10 Kile

Mergi la inceput

lorelei, lasa, papa tu linsitita tot ce gateste partenerul, nu strica relatiile de familie.
Apoi stii cum dai jos ce papi deseara!
Tot cu ajutorul partenerului
PUP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Buna seara !

eu azi am papat asa : iaurt la micul dejun , pranz -orez cu legume ,cina - 1 bucatica snitel de pui cu salata verde.
Apa am baut doar 2 litri ....si m-am apucat serios de exercitii ...am facut 40 min de tae-bo si 10 min steeper.

Alina......crema de zahar ars ....ce as manca si eu..

pupici pt toate

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Raportez, azi dimineata, -0.5kg! Yes!!!

Aseara am mancat cam mult si cam tarziu (pe la 20, ca atunci am reusit sa ne adunam acasa si eu sa termin de facut mancarea). am bagat o salata din o rosie mare, un ardei si un castravete mic (cu o lingurita mica de ulei de masline), 3 bucatele de piept de pui la gratar (bucatele mici,mici subtiri) +4 parjolute mici, rotunde de piept de pui (am facut 3 tigai de parjolute pt ceilalti ai casei si miroseau atat de bine, ca nu m-am putut abtine )

Azi am in meniu o conserva de ton in apa cu un grapefruit la pranz si gratar cu salata diseara.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

lorelei, lasa, papa tu linsitita tot ce gateste partenerul, nu strica relatiile de familie.
Apoi stii cum dai jos ce papi deseara!
Tot cu ajutorul partenerului
PUP!

Alina super idee. Din pacate am citit abia azi si cantaru' bata-l focu' arata cu 0.5 Kg mai muuult.
Laura, fericito
Raportez - azi baut doar o cafea si la 9 voi manca o painita semi. La pranz ma duc la salsa-aerobic si apoi mananc o salata. Diseara iar gateste parteneru', da aku' mi-a dat Alina reteta

Mergi la inceput

Buna dimineatza,

La raport si eu :

Aseara nu am mai mancat nimik, decat niste mere, desii am gatit ciorbita de pui si varza calita la cuptor cu kaiser.

Azi de dim am mancat branza cu rosie, la pranz voi manca ciorbita pui.
Crema de zahar ars .....NU MAI ESTE asa ca nu mai am cum sa cad in pacat.

Mergi la inceput