incepind de azi -10kg

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Salut Lalyamy si spor la slabit.nu-ti repet ca trebuie sa maninci 1000 de calorii minim ,in 3 mese principale si 2 gustari,ca ti s-a spus deja.Un mar si o felie de parizer?Astea trebuiau sa fie gustarile.
Azi maninc tot legume.Silvana in continuare te invidiez,ca mie nu-mi iese foarte bine treaba cu minus kg.
Anamaia si Laura semintele desi sint grasimi bune fara colesterol,cica,au foarte multe calorii.Incercati morcovi cruzi daca n-aveti de rontait.Bine asta-i teoria ,practica e tot cu semintele.Eu nu pot seminte (in schimb merge bine cu bomboane),nu ca as avea vointa.
Laura, ai auzit. tranzitul se regleaza cu legume si fructe.
Atentie ce ciuguliti azi.
Nu tu Lalyamy ,tu maninca cite ceva,ca sa nu inversezi rolurile cu recoltatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Dulcetica, la teorie stau beton, practica ma omoara. Stiu ca semintele nu sunt bune din cauza caloriilor multe, de asta ma fortez sa ma abtin. Nu am mancat multe si a fost o abatere doar pt ca manca al meu (mai bea si bere langa mine, dar de aia nu m-am atins) si mi-a facut pofta.
Cantarul azi dimineata arata ... pam pam paaam .... 61 kg!!!YES!
Azi varza calita. bun, ca-mi place. Dar, in we mergem la parintii mei si e hram la ei si duminica e si ziua mea si a feciorasului meu, asa ca ma astept sa bag multe si diverse.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

In ciuda orgiei biscuitoase de ieri, azi cantarul arata 55,8. Imbracata. Nush cat are pijamaua

Laura, gand la gand, si eu tot varza pregatesc azi. Si de maine s-o manance soatza

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaMariaVV spune:

Fetelor, mi-a venit sufletul la loc. M-am urcat azi pe cantar si arata 52.2 Kg. Nu stiu ce-o fi fost ieri cu anomalia aia.
ZIUA 5 - meniu:
la 10 un iaurt
pranz - pui la cuptor cu varza calita
la 16-17 - cateva prune
cina - branza cu legume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Luni contabilizam,asa ca aveti mare grija!
Teoretic trebuie sa aveti minus 4 kg ,asa ca nu ma intereseaza.Nu vreau sa aud ca mincarea e buna,frigiderul e plin si alte scuze patetice ,ca la mine nu tin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Hello...

aoleu....dulcetica....mie imi e frica de ziua de luni....

eu am papat azi asa....dimineata 2 feliutze de placinta de dovleac...(facuta de mine pt sot)....la pranz....un castron de ciorbitza de porc cu ardei iute si o felie de paine....iar pe la 6 voi manca masa de seara ...niste ficatei de pui la cuptor cu gogosari murati

stiu k placinta nu e buna.....dar trebuia sa gust...pt k am facut prima data reteta noua pt foile de placinta si nu aveam cum sa rezist

pupici

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Laura, apropo de regim, am omis ceva foarte important, probabil, pentru tine. La fiecare pranz fara carne (orez, piure) se mananca ciorba sau supa. De asemena, daca alegi ca cina telemea cu salata, de asemenea ai voie supa/ciorba. Eu am omis pentru ca nu sunt fan ciorba si nu vreau deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalyamy spune:

Salutare dragutzelor!
Dragele mele ,azidimi cand am ajuns la serviciu primul lucru pe care l-am facut a fos sa urc pe cantar...sunt dezamagita,nu am mancat aproape nimik 5 zile si am dat jos doar 3 kg....De suparare am romtait guma pana am plecat acas...
Astazi am trisat,nu am mancat fructe si legume......motivul..hmmm...am fost necajita ca micutzul meu este bolnavior,m-au sunat ingrijitoarele de la gradinitza sa merg dupa el k are T-39,sa ma linistesc am papat o bucatica-4 patratele din ciocolatica micutului meu,bine recunosc ca defapt...aveam si umpicutz pofta de cioco.iar pe la ora 17 am mancat 2 feliutze de sunculitza de pui si jumatate de feliuta paine,atat pt ziua de astazi..
As vrea sa fac sport,dar din cauza problemelor la coloana vert.nu prea am voie....
Am observat k acum slabesc foarte greu,am tinut multe cure de slabire,chiar si cu medicamente foarte puternice,de la care slabisem foarte mult ,dar am ramas cu o anemie mare......offfff.....as vrea sa dau jos cat mai repede vre-o 8 kg....dar cum?
Sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac...va rooooog!
Voi incepe 3 zile cu fructe si legume dar nu cred k de maine,cel mai probabil de luni.
............
Acum...scuze,va parasesc,fug la dushuletz dupa care il iau pe micutz sa ne bagam la nani ...(odata cu gainile pt k noaptea trecuta a fost groaznica pt amandoi...febra....febra....offf....urasc febra,acas febra,la serviciu toti copii fac febra...nu mai suport!!!)
Va pupik dragutzelor si spor la slabit!!!

lalyamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ana, supa/ciorba e buna ca sa slabesti, sau merge pe langa celelalte, de pofta? Eu supa limpede nu mananc. Pt ai mei fac ciorba de legume de obicei (cartofi, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, ardei, rosii, sfecla rosie, verdeatza), asta le place cel mai mult (ii zic ciorba cu vitamine). Din aia as manca cate o farfurie din cand in cand. Dar ma indoiesc ca multutudinea aia de legume e buna pt slabit, mai ales cartoful. Asa ca daca nu e musai, ca nu ma ajuta la slabit, mai bine ma abtin.

laly, hai ma ... cum sa fii suparat ca ai slabit 3kg in 5 zile!??! Eu am slabit 3kg intr-o luna si mi se pare f. bine. Oricum e foarte mult si stii bine ca slabitul asta bursc nu e nici bun nici sanatos. Mai bine 8 kg in 4 luni decat intr-o luna. Eu cred ca daca dai f, repede jos, la fel de repede pui la loc cand incepi cat de cat sa mananci mai mult. Sanatate multa copilasului tau!

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

ZIUA 6 - 51.8 kg
- la 10.00 un iaurt activia
- la pranz - telemea, legume si un ou fiert
- seara - 2 cartofi copti cu smantana
probabil si niste fructe

Mergi la inceput