incepind de azi -10kg

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnaMariaVV spune:

ZIUA 4
10.30 - 3 prune
14.30 - mamaliga cu branza si smantana
pe la 19.00 cred ca mananc mamaliga cu varza calita (mi-am facut pt meniul de maine si mamaliga mi-a mai ramas de la pranz)
Problema e ca daca ieri cantarul imi arata 52.1, azi dimineata imi arata iar 52.8!!!!!!!!!!!!!! Dracia naibii!!!
Oare de ce este asa, in conditiile in care am tinut regimul corect? Sa fie o retentie de apa? Mai sper ca mitul ca ultimele kg sunt cel mai greu de dat jos sa nu fie adevarat(in 3 luni umatate 20 de kg si acum bat apa in piua cu ultimele 2 kg)
Laura, te felicit! Ma bucur ca si in cazul tau dieta da rezultate exceptionale!

Mami de Vladi si Viki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Raportez si eu: ceai, cafea, un mar pe la 10, mamaliga cu telemea pe la 14:30 (am avut o conferinta pe net cu sefii si un client si nu am putu manca mai repede), o sa fac si eu varza ca am vazut ca e si maine in meniu. Azi nu s-a clintit cantarul, dar am terminat ceaiul antiadipos care ma ajuta sa merg si eu la baie, asa ca am iar vreo 3 zile de cand n-am reusit nimic. Trebuie sa-mi cumpar alta cutie.

Si trebuie sa marturisesc ca ieri am mancat seminte la meci si nu am facut deloc miscare.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Vin si eu sa la laud cu -2 kg dupa cele 3 zile de legume-fructe, azi dimineata cantaru arata 69.900 . Stiu ca o sa-mi fie usor pana la 68 kg, dupa care o sa incep adevarata lupta pana la 60 (sunt kg asezate bine de cativa ani ). Azi incep zilele de carne si branzeturi.

fetele ambitioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cu toate bomboanele azi am scazut si eu un pic.Am dat jos 2.5 kg pina acum,deci de pe 12.10.Nu prea am respectat 1kg pe saptamina, insa nu e rau daca as reusi sa mentin ritmul asta.
Silvana 2 kg?Te invidiez,dar si bomboanele au fost bune.Totusi parca am mincat prea putin si rezultate nesemnificative.
Eu miine cred ca maninc tot legume .Azi la ziua cu carne am mincat dimineata muschi file,la prinz un snitel dar cu gogosari ca nu mergea altfel.Stiu ca nici snitelul n-a fost chiar in regula,dar facusem pentru minunatul meu si ,mi-era lene sa fac ceva exclusiv pentru mine.
Seara am mincat varza fara carne si 2 mere.
Poate o sa trec si eu saptamina viitoare la regimul Anei ca-mi place mamaliga cu brinza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalyamy spune:

Buna fetelor!
- dulcetica,felicitari pentru subiectul ales!
- Aveti un loc si pentru mine " clubul "vostru ?
- Am 167cm,33 ani si o gramada de kilograme,cam ... 75 erau cu o saptamana in urma (atunci m-am cantarit ultima data)
- Eu,am inceput lupta cu kilogramele astea pacatoase ,din 2.11.09,adica acum 4 zile cand,dupa o pauza de 2 ani si 3 luni in care am stat acas cu Niky-bebele meu (concediu de maternitate), am inceput serviciul,avand foarte mult delucru pe sectie(tratamente,recoltari si tot ce se face intr-un spital pe o sectie de Onco-Hematologie)nu am avut timp nici sa beau o cana de apa sau sa rontai un biscuit,asa ca mi-am zis...."acum este cel mai bun moment sa intru in lupta cu kilogramele"
-Inca nu m-am cantarit,dar maine o voi face,sunt curioasa daca am dat ceva jos...
-Problema e ca nu prea beau lichide....
-Astazi,am mancat :
-La ora 15,30= o feliutza parizer de pui
-De la ora 06 pana la 20,30 = cam 750 ml apa
-Dupa ora 21 voi papa un mar
-Asta a fost tot pt ziua de astazi,stiu ca nu e bine dar.....asta e.
-De maine voi incepe timp de 3 zile cu fructe si legume....
-Fetelor,impreuna ne va fii mult mai usor sa luptam cu kilogramele !
SUCCES TUTUROR !

lalyamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

laly, bun venit si spor la slabit! Sa stii ca infometarea pe care o practici nu e sanatoasa deloc. Dar tu stii deja asta. Chiar daca doar un mar sau un baton cu cereale, dar mananca macar de 3 ori pe zi.

Mno, eu am intrat sa ma fac de rusine. Fetelor NU faceti ca mine! Am inlocuit varza calita (nici nu am mai facut) cu 1 cana jumate de vin fiert (indulcit cu miere) si o jumate de castron de popcorn Am facut 10 minute pe stepper.

Felicitari, Silviana! Uau, 2 kg in 3 zile! Foarte mult. Bravo!

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

http://www.slabire-sanatate.ro/articole/alimente_antigrasime.php

Mami de Vladi si Viki

Mergi la inceput

Laura, de cand cu dieta, si eu mananc seminte - multe, simt nevoia sa rontai ceva. Dar am inteles ca ar contine multe calorii. Ce bine ar fi sa ma abtin.
Fetelor cu regimul disociat, sunteti bine? Sper sa nu ajungeti direct la analize (cum am facut eu) cu o super anemie.
Va pup si va urez spor la slabit!

Mami de Vladi si Viki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Azi am pacatuit si eu. In ziua de carne, ca minunatul meu mi-a halit o parte din gratare. De dimineata m-am pus pe cantar si ce sa vezi? 56. Adica -1kg in 3 zile de regim. Am halit eu gratarele ramase si pe la 17 m-a chinuit talentul sa ii fac niste biscuiti lu' sefu' si cum era o reteta noua trebuia sa ii gust, nu? Am ingurgitat 2-3 biscuiti (estimez eu, ca erau firmiturile lipite de tava) si ca sa fie bal am bagat si un pumn de alune Mereu cedez nervos in ziua de carne.

Daaaar... maine fac si eu varza si mai am provizii de gogosari si rosii pt salataaaaaaa.

Ce-mi place la disociatul asta e ca zilele de legume si de fructe (la mine is separate) imi regleaza si tranzitul si, eu fiind mai constipata de felul meu (probabil fiindca nu prea beau lichide) reusesc sa fac kk usor dupa zilele astea.

A, si acum am bagat un paha de vin, ca e si el din carne de strugure.

Anamariame, cum stai cu kilele? Ca le tii ascunse bine

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

saru' mana, saru'mana . 5 kg am pus intr-un timp foarte scurt si cred ca n-au avut timp sa se aseze bine si deaia se duc repede, cum am zis adevarata lupta va incepe de la 68

Mergi la inceput