incepind de azi -10kg
Raspunsuri - Pagina 15
silvana75 spune:
Arianna, io n-am pomenit nika de sfecla coapta
ieri am facut varza cu legume, o iesit bestiala, mai am si azi o portie
. Ieri am mancat asa o banana, un mar, o portie de varza cu legume iar seara o portocala.
Dulcetica, eu la zilele de carna ma gandeam la piept de pui la gratar sau peste iar daca mai aveti ceva idei va rog da-ti si la mine.
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana75 Arianna, io n-am pomenit nika de sfecla coapta Silvana si Paul www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." |
Scuze....
am incurcat borcanele....Moonvas facuse _
Imi doresc
Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!
dulcetica spune:
Azi maninc tot legume si fructe,ca mi-e greu sa trec la carne.
Dimineata 3 ardei copti cu otet.La prinz o rosie cu salata de vinete si 4 ardei copti cu otet.Desert struguri.Stiu ca strugurii au foarte multe calorii si se recomanda sa fie masa separata fructele,dar nu pot respecta chiar tot.
oricum deso de 2 zile fac eforturi sa nu maninc,n-am dat jos un gram.
Nu-i corect!
silvana75 spune:
azi e ultima zi de legume fructe ... ieri am ciugulit cam asa dimineata cafea, pranz o portie de varza cu legume iar intre mese am rontait baby carrots. seara am mancat juma de corn de la fiu-miu
era asa bunnnn 
Laura25 spune:
-0.4kg de luni dimineata pana azi dimineata.
Aseara am inlocuit salata cu 200g de iaurt cu o mana de musli cu fructe, fara zahar (asa scria pe cutie).
Azi am mancat la pranz salata de 1 rosie+1ardei capia+varza, zeama e lamaie si un pic de ulei de masline+o bucatica (cam 100g) din pieptul de pui pastrama ramas de ieri si o bucatica de telemea, de gust. Am baut deja 1.5l de apa, 2 cani de ceai si 2 de cafea. Diseara nu stiu inca ce mananc, dar m-am cam saturat de salata cu telemea. Poate fac 2 cartofi copti.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
AnaMariaVV spune:
ZIUA 3
8.30 - o banana
14.00 - salata cu o rosie, telema si muschi file
17.00 - 3 prune, 2 bomboane
pe la 19.00 cred ca mananc iar telemea cu legume
In fiecare dimineata cantarit:
ZIUA 1 - 52.9
ZIUA 2 - 52.8
ZIUA 3 - 52.1
Eu zic ca e bine!
Mami de Vladi si Viki
Arianna_M spune:
Hello....
eu azi am papat asa dimineata cereale cu lapte iar la pranz furnici in copac......si pana acum 3 l de apa ![]()
la cina nu stiu ce sa pap![]()
_
Imi doresc
Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!
dulcetica spune:
La cina va spun eu:10 bomboane de ciocolata,asta dupa ce toata ziua am tras mita de coadaSper ca adunate sa nu fi depasit 1000 de calorii ,dar ma indoiesc.Sint groaznica!
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnaMariaVV Raportez - la 10.30 o cana cu lapte, la 15.00 piept de pui cu salata de varza, la 16.00 o para si pe la 19.30 cred ca mananc tot telemea cu rosii. De ieri pana azi dimineata de-abia s-a clintit cantarul - 52.9 - 52.8 Mami de Vladi si Viki |
Depinde si de cum ai baut apa, daca ai facut kk... Deci diferenta poate fi mai mare.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Eu am separat ziua de legume de cea de fructe. Deeeci azi am halit 2 madarine, 3 mere, o gutuie coapta.
Problema e ca tre' sa ii gust juniorului mancarea si el mananca asociat, nu disociat. Si gustatul inseamna cam 3 lingurite ![]()
Saptamana viitoare cred ca ma apuc de Montignac. Am citit juma' de carte si mi se pare greu de gandit, da' o sa imi fac cu o seara inainte meniul pe a 2a zi si om vedea...
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!