incepind de azi -10kg
Raspunsuri - Pagina 14
Arianna_M spune:
Neatza..
mi-am luat portia de apa de la 6.30 si pana acum aprox.800 ml .....si 4 patratele de ciocolata neagra
...nu am rezistat tentatiei
....si sa vedem ce fructe "bag" la micul dejun....cred k niste pomelo ![]()
Silvana ...cum e sfecla coapta ?...k ma bate asa un gand ![]()
_
Imi doresc
Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!
dulcetica spune:
Arianna tie ti-e pofta cumva?![]()
Azi maninc lactate.Dimineata am mincat o canuta cu sana si putina telemea.Mi se pare tare seaca telemeaua fara o rosie.La prinz o sa maninc telemea cu sana si seara viceversa.Posibil si vreo cana cu lapte.Svaiter nu gust ,ca cica are 600 calorii.Mozarela n-am.![]()
Fasolele au iesit excelente si din cauza lor e posibil miine sa maninc tot legume,ca eu cind am cite ceva bun , nu ma ia noaptea somnul ,de grija.![]()
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dulcetica Arianna tie ti-e pofta cumva? dulcetica |
putin

ai sa poti manca numai lactate ?
eu una nu mananc decat foarte rar lapte cu cereale ,iaurt activia si branza o data la 2 sapt.....a si cascaval asa cand imi aduk aminte
eu am papat jumate de pomelo......yamy-yamy

_
Imi doresc
dulcetica spune:
Lactatele sint bucuria vietii mele.
Din pacate svaiterrul e super caloric ,mozarella ,cascaval ,la fel.Brinza de vaci imi place cu smintina si mamaliga,deci imposibil in faza asta ,asa ca maninc sana ,telemea ,dar fara chef ca-i sarata si fara rosii nu se duce pe git.Mi-am taiat cu laserul putin svaiter si cascaval.
Eu cu carnita nu ma impac.Nu maninc decit piept de pui si peste.
Monnvas ce maninci?Numai iaurt?
Silvana si eu pot 3 zile de legume ,mai ales combinate cu fructe;cu carnea ar fi mai greu.
Laura ,dar tu maninci subtirel rau de tot.Cred ca e montignac ce combini pe acolo.Nu stiu sigur de orez!?
Arianna_M spune:
Dragelor....
am zis sa incerc sa numar caloriile mancate intr-o zi....k sa slabesc 1 kg pe sapt ar trebui sa consum cca 980/calorii/zi
voi ati numarat vreodata? a dat rezultate?
_
Imi doresc
dulcetica spune:
Eu incerc sa numar ca nu cumva sa maninc sub o 1000,deoarece se pare ca sub limita asta nu e bine.Cum ai dedus ca daca maninci 7 zile 980 slabesti doar un kg?Mi se pare putin 1 kg la asa efort.Cred ca exista un calcul functie de inaltime ,greutate ,tipul de activitati cotidiene(adica sedentar sau nu) care determina cit sa maninci ca sa te mentii.Daca tii sub numarul ala de calorii teoretic ar trebui sa scazi in greutate,evident mai rapid sau mai incet.
La o mie calorii zilnic ,speranta e mai mult de 1kg ,ceea ce teoretic nu e bine ,insa pe mine m-ar monta un efect spectaculos.
Atentie ,tu daca incerci sa faci un bb, ar trebui sa nu faci cura in timpul asta ,sa nu fie afectat de vreun aport redus de nutrienti.
Arianna_M spune:
Am calculat cu ajutorul unui calculator de pe net in functie de varsta , kg, inaltime, activitatea fizica......si valoarea asta mi-a iesit.
Incerc sa mananc echilibrat k nu cumva sa imi dauneze daca apare bebe.
Mi-as dori in primul rand sa ma invat sa mananc sanatos si asta nu doar acum cand ma chinui sa slabesc.....sa devina un mod de viata![]()
_
Imi doresc
Laura25 spune:
dulcetica, tin cura postata de anaMaria. Nu e subtirel, ca nu am zis cat am mancat, cantitativ (am incercat nu mult, dar...). Plus faptul ca mananc cate un mar intre mese, iar conteaza. Aseara am mai bagat o salata de varza cu rosii si o bucata de telemea.
Azi am mancat deja o cana jumate de cafea, 2 cani de ceai, un mar, o jumatate de piept de pui pastrama (piept de pui fier si afumat, banui, l-am luat de la magazin) cu o salata de varza. Si am dat gata 1.5l de apa. Diseara nu stiu, probabil repet salata cu telemea.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
AnaMariaVV spune:
Raportez - la 10.30 o cana cu lapte, la 15.00 piept de pui cu salata de varza, la 16.00 o para si pe la 19.30 cred ca mananc tot telemea cu rosii. De ieri pana azi dimineata de-abia s-a clintit cantarul - 52.9 - 52.8 ![]()
Mami de Vladi si Viki
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnaMariaVV Raportez - la 10.30 o cana cu lapte, la 15.00 piept de pui cu salata de varza, la 16.00 o para si pe la 19.30 cred ca mananc tot telemea cu rosii. De ieri pana azi dimineata de-abia s-a clintit cantarul - 52.9 - 52.8 Mami de Vladi si Viki |
Bine ca e in jos! Bucura-te de fiecare gram dat jos, nu pus pe tine. Bravo! Eu nu am cantar electronic, asa ca imi dau seama doar daca schimbarea e de vreo 500g.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me