incepind de azi -10kg
Raspunsuri - Pagina 13
Arianna_M spune:
Salut...
eu una nu am mai dat jos nici macar un gram
.
de ieri am inceput sa beau cat de multa apa pot
...ieri am baut cam 3 litri
azi am mancat asa....dimineata 6 piersci din compot , la pranz putina mamaligutza cu branza si paella cu fructe de mare...si 2,5 l de apa pana la ora asta....iar la cina nu stiu , mai vedem ![]()
_
Imi doresc
Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!
Arianna_M spune:
Apropo de stepper....am si eu unul dar mai mult de 10 min pe zi nu il folosesc .
fac 10 min la el si 30 de min exercitii pt toate grupele de muschi.
_
Imi doresc
AnaMariaVV spune:
Laura, de atunci am probleme mari cu genunchii. Nu ii mai pot fanda fara durere 
Cum merge cu regimul, ce ai mancat azi?
Eu la 10 un iaurt, la 15 orez cu legume si diseara telemea cu rosii.
Mami de Vladi si Viki
silvana75 spune:
Ma primiti si pe mine in hora voastra? Sunt nefericita posesoare a 72 kg fix la 1.66
, visul meu e sa ajung la 60 kg pana la sfarsitu anului, stiu ca e mult dar ma multumesc si cu minus 6-8 ![]()
De azi ma apuc de 3 zile fructe, legume si zarzavaturi si 3 zile branzeturi, carne, oua.
Laura25 spune:
Arianna, tine-te tare, rezultatele o sa apara cu siguranta!
AnaMaria, 10 minute/zi mi-am propus si eu. Daca as reusi sa-mi misc fundul si la niste pillates (am filmulete de 20 min.) ar fi super. Dar ei stiu?! Am mancat un mar pe la 10, la 13 orez fiert cu o ceapa mica, ardei, o rosie si cateva buchetele de brocoli. Diseara, salata cu telemea (imi place, e una din mancarurile mele preferete). Si am baut 2l de apa, o cana de ceai (antiadipos) si 2 cani de cafea (cu zaharina).
silviana, bun venit! Spor si bafta! Eu as zice sa iti propui targeturi mai mici, ca sa te poti bucura de reusite.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
dulcetica spune:
Salut Silvana 75!
Ia zi ce fructe, legume si zarzavaturi ai mincat azi ,ca pe mine m-a luat o sfirseala de la nimicurile care le-am ciugulit pina acum ,incit am pus sa la fiert niste fasole.
Am calculat si la ce-mi propusesem sa maninc azi au rezultat 627 calorii.Cam putin,asa ca o sa suplimentez cu niste fasole cu gogosari.
Am cumparat anul trecut cind am fost in Portugalia niste fasole negre,inspirata de ce serveau ei prin restaurante ,asa incit acum le-a venit rindul.Deocamdata mi se par prea negre...sa vedem ce-o sa iasa.Stiu ca au multe calorii ,insa totusi nu e bine sa consum sub o mie/zi.
Totusi nu pot pricepe cum se poate tine post o perioada indelungata.Ma refer mai mult la brinzeturi,ca dupa carne nu ma omor.
Pina acum ma tin tare ,ca i-am facut lui Rares clatite si nu le-am gustat
.
dulcetica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna_M Apropo de stepper....am si eu unul dar mai mult de 10 min pe zi nu il folosesc . fac 10 min la el si 30 de min exercitii pt toate grupele de muschi. _ Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!! |
40 min e bun tare.Eu cred ca ai slabit totusi si s-au dezvoltat ceva muschi ,care trag mai greu ca sunculita.
Ben anne olmak istiyorum ce inseamna?Slabiti usor,mincind cu spor?
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dulcetica 40 min e bun tare.Eu cred ca ai slabit totusi si s-au dezvoltat ceva muschi ,care trag mai greu ca sunculita. Ben anne olmak istiyorum ce inseamna?Slabiti usor,mincind cu spor? dulcetica |

...hai k esti dulce..inseamna k vreau sa devin mamica
_
Imi doresc
Monnvas spune:
Dulcetica am mancat 2 cartofi copti dimineatza, la pranz niste sfecla coapta, ca am facut pt junior si mi-a iesit si mie un ciubuc, 2 gogosari (fara ulei, mi se par mai gustosi asa), pe la 19 am bidonat 2 morcovi maaaari si cina cinei - adica pe la 9 - un gogosar, dar cred ca mai iau unul
Peste 4 zile, cand vine randul la legume din nou, mi-am amintit ca am o punga cu spanac la frigider.
Silvana felicitari daca rezisti la dieta cu 3-3-3. Pe mine ma apuca raul in zilele cu carne.
Asa ca alternez 1-1-1-1.
Maine mananc iaurt, iuhuuu, e ziua mea preferata.
A, cafeaua e si leguma, si fruct, si lactat (cand ii pun lapte
) iar in ziua de carne nu stiu ce scuza sa gasesc pt cafea ![]()
Oricum, la disociat cred ca secretul e ca pana seara ti se acreste sa mananci acelasi lucru asa ca... renunti la mancat ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
silvana75 spune:
Dulcetica, pai pana acu (15.15) am mancat o banana azi dimineata si un mar, acu ma cam roade stomacu si m-am gandit sa fac spanac sau o mancare de varza in care mai pun niste rosii si ardei.
Monica, sper sa rezist, la mine problema e seara, in cursu zilei e super bine, cand vine seara si cand ma linistesc cu toate treburile atunci incep si ispitele