incepind de azi -10kg
Raspunsuri - Pagina 10
dulcetica spune:
Salut Feriga!
Faci o ora de eliptica zilnic,asa de brusc?Dupa ziua de ieri ,azi ar fi trebuit sa ai o febra musculara groaznica.Succes!
Dupa cum ai remarcat si la noi prima saptamina a functionat impecabil ,asa ca sper ca cea de-a doua sa nu fie catastrofala si pentru tine.![]()
AnaMariaVV spune:
Salut. Eu am nacut pe 10 iulie, prin cezariana (adica exercitii fizice nu prea am putut sa fac). Aveam 72 kg. Azi am 52 kg (mai vreau sa mai slabesc 2 kg). Pana la 64 kg am slabit in mod natural, imediat (greutatea copilului, lichidul amniotic plus ceva apa eliminata). Apoi a inceput greul.
Am tinut 8 saptamani dieta Montignac - se gasesc informatii destule pe Google. Am slabit pana la 56 kg - deja ma plictisisem si vroiam ceva nou.
Asa ca m-am apucat de o dieta prescrisa de nutritionist pentru o prietena (toate cele care au incercat-o au slabit aprox. 10 kg). Am slabit pana la 52 kg (de mentionat ca sotul m-a sabotat in fiecare zi si am mancat ba prajituri, ba pizza, shaorma etc - deci nu am tinut ca la carte dieta - totusi a dat super rezultate).
[url=http://www.lehliuvillage.com/dieta/dieta.doc]Dieta[/url]
dulcetica spune:
http://www.lehliuvillage.com/dieta/dieta.doc
Am copiat dieta sugerata de AnaMariaVV ,care in 3,5 luni a slabit deja 12 kg.N-ai specificat ce inaltime ai si in cite zile ai dat cele 4 kg cu dieta de la nutritionist?!
Parca am inceput si eu sa mai dau jos.![]()
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dulcetica La multi ani!Ce sa zic,foarte stimulativ! |

Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
feriga spune:
Nu dulcetica, nu m-am apucat brusc de eliptic. In fiecare saptamina fac cel putin o ora de jogging, bicicleta (aia adevarata, nu de apartament) sau o ora de piscina. Nu toate intr-o saptamina, doar una din ele, depinde de chef, timp si de cum e vremea, ca daca ploua prefer sa merg la piscina.
Febra musculara nu am, cred ca ar trebuie sa fac mai mult de 4 ore de eliptic intensiv ca sa am un pic de febra. Dar prefer elipticul pentru ca e la indemina in casa si pot sa fac la el chiar si cu copii in casa. Pe cind la jogging, bicicleta sau piscina trebuie neaparat sa ma aranjez cu sotul meu sa stea cu copii, si cum e si el foarte ocupat...
Nu mi-e greu sa fac sport, o fac cu placere. Problema e timpul si mincarea, ar trebui sa maninc mai putin, dar mi-e foarte greu, mai ales seara, ca nu pot adormi daca nu maninc bine. Si am senzatia ca ma apuca migrenele si devin foarte nervoasa daca nu maninc carbohidrati sau mincare super-calorica.
E foarte greu...
Dar am mai reusit sa slabesc, stiu ca se poate. Dupa fiecare sarcina (2) am slabit intr-un an vreo 20 de Kg si nu le-am pus pe toate la loc, doar vreo 5. Prima data am slabit cu Montignac, a doua oara cu multa vointa, mincind mai putin si cu mult sport. Si am mai tinut si SUPERDIETA o data aici pe forum. Numai pentru ca m-am inscris, fara sa particip prea mult, si tot m-a ajutat sa ma tin cit de cit.
Acum sper sa fiu mai disciplinata si sa respect obiectivele dulceticai, adica 1 kg (in minus, binenteles) pe saptamina.
Dau raportul: dimineata 4 lingurite de cereale cu lapte (resturi de la copii) si o feliuta de piine cu salata de vinete...simteam ca mor daca nu maninc putin. La prinz o farfurie de varza cu rosii la cuptor fara nici un pic de ulei si o farfurie mare de ciorba de carnita cu legume.
Cred ca am sa mai rontii un mar pe la 4 si diseara o ora de eliptic si somon la cuptor (fara ulei) si salata verde(o lingura ulei). Poate inca un iaurt sau doua daca tot mi-e foame.
Aseara am rezistat eroic in fata intregii familii care devora o pizza enorma cu mozarella care se intindea in fisii luuungi si apetisante! Dar am rezistat, sper sa rezist inca 7 saptamini si apoi sa ma obisnuiesc sa maninc mai putin si sa fac sport in fiecare zi.
Sint alaturi de voi, va rog sa nu calcati pe alaturi!
AnaMariaVV spune:
Am 1.63.
4 kg le-am dat jos in 3 saptamani (in conditiile in care am mancat zilnic o bomboana, in cateva zile am mancat si 2 prajituri odata, am mai scapat o felie de pizza). De vreo 2 saptamani mananc normal (deci nu am urmat programul decat 3 saptamani din cat este), adica dulciuri si alte bunatati si ma mentin foarte bine.
Trebuie sa mai am putina ambitie sa mai dau jos inca 1.5 kg.
Laura25 spune:
'Neata!
Ana, multumim de dieta, eu o sa ma apuc de ea, pt ca mi se pare cel mai usor de urmat un meniu fix. Daca mi se da libertate, ori nu stiu ce sa mananc, ori mananc aiurea.
Eu sunt confuza ... cred ca mi s-a stricat cantarul. M-am urcat dimineata, asa .. ca idee si imi arata 62 kg!!! Dar nu cred ca e bun, pt ca nu ma simnt mai usoara (de la 64 la 63 am simtit la haine). Ma mai cantaresc duminica. Spor la slabit!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
feriga spune:
E super dieta Ana MarieiVV, tot ce e acolo imi place, pacat ca nu prea se dau cantitatile. La ce pofta de mincare am cred ca maninc dublu fata de cit ar trebui.
Asa, ieri am respectat meniul care mi-l propusesem pina seara, cind nu puteam adormi de foame. Asa ca am mai adaugat 3 bucati de somon la cuptor si 2 felii de piine cu salata de vinete si am adormit.
Astazi am fost cuminte pina acum: grepfruit si-o banana dimineata, ciorba de legume si carne de pui cu salta la prinz, si seara, nu stiu. Cred ca o sa-mi fac varza calita cu rosii. Si un mar si iart daca tot mi-e foame.
Nu m-am cintarit, astept sa treaca o saptamina. Aseara am facut o ora de eliptic, si sper sa fac si astazi. Mai greu cu 2 l de lichide pe zi, ca nu-mi place sa beau apa. Dar o sa incerc.
Cum stati voi?
dulcetica spune:
Tocmai am mincat o prajitura si am citit ce-ati mai facut.
Intrevad o noua saptamina ratata, desi inca nu s-a terminat.Eu cred ca o sa incep un regim din ala cu 3 zile carne,3 lactate,3 legume,3 apa
ca nu se mai poate.Va pup si macar voi nu mincati,va rog ,sa am si eu un exemplu pozitiv in viata.
AnaMariaVV spune:
Fetelor, de astazi m-am apucat si eu de slabit (din nou). Trebuie sa scap si de ultimele 2 kg. Tin dieta pe care v-am dat-o si voua.
Raportez - astazi - la 10 un iaurt activia, la 13.30 orez cu legume, diseara telemea cu rosii. Am mai incercat si a mers - in 10 zile cred ca scap de chin, daca nu cedez ispitelor (am facut aseara o placinta de dovleac cu scortisoara de te lingi pe degete - acum stau si ma uit la ea).
Deci - 30.10.2009 - 52.7 kg